351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

selam canım bizde 349 ları görünce iç gecirioduk
bak usta birliklerine gitsinler, hem onlar hem siz alıscaksınız bi şekilde geciyor canım
bizim evcilerde hiç sorun cıkmadı 3 kez evciye cıkardık, en son bayramda cıktı bizimkinde 2 gün vermişlerdi izin bayramda
4 gün alanda oldu 3 gün de
birazda askeriyeye oradaki komutana baglı canım
aslında bizimkini 2 gün vermesi icin bir sebeb yoktu komutan yeni gelmişti 4 tane kısa dönem vardı zaten 2 şer kişi cıkın demiş
yani 4 ü de 4 gün cıksa nolcak askeriye mi batcak
dua et canım iyi bi komutana denk gelsin
bizim topikte amasya da yapan yoktu sanırım
allah kavustursun canım imkanın varsa mutlaka git yanına

Okumuşsunuz ama bu arkadaş kadar olgun olamamışsınız çok sağol hislerime tercüman olmuşsun canlm üstüne alıncak bişey yoktu arkadaşlar alındı! Bizim seviyemizi bilmiyotlar burda atıp tutuyorlar bende üni mezunuyum ama kendimi yüksk görmüyorum sana çok teşekkür ederim canım bnm sitemim sistemeydi her neyse kimsenin şafağıda gözümüz yok 10 ay yaptık 5 ay daha yaparız..sana hayırlı teskereler :))

Okumuşsunuz ama bu arkadaş kadar olgun olamamışsınız çok sağol hislerime tercüman olmuşsun canlm üstüne alıncak bişey yoktu arkadaşlar alındı! Bizim seviyemizi bilmiyotlar burda atıp tutuyorlar bende üni mezunuyum ama kendimi yüksk görmüyorum sana çok teşekkür ederim canım bnm sitemim sistemeydi her neyse kimsenin şafağıda gözümüz yok 10 ay yaptık 5 ay daha yaparız..sana hayırlı teskereler :)) ayrıca evliletre 5 ay bile zor hep derim allah sana sabrını vermişcanımm bitirmişsiniz :)

o zaman hızlansın hazırlıklaaar gelsinler de cnm çabucak halledersiniz ev falan baktın mı hiç en önemlisi o sanki bide salon tabi

valla gelsin askerim onla bakcam banane tek basıma bakamam
ya birde ben önümüzdeki hafta izinli olcam ya tam beyanname haftası
o yüzden bu hafta cok yogun

ev baktık ama daha bulamadık, önce 5 ekimde nişanımız var :) nikah yapcaz canım biz akşama da eglence

hff cabuk gelsin yae hiç geçmiomus hakkaten son günler
evde yapacak öyle cok seyim varki hiç elim gitmio boş boş dolanıyorum

şimdiden hayırlı olsun cnm mutluluklar
evet sanki zaman iyice yavaştan geçemeye başladım saatler büyüyor gözümde benimde
heyecandan o cnmmm tek odak nokta o olunca başka bişey yapmak gelmiyo insanın içinden

CNm ne güzel ya bak günü konulmuş ben nişanlıyım ama düğün tarihinden kimse bahsetmiyor of çok bunalıyorum inş benimki de hemen belli olur

sağol canım :)
böle bi süprizler bişiler yapsam diorum ama nabsam ki bilemedim

CNm ne güzel ya bak günü konulmuş ben nişanlıyım ama düğün tarihinden kimse bahsetmiyor of çok bunalıyorum inş benimki de hemen belli olur
tatlım benim gelsin bi bak belli olcak hemen nabcaklar tursunuzu mu kurcaklar ))))))))

o yüzdeeeeeeen hiç takma kafana
biz sevdiğimle belirliyoruz günü ailemize söylüyoruz en temizi bu

sedaaa temizlik yap
Ben her gun evimizin cicek gibi olmasi adina kaplumbaga hiziylada olsa ilerliyorum dün dolabimizi duzelttim, esimin herseyini utuledimjilet gibi astim mis gibi kokuyor kiyafetleri yarinda is cikisi kalan camlari sileyim diyorum, bugun evde olmayacagim..benim hazirligimda böyle iste kizlar camasir, temizlik nerde kisisel bakim, nerde kuaför

17 si mi? Biz 16 sına çoktan bilet aldık. Sizinki neden bir gün sonra geliyor? Biz mi yanlış bir şey yaptık acaba. Çıkışında da 15 i yazıyo aslında.

tatlım benim gelsin bi bak belli olcak hemen nabcaklar tursunuzu mu kurcaklar ))))))))

o yüzdeeeeeeen hiç takma kafana
biz sevdiğimle belirliyoruz günü ailemize söylüyoruz en temizi bu

Bizde düşündük seneye Mayıs dedik ama düğünü falan onlar yapacagı için daha demedik nişanlım askerden gelince konuşcam dedi bakalım nolacak

günaydın kızlar... bugün yine nikah şahitliği yaptım.. sonra süslü püslü işe geldim.

Sedacan tebrik ederim tekrar cnm.. ne güzel tarihleriniz netleşiyo artık...

erik_ arkadaşın askeri taşovadaymış benim memleketim sayılır orası...

17 si mi? Biz 16 sına çoktan bilet aldık. Sizinki neden bir gün sonra geliyor? Biz mi yanlış bir şey yaptık acaba. Çıkışında da 15 i yazıyo aslında.
canım yol iznine baglı olarak değişebilir
benim askerim acemiligini de usta birligini de ankara da yaptı ikametgah istanbul
sizinki nerde yaptı ?

çıkışında 15 yazıyorsa zaten sorun yok, bizimkinin daha cıkıs evrakları yok rahat askeriye )))))))))
mesela ilkayın eşi gece 12 de cıkabilecek bizimki illa sabah 9 da cıkcak
askeriye ve komutana baglı değişio canım

ilkaycım akşamları ingilizce dersi alıyorum ya o yüzden eve gelmem 21.30 oluo
haftasonu var bi tek
annem gelcek yardıma )))))))))))

bende dün evrakları filan düzelttim kıyafetlerimizi düzelticem
cam silmicem cünkü 1 ay sonra kendi evimize geciciez banane nie silim ahhahah

kisisel bakımı unutmamak lazım tabiyki ilkaycımmmmmmmmmmmm ayyy cok heyecanlıııı

Bizde düşündük seneye Mayıs dedik ama düğünü falan onlar yapacagı için daha demedik nişanlım askerden gelince konuşcam dedi bakalım nolacak
alabildigin kadar erkene al canım niye uzatcan ki bi an önce kavus sevdigine

sen gir sevdiginin aklına istedigin tarihi söle o da ailesine söyler hihihih

sağol canım benim darısı en kısa zamanda başınızaaaa

usta birliğine geçti 7sinde bugünde taşovaya gönderdiler inşallah evcide problem çıkmaz ya.Bayramda kullanabilirse izin kullanıcak olmazsa ben gidicem bayramı yalnız geçirmek istemiyorum onada banada çok iyi gelir.evli ve yalnız beklemek çok zor.çok teşekkür ederim canım yazdıkların bana iyi geldi bugün dokunsalar ağlıcak gibiyim

kendi evinize gececekseniz silme tabi, ordakileri silersin illa cam sildirecegim sana
Kisisel bakimi unutmadim onada gün ayirdim kuaförluk bi isim yok zaten
Annemde sen bisey yapma pazar günü ben geleyim birlikte yapaljm diyor ama pazar günü bi sürü işim var evde kimse olmasin evi susleme islemlerini annemle yapmayayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…