- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #14.081
Merhaba kızlar şafağınızı görünce ben bile heycanlandım, çok az kalmış kavuşuyorsunuz, darısı bizlerin başına bizde görelim bugünleri? evci izinlerinde problem yaşadınız mı? benim eşim amasya Taşova ya gidiyor bugün , orda askerliğini yapan var mı?
Kizlar, bazi noktalarda hakli olabilirsiniz .. ama safak bu kadar azalmisken uzun dönem yarenlerinin topigine gidip biseyler yazmanizi anlayamadim.. gerek varmiydi bilmiyorum.. ben suan sadece kendi adima konusayim en iyisi .. belki size gercekten dokundu söylenenler ..
Onlar orda istediklerini yazsalar bebek isi deseler ne olacak ki:26: herkes kendi acısını kendi biliyor .. acı ölçülebilir bisey degil ki, disardakiler dillendirdigimiz kadar aci cektigimiz sanirlar ama insan ancak kendi bilir ne yasadigini ..
Ben onlari anliyorum.. isyanlari bize degil sisteme.. suan sadece ic gudusel hareket ediyorlar .. ben hic bir cümleyi üzerime alinmadim .. dokunmadi .. onlar söyledi diye ben daha mi az aci cektim, daha mi az ozledim, kocam daha mi az sıkıntı cekti :26: dedigim gibi malesef acıyı sıkıntıyı ölçen, somut olarak gösteren bi alet olsa..
Bana kalirsa daha fazla oraya yazmayin, kendiniz gerip, onlari da uzmeyin .. üzerinize alınacak bir durum yok.. yani benim hayata bakis acimda yok.. yine de siz bilirsiniz
Kizlar, bazi noktalarda hakli olabilirsiniz .. ama safak bu kadar azalmisken uzun dönem yarenlerinin topigine gidip biseyler yazmanizi anlayamadim.. gerek varmiydi bilmiyorum.. ben suan sadece kendi adima konusayim en iyisi .. belki size gercekten dokundu söylenenler ..
Onlar orda istediklerini yazsalar bebek isi deseler ne olacak ki:26: herkes kendi acısını kendi biliyor .. acı ölçülebilir bisey degil ki, disardakiler dillendirdigimiz kadar aci cektigimiz sanirlar ama insan ancak kendi bilir ne yasadigini ..
Ben onlari anliyorum.. isyanlari bize degil sisteme.. suan sadece ic gudusel hareket ediyorlar .. ben hic bir cümleyi üzerime alinmadim .. dokunmadi .. onlar söyledi diye ben daha mi az aci cektim, daha mi az ozledim, kocam daha mi az sıkıntı cekti :26: dedigim gibi malesef acıyı sıkıntıyı ölçen, somut olarak gösteren bi alet olsa..
Bana kalirsa daha fazla oraya yazmayin, kendiniz gerip, onlari da uzmeyin .. üzerinize alınacak bir durum yok.. yani benim hayata bakis acimda yok.. yine de siz bilirsiniz
kızlar sanırım düğün tarihimiz belli oldu ya 9 kasım ya 16 kasım
aiiiyyyyyyyyy hiç bişeyim hazır deil ya ://
o zaman hızlansın hazırlıklaaargelsinler de cnm çabucak halledersiniz ev falan baktın mı hiç en önemlisi o sanki bide salon tabi
valla gelsin askerim onla bakcam banane tek basıma bakamam
ya birde ben önümüzdeki hafta izinli olcam ya tam beyanname haftası
o yüzden bu hafta cok yogun
ev baktık ama daha bulamadık, önce 5 ekimde nişanımız var :) nikah yapcaz canım biz akşama da eglence
hff cabuk gelsin yae hiç geçmiomus hakkaten son günler
evde yapacak öyle cok seyim varki hiç elim gitmio boş boş dolanıyorum
valla gelsin askerim onla bakcam banane tek basıma bakamam
ya birde ben önümüzdeki hafta izinli olcam ya tam beyanname haftası
o yüzden bu hafta cok yogun
ev baktık ama daha bulamadık, önce 5 ekimde nişanımız var :) nikah yapcaz canım biz akşama da eglence
hff cabuk gelsin yae hiç geçmiomus hakkaten son günler
evde yapacak öyle cok seyim varki hiç elim gitmio boş boş dolanıyorum
şimdiden hayırlı olsun cnm mutluluklar
evet sanki zaman iyice yavaştan geçemeye başladım saatler büyüyor gözümde benimde
heyecandan o cnmmm tek odak nokta o olunca başka bişey yapmak gelmiyo insanın içinden
tatlım benim gelsin bi bak belli olcak hemen nabcaklar tursunuzu mu kurcaklar ))))))))CNm ne güzel ya bak günü konulmuş ben nişanlıyım ama düğün tarihinden kimse bahsetmiyor of çok bunalıyorum inş benimki de hemen belli olur
kızlar benim askerimde 17 si sabah cıkıo
saati daha kesin değil ama sanırım 9 da cıkacak bi ihtimal 6 da cıkma olayı var kagıtları hala imzalanmadı
otobüsle gelir diye konusmustuk bikaç hafta önce biliyorsunuz ankara istanbul 5 saat
ayyyyyyyyyyyy yok vazgectim bin ucaga gel 1 saate yanıma dedim )))))))))
daha cıkıs saati belli olmadıgı icin biletini almadık
ama muhtemelen 17 si saat 12 ucagına bince 13 te iner 13.30 da yanımdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla billa bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tatlım benim gelsin bi bak belli olcak hemen nabcaklar tursunuzu mu kurcaklar ))))))))
o yüzdeeeeeeen hiç takma kafana
biz sevdiğimle belirliyoruz günü ailemize söylüyoruz en temizi bu
canım yol iznine baglı olarak değişebilir17 si mi? Biz 16 sına çoktan bilet aldık. Sizinki neden bir gün sonra geliyor? Biz mi yanlış bir şey yaptık acaba. Çıkışında da 15 i yazıyo aslında.
sedaaa temizlik yap
Ben her gun evimizin cicek gibi olmasi adina kaplumbaga hiziylada olsa ilerliyorumdün dolabimizi duzelttim, esimin herseyini utuledimjilet gibi astim mis gibi kokuyor kiyafetleri yarinda is cikisi kalan camlari sileyim diyorum, bugun evde olmayacagim..benim hazirligimda böyle iste kizlar camasir, temizlik nerde kisisel bakim, nerde kuaför
alabildigin kadar erkene al canım niye uzatcan ki bi an önce kavus sevdigineBizde düşündük seneye Mayıs dedik ama düğünü falan onlar yapacagı için daha demedik nişanlım askerden gelince konuşcam dedi bakalım nolacak
günaydın kızlar... bugün yine nikah şahitliği yaptım.. sonra süslü püslü işe geldim.
Sedacan tebrik ederim tekrar cnm.. ne güzel tarihleriniz netleşiyo artık...
erik_ arkadaşın askeri taşovadaymış benim memleketim sayılır orası...
selam canım bizde 349 ları görünce iç gecirioduk
bak usta birliklerine gitsinler, hem onlar hem siz alıscaksınız bi şekilde geciyor canım
bizim evcilerde hiç sorun cıkmadı 3 kez evciye cıkardık, en son bayramda cıktı bizimkinde 2 gün vermişlerdi izin bayramda
4 gün alanda oldu 3 gün de
birazda askeriyeye oradaki komutana baglı canım
aslında bizimkini 2 gün vermesi icin bir sebeb yoktu komutan yeni gelmişti 4 tane kısa dönem vardı zaten 2 şer kişi cıkın demiş
yani 4 ü de 4 gün cıksa nolcak askeriye mi batcak
dua et canım iyi bi komutana denk gelsin
bizim topikte amasya da yapan yoktu sanırım
allah kavustursun canım imkanın varsa mutlaka git yanına
ilkaycım akşamları ingilizce dersi alıyorum ya o yüzden eve gelmem 21.30 oluo
haftasonu var bi tek
annem gelcek yardıma )))))))))))
bende dün evrakları filan düzelttim kıyafetlerimizi düzelticem
cam silmicem cünkü 1 ay sonra kendi evimize geciciez banane nie silim ahhahah
kisisel bakımı unutmamak lazım tabiyki ilkaycımmmmmmmmmmmm ayyy cok heyecanlıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?