- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #14.041
amasyaya selam
Az kaldi yahubosverin baskalarini
AynenBennur diğer mahalleye bensiz gidince öyle oldu napalım günaydınnnn
gunaydincok az kaldiiii coookkk ayyy pazartesi o yol nasil bitecek :111:
Ne kadar sürüyordu canım arba ile gidiyordunuz değil mi arkadaşınızla
istanbul uzerinden gidersek 10 saati bulurmus, o yuzden canakkale uzerinde gidecegiz biz, bilemedim kac saat sürerevet arabayla gidecegiz, pazar günü yolluk hazırlayacağım esime de kurabiyeler yapacagim, dönüşte yesin, araba kullanmak istiyor uykusunu acmak icin uyumak istemiyorum o sebeple yemege verecegim kendimide onu da meyve koyacagim bol bol
ne guzel sevdıklerınıze kavusuyorsununuz Allah'ım bır daha ayırmasın darısı da 352. donemlere ıns ama daha coook
Teşekkürlerne guzel sevdıklerınıze kavusuyorsununuz Allah'ım bır daha ayırmasın darısı da 352. donemlere ıns ama daha coook
Ayy ne güzeell.Biz hiç beraber uzun yola gitmedik arabayla Ama eminim çok güzeldir hele de teskere sevinciyleee Ben arabada kuruyemiş yemeyi de çok severim Şam fıstıklarını ayıklayıp nişanlıma da yediriyodum o kullanırken Aaaayy İlkaaayyyyy çok heyecanlıyımm yaaaaa dünden beri heyecandan galiba midemde bulantı var:44:
AmiiiiiiiiiiiinnnnnnnnTatlım üzülmeyin dicem ama bende yaşamıştım önceki dönemlerin şafağına bakıp iç geçirmek nasıl bir duygudur biliyorum İnsan hakim olamıyo kendine İnanın zaman geçiyor da biz algılarımızla yavaşlatıyoruz onu.Zor tabi beklemek ama sizde göreceksiniz ki bu günlerriiiiii
Teşekkürlerbizde daha cok diyorduk ama bak bugunler geldi bu döngü böyle devam edecek sizde sizden sonra gelenlere bayragi birakacaksiniz
kuruyemisi iyi hatirlattin seyma :13: biz cok yolculuk yaptik ama bu sefer ki baska tabi, bambaska bi mutluluk ve heyecanAllah sagsalim evimize girmeyi nasip etsin
Sen bana atıştırmalık de yeter kuzumTeşekkürlerbizde daha cok diyorduk ama bak bugunler geldi bu döngü böyle devam edecek sizde sizden sonra gelenlere bayragi birakacaksiniz
kuruyemisi iyi hatirlattin seyma :13: biz cok yolculuk yaptik ama bu sefer ki baska tabi, bambaska bi mutluluk ve heyecanAllah sagsalim evimize girmeyi nasip etsin
Tabi bak bizde acemilik gibi olacak sanıyoduk heptez zamanda bızde bugunlerı goruruz ınsss canım tabı ınsan uzuluyor ama en azından acemılık bıttı dıye kendımı tesellı edıyorum
AynenBennur diğer mahalleye bensiz gidince öyle oldu napalım günaydınnnn
günaydıııııın
tutamadım kendimi şeyma resmen saygısızlık bu yapılan daha önce hiç bişey demedim ama bu youta varınca tutamadım kendimi
bizim mahalleye laf etmişler susamadım
Sen bana atıştırmalık de yeter kuzumCipsi sen koyarsın zaten gerci arabada eller yağlı nasıl olur bilemedim:44: Gireceksınız kuzum inş. sağsağlim amiiinnn ayy evin kapısına geldiğiniz an da çok heyecanlı olur.
Tabi bak bizde acemilik gibi olacak sanıyoduk hepkorkuyoduk ama ustalıkta herşey düzene girdi, düzenli arama sorma, çarşılar falan.Yaşanıyor ve geçiyor canım Kavuşma sırası size gelecek
cips iyi olmaz ellerimiz yagli olur tatlimayy pazar günü cok isim var
Evimizn kapisina yine ayakkabilarini cikarip tipislayacakher zaman ki gibi önce banyoya gidip, coraplarini sepete atip, ayaklarini yikayacak bu sefer muhtemelen evi gezecek, agzina biseyler tikistiracak sonra da dus alacak
Kocişle 'askerliksiz' hayata merhabaaaaKuzum sen salı gün izinlisin o zaman
Günaydın tatlım ya kusura bakma dün uyudum benBoş verrr bebek işi bizimkisiiii hahahaha ne derlerse desinler ben verdim gereken cevabı.Takma mutluluğumuza bakalım
:26: Anladım canım bende daha istemedimhenüz daha istemedim ama pazartesi ve sali icin izin isteyeceğim
bende verdim daha da bişey demem konuşmanın seviyesini çekti ztn aşağı daha da muhattap olmam bende
evet kocaman mutluluklar geliyor
koca adama yapacağı işi anlatıyorum bana diyo ki 'bak hele yeni yetme gelmiş bana laf anlatıyor'gülsem mi kızsam mı ne diyeceğimi bilemedim kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?