351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Merhaba kızlar şafağınızı görünce ben bile heycanlandım, çok az kalmış kavuşuyorsunuz, darısı bizlerin başına bizde görelim bugünleri? evci izinlerinde problem yaşadınız mı? benim eşim amasya Taşova ya gidiyor bugün , orda askerliğini yapan var mı?

su izni de alinca rahatlayacagim germese bari beni yine

bence sıkıntı olmaz cnm sen ztn uzun zamandır ordasın halden anlar heralde....

sen naptın şeymacım izin ayarlayabildin mi

Henüz izin verir misiniz demedim ama patronum anlayışlı sağolsun o gün geleceğini de biliyor, hatta bazen benden önce şafak söylüyor bu gün 5 dimi diyo mesela Sıkıntı çıkaracağını sanmam aylardır dilimden düşmüyo çünkü gelecek gelecek falan diye

iyimiş o zaman sıkıntısız izinlisin diyebiliriz şimdiden

aaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

şafaaaaaakkkkkkk 5 !!!!!!!!!!!!!!:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::92::92::92::92::92::92::92:

hay hangi topik bende gideyim bi sinirimi atayım ahhahahah

kızlar benim askerimde 17 si sabah cıkıo
saati daha kesin değil ama sanırım 9 da cıkacak bi ihtimal 6 da cıkma olayı var kagıtları hala imzalanmadı

otobüsle gelir diye konusmustuk bikaç hafta önce biliyorsunuz ankara istanbul 5 saat
ayyyyyyyyyyyy yok vazgectim bin ucaga gel 1 saate yanıma dedim )))))))))

daha cıkıs saati belli olmadıgı icin biletini almadık
ama muhtemelen 17 si saat 12 ucagına bince 13 te iner 13.30 da yanımdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla billa bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

oldum ahhahah
daha yazmaya bile gerek yok kızlar sallayın
okumusla okumamıs arasında fark olcak tabiki
benim sevgilim makine mühendisi 15 ay mı yapacaktı ?
okusaydılar kardeşim alallalalalla

nokta böyle konur işte herkes seçtiği hayatı yaşıyor cnm şimdi hiç ağlanmasınlar daha da laf etmeye gerek yok ztn...
gün mutlu olma günü

Son düzenleme:
Kizlar, bazi noktalarda hakli olabilirsiniz .. ama safak bu kadar azalmisken uzun dönem yarenlerinin topigine gidip biseyler yazmanizi anlayamadim.. gerek varmiydi bilmiyorum.. ben suan sadece kendi adima konusayim en iyisi .. belki size gercekten dokundu söylenenler ..
Onlar orda istediklerini yazsalar bebek isi deseler ne olacak ki:26: herkes kendi acısını kendi biliyor .. acı ölçülebilir bisey degil ki, disardakiler dillendirdigimiz kadar aci cektigimiz sanirlar ama insan ancak kendi bilir ne yasadigini ..
Ben onlari anliyorum.. isyanlari bize degil sisteme.. suan sadece ic gudusel hareket ediyorlar .. ben hic bir cümleyi üzerime alinmadim .. dokunmadi .. onlar söyledi diye ben daha mi az aci cektim, daha mi az ozledim, kocam daha mi az sıkıntı cekti :26: dedigim gibi malesef acıyı sıkıntıyı ölçen, somut olarak gösteren bi alet olsa..
Bana kalirsa daha fazla oraya yazmayin, kendiniz gerip, onlari da uzmeyin .. üzerinize alınacak bir durum yok.. yani benim hayata bakis acimda yok.. yine de siz bilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:

ilkaaaaayyyyyyyyyyyy şafak olmuş coni moniii km takar oni buniiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…