- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
- #14.061
su izni de alinca rahatlayacagim
germese bari beni yine 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:26: Anladım canım bende daha istemedim
İş hayatına hoş geldin demiştim demi![]()
su izni de alinca rahatlayacagimgermese bari beni yine
![]()
Ay evet birde o mesele var demi keşke çıkışları cuma gece olsaydıAy ya kocan askerden geliyor anlayış göstersin biraz
![]()
Ay evet birde o mesele var demi keşke çıkışları cuma gece olsaydıAy ya kocan askerden geliyor anlayış göstersin biraz
![]()
su izni de alinca rahatlayacagimgermese bari beni yine
![]()
bence sıkıntı olmaz cnm sen ztn uzun zamandır ordasın halden anlar heralde....
sen naptın şeymacım izin ayarlayabildin mi
Henüz izin verir misiniz demedim ama patronum anlayışlı sağolsun o gün geleceğini de biliyor, hatta bazen benden önce şafak söylüyorbu gün 5 dimi diyo mesela
Sıkıntı çıkaracağını sanmam aylardır dilimden düşmüyo çünkü gelecek gelecek falan diye
![]()
iyimiş o zaman sıkıntısız izinlisin diyebiliriz şimdiden![]()
bende verdim daha da bişey demem konuşmanın seviyesini çekti ztn aşağı daha da muhattap olmam bende
evet kocaman mutluluklar geliyor![]()
koca adama yapacağı işi anlatıyorum bana diyo ki 'bak hele yeni yetme gelmiş bana laf anlatıyor'gülsem mi kızsam mı ne diyeceğimi bilemedim kızlar ya
![]()
hay hangi topik bende gideyim bi sinirimi atayım ahhahahah
Yani kuzum izin vermezse işten çıkarımmKafamı bozmasınlarrrr benim sevdiceğim askerden geliyo
![]()
ben yıllık izin formumu 2 ay öncesinden doldurdum işimi saglama aldım hahahahah
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/534898-92-3-92-4-asker-yarenleri-buraya-2173.html
kendimi zor tutuyorum cnm ağızlarının payını vermemk için seviyes dipte şu an bence hiç muhattap olma![]()
oldum ahhahah
daha yazmaya bile gerek yok kızlar sallayın
okumusla okumamıs arasında fark olcak tabiki
benim sevgilim makine mühendisi 15 ay mı yapacaktı ?
okusaydılar kardeşim alallalalalla
nokta böyle konur işteherkes seçtiği hayatı yaşıyor cnm şimdi hiç ağlanmasınlar daha da laf etmeye gerek yok ztn...
gün mutlu olma günü![]()
Kizlar, bazi noktalarda hakli olabilirsiniz .. ama safak bu kadar azalmisken uzunzdönem yarenlerinin topigine gidip biseyler yazmanizi anlayamadim.. gerek varmiydi bilmiyorum.. ben suan sadece kendi adima konusayim en iyisi .. belki size gercekten dokundu söylenenler ..
Onlar orda istediklerini yazsalar bebek isi deseler ne olacak ki:26: herkes kendi acısını kendi biliyor .. acı ölçülebilir bisey degil ki, disardakiler dillendirdigimiz kadar aci cektigimiz sanirlar ama insan ancak kendi bilir ne yasadigini ..
Ben onlari anliyorum.. isyanlari bize degil sisteme.. suan sadece ic gudusel hareket ediyorlar .. ben hic bir cümleyi üzerime alinmadim .. dokunmadi .. onlar söyledi diye ben daha mi az aci cektim, daha mi az ozedim, kocam daha mi az sıkıntı cekti :26: dedigim gibi malesef acıyı sıkıntıyı ölçen, somut olarak gösteren bi alet olsa..
Bana kalirsa daha fazla oraya yazmayin, kendiniz gerip, onlari da uzmeyin .. üzerinize alınacak bir durum yok.. yani benim hayata bakis acimda yok.. yine de siz bilirsiniz![]()