• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kızlarrrrr sonundaa ben de geldimmmm :) kuzenimn düğünü vardı, kaç gündrrrr onunla geçtii.. gelin alma da ben de ağladı, kendi düğünmdee ne yaparımmmm artt hiç bilmiorumm, baya duygusala bağladımm:ssz: siz napıosunzzz, nasılsnzz, geçmişi daha okuyamadmmmm

usta birliğine geçti 7sinde bugünde taşovaya gönderdiler inşallah evcide problem çıkmaz ya.Bayramda kullanabilirse izin kullanıcak olmazsa ben gidicem bayramı yalnız geçirmek istemiyorum onada banada çok iyi gelir.evli ve yalnız beklemek çok zor.çok teşekkür ederim canım yazdıkların bana iyi geldi bugün dokunsalar ağlıcak gibiyim:(

Canım bizim forumdan arkadaslarda evciye cıkardı hiç sorun cıkmadı
mesela bayramda evciye cıkmayanlara carsı izni veriyorlardı yüregini ferah tut bence cıkar evciye canım, ama simdiden sormasın komutanına genelde söyledikleri sey : '' oğlum daha cok var bayrama bakarız !'' :))))))))
ordaki 351 lere sorabilir yada uzun dönemlere
haklısın canıım evli olunca gercekten daha zor geciyor Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş sabrını da veriyor canım benim
askerde pamuk gibi oldu bizim askerler )))))))))
ama hep anlayıs göstermesi gereken taraf biz olduk tabi ki olsun 5 ayın sonunda hain planlarımız var cektiklerimizi cektircez :D

kızlar ya ben unuttum nabcaktık askerlerimize?? hani dioduk ya teselli icin bi gelsin o zaman gününü gösteririz ona die ay ben bişe yapamıcam valla cok özledim unuttum gitti ))))))))))))

kendi evinize gececekseniz silme tabi, ordakileri silersin :1: illa cam sildirecegim sana :1:
Kisisel bakimi unutmadim onada gün ayirdim :23: kuaförluk bi isim yok zaten:24:
Annemde sen bisey yapma pazar günü ben geleyim birlikte yapaljm diyor ama pazar günü bi sürü işim var evde :52: kimse olmasin :9: evi susleme islemlerini annemle yapmayayim:9:

ilkayyy nabcan bana da söle ya :(

yok kendi evimizde silcem tabiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyy

ilkayy cok heyecanlıyım ya calısasım da yok allaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar bu askerlik ne cok sey ögretti nasıl olgunlaştırdı bizi
mesela askerim her öglen arar beni genelde, bugün aramadı mesela ama telaşlı degilim hiç hiihihi
önceden olsa aiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyy nie aramadı yaaee diordum :)
simdi ögrendik aramadıysa kesin komutan bişe vermiştir vakti olmamıstır vs vs hiihihiiih

daha da şafak saymam arkadaş :51::51:

Canım bizim forumdan arkadaslarda evciye cıkardı hiç sorun cıkmadı
mesela bayramda evciye cıkmayanlara carsı izni veriyorlardı yüregini ferah tut bence cıkar evciye canım, ama simdiden sormasın komutanına genelde söyledikleri sey : '' oğlum daha cok var bayrama bakarız !'' :))))))))
ordaki 351 lere sorabilir yada uzun dönemlere
haklısın canıım evli olunca gercekten daha zor geciyor Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş sabrını da veriyor canım benim
askerde pamuk gibi oldu bizim askerler )))))))))
ama hep anlayıs göstermesi gereken taraf biz olduk tabi ki olsun 5 ayın sonunda hain planlarımız var cektiklerimizi cektircez :D

kızlar ya ben unuttum nabcaktık askerlerimize?? hani dioduk ya teselli icin bi gelsin o zaman gününü gösteririz ona die ay ben bişe yapamıcam valla cok özledim unuttum gitti ))))))))))))

şuan bana daha kötü davranmıyor, yalnızım zaten kötüyüm bide o çektirirse napıcam ben. üzülüyor emanet edicem kimse yok Allah tan başka diye. biz atandık evlendik 1 yıl oldu askere gtti

ilkayyy nabcan bana da söle ya :(

yok kendi evimizde silcem tabiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyy

ilkayy cok heyecanlıyım ya calısasım da yok allaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar bu askerlik ne cok sey ögretti nasıl olgunlaştırdı bizi
mesela askerim her öglen arar beni genelde, bugün aramadı mesela ama telaşlı degilim hiç hiihihi
önceden olsa aiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyy nie aramadı yaaee diordum :)
simdi ögrendik aramadıysa kesin komutan bişe vermiştir vakti olmamıstır vs vs hiihihiiih

daha da şafak saymam arkadaş :51::51:

söylemem:33: herkesin hayal gücü kendine :33:
Cok büyük seyler yok canim yaaa. Balonlar, duvara yazilar, kartlar, terliklerine not, tvye not, buz dolabina not artik herseye noooott:52:

Ya 92/4 leri okudum sedadan sonra bişeyler daha yazmışlar allahım bu nasıl bi eziklik hırçınlık aklım almadı benim neyse tabi uğraşmamak lazım

aman doracım bosver
yazdıgımı bile anlamamıslar ,
üniversite okuyan asker ve okumayan asker arasında sürede fark olacak tabiki dedim örnek olarak da iş hayatını verdim hani daha kolay anlaşılır diye
ama arkadaşlarımız nası okuyup nası algıladılarsa o cümlemi , kücümseyen onlar olduğu halde ki bende bunun doğru olmadıgını anlatmaya calıstım zaten, '' benim sevgilim lise mezunu kücümsüyor musun ben üni mezunuyum sen ne biliosun kültür seviyemi '' dio :)))
en güzelini ilkaskım nicki arkadas yazmıs, cok üzüldüm ona ama simdi ona yazsaaaaaaam ordan digerleri lafa gircek diye yazmıyorum
allah sabır versin cok zor gercekten...

şuan bana daha kötü davranmıyor, yalnızım zaten kötüyüm bide o çektirirse napıcam ben. üzülüyor emanet edicem kimse yok Allah tan başka diye. biz atandık evlendik 1 yıl oldu askere gtti

canım benim benimki de bana hiç kötü davranmadı
davranılcak bişey de yok zaten ama bazen ordaki psikolojileri degişebiliyor o yüzden alttan almamız gerekebiliyor
gelince cocuk yaparsınız hemeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:49::49::49:

bunu düşün heyecanlan hadiiii :49::49:

canım benim benimki de bana hiç kötü davranmadı
davranılcak bişey de yok zaten ama bazen ordaki psikolojileri degişebiliyor o yüzden alttan almamız gerekebiliyor
gelince cocuk yaparsınız hemeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:49::49::49:

bunu düşün heyecanlan hadiiii :49::49:

:) çocuk hemen düşünmüyorum canım gezicez daha onun planlarını yapıyorum:) dün nedense oraya gideceğini öğrennce çok kötü oldum daha önce daha iyiydim umarım burdanda iyi haberini alır rahatlarım. sen evlimi nişanlımısın canım 5 gün kaldı sizin demi?

:) çocuk hemen düşünmüyorum canım gezicez daha onun planlarını yapıyorum:) dün nedense oraya gideceğini öğrennce çok kötü oldum daha önce daha iyiydim umarım burdanda iyi haberini alır rahatlarım. sen evlimi nişanlımısın canım 5 gün kaldı sizin demi?
biz şu an sevgiliyiz canım 5 ekimde nişan kasımın ilk haftası nikahımız var
evet 5 günümüz kaldı :16::16:
sizinkide gecicek canım benim, üzme hiç kendini usta birliklerinde bir görev veriyorlar bütün gün o görevle ugrasıyor e sende rutine alısıyorsun aradıgı saat belli oluo bi bakmıssın gecmiş

biz şu an sevgiliyiz canım 5 ekimde nişan kasımın ilk haftası nikahımız var
evet 5 günümüz kaldı :16::16:
sizinkide gecicek canım benim, üzme hiç kendini usta birliklerinde bir görev veriyorlar bütün gün o görevle ugrasıyor e sende rutine alısıyorsun aradıgı saat belli oluo bi bakmıssın gecmiş

çok güzel hayırlı olsun canım şimdiden nişann nikahın, çok mutlu ol inşallah:) biz evliliğimzn ilk yılı çok tartıştık yıpratıyordk birbirimizi ben ona hep askere gitde uzak kalalım diyordum hem anlarsın değerimi diyordum :) askere gitti 1 hafta geçti bana yetti artık diyordu, şuan hep çok mutlu olucağmızı söylüyor :) insan birbirnn değerini anlıyor. sennkının önce askerlik yapması çok iyi olmuş canım

merhaba canim, bizde 7 aylik evliyken gitti esim askere.. yalniz kaliyorum ama sonucta aiem bu sehirde.. atandik dedigine göre sen bulundugun sehirde yalnizsin:26: Allah yardimcin olsun..
Ben ramazan bayramında esimin yanina gittim, o gelseydi askerlik uzardi.. bende senin gibi düşündüm.. Bayrami bekar gibi annemlerle mi gecirecegim yoksa evli oldugum icin kayivalidelerle mi.. ikisini istemedim esimin yanina gittim.. cok şükür kavgasiz, tripsiz 5 ay gecirdik biz :31: zaten esim bal gibiydi balli lokma oldu orda :9: tabi bende onun akli bende kalmasin diye güçlü kadin profili cizdim her konusmamizda.. o yuzden ici rahatti.. o rahat oldukca bizde rahattik :31:

çok güzel hayırlı olsun canım şimdiden nişann nikahın, çok mutlu ol inşallah:) biz evliliğimzn ilk yılı çok tartıştık yıpratıyordk birbirimizi ben ona hep askere gitde uzak kalalım diyordum hem anlarsın değerimi diyordum :) askere gitti 1 hafta geçti bana yetti artık diyordu, şuan hep çok mutlu olucağmızı söylüyor :) insan birbirnn değerini anlıyor. sennkının önce askerlik yapması çok iyi olmuş canım
bizimki aslında aralığa kadar tecilliydi
evlenmek isteyince önce askerlik dedim nisana aldı ))))))))))))
evlilere gercekten daha zor
ay bide cocugu olanlar var ya allahım onlarınki daha kötü bizim forumda cocugu olan yoktu sanırım ama 352 lerde cok cocuklu var
kendini mi teselli etsin cocugu mu etsin allah sabır versin herkese

merhaba canim, bizde 7 aylik evliyken gitti esim askere.. yalniz kaliyorum ama sonucta aiem bu sehirde.. atandik dedigine göre sen bulundugun sehirde yalnizsin:26: Allah yardimcin olsun..
Ben ramazan bayramında esimin yanina gittim, o gelseydi askerlik uzardi.. bende senin gibi düşündüm.. Bayrami bekar gibi annemlerle mi gecirecegim yoksa evli oldugum icin kayivalidelerle mi.. ikisini istemedim esimin yanina gittim.. cok şükür kavgasiz, tripsiz 5 ay gecirdik biz :31: zaten esim bal gibiydi balli lokma oldu orda :9: tabi bende onun akli bende kalmasin diye güçlü kadin profili cizdim her konusmamizda.. o yuzden ici rahatti.. o rahat oldukca bizde rahattik :31:

ballı lokma :1::1::1:

aman doracım bosver
yazdıgımı bile anlamamıslar ,
üniversite okuyan asker ve okumayan asker arasında sürede fark olacak tabiki dedim örnek olarak da iş hayatını verdim hani daha kolay anlaşılır diye
ama arkadaşlarımız nası okuyup nası algıladılarsa o cümlemi , kücümseyen onlar olduğu halde ki bende bunun doğru olmadıgını anlatmaya calıstım zaten, '' benim sevgilim lise mezunu kücümsüyor musun ben üni mezunuyum sen ne biliosun kültür seviyemi '' dio :)))
en güzelini ilkaskım nicki arkadas yazmıs, cok üzüldüm ona ama simdi ona yazsaaaaaaam ordan digerleri lafa gircek diye yazmıyorum
allah sabır versin cok zor gercekten...

Allah razı olsun.. gerçekten çok çok zor yaşamayan bilemez acısını :14:
Rabbim kimseye yaşatmasın..

bizim kızlar gerçekten özünde çok iyidir hepsini çok severim sitemleri size değil sisteme.
onlarda haklı, sizde. devlet orta yolunu bi bulsa çok şahane olacak :46:
umarım en kısa sürede hallolur. ama önce terörü bitirsinler :50:

canım yol iznine baglı olarak değişebilir
benim askerim acemiligini de usta birligini de ankara da yaptı ikametgah istanbul
sizinki nerde yaptı ?

çıkışında 15 yazıyorsa zaten sorun yok, bizimkinin daha cıkıs evrakları yok rahat askeriye )))))))))
mesela ilkayın eşi gece 12 de cıkabilecek bizimki illa sabah 9 da cıkcak
askeriye ve komutana baglı değişio canım

Biz İstanbul'dayız, eşim Muş'ta askerlik yapıyor. Yol izni 2 günmüş, sanırım o yüzden farklı. Teşekkür ettim:)

Back