- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #14.001
Kızlaaaarrrrrrr-
yatak düzgün olmadı diye kitlenen çarşılardan nefret ediyorum
Çarşınız mı kitlendi canımmmm amaaann boş verrr isterse tüm çarşıları kitlesinler kuzummmzaferrr bziiimmmmm
uzun dönemlerin kısa dönemler için söylediklerini duyunca çıldırıyorum o kadar takıksalar okul okusalarmış aradaki fark çokmuşta bu kadar olsun dimi bizde 4 yılımızı veriyoruz okul kolay okunuyor sanki
Ya içimde tuhaf bi heyecan varrrr-
Ne gene kim ne dedi kuzum aman salla ne isterseler desinler laftan anlamıyor onlarbende güzellikle anlatmaya çalıştım neymiş bizim 5 ay için bu denli feryat etmemiz gariplerine gitmişmiş demekki o an öyle hissediyoruz.Allah allah sanki ne kadar üzüleceğimizi mantığımız belirliyor son beş ay sizde özleyip üzülmeyin ne de olsa 5 ay dedim
benimmmdeeee kızlar allahın izni ile 17si saat 10:45 de askerim yanımdaaa inşallaaahhhhhh
evet benim ki de 16sında gelecek, ama askeriye kendi havaalanına gitmesin izin vermiyor ordakilerin bizimkiler ucaklarını iptal etti, askeriye kendisi ucaga bindircekmiş, umarım yollarda sürünmezler, zaten doğuda toplu asker cok dikkat çekiyo. her dakika dua okuyorum türkçeyi unuttum:18:
bu arada sizinkiler hangi şehirdeler ?
uzun dönemlerin topiklerinde denk geldim cnm...yok bizim 5aymışta bizden önce göndermişler bizden sonra anca geliyormuş onlarınki de bu duruma sinir oluyolarmışokumak zor geliyor okulu bırakıyorlar sonra 15ay askerlik olunca isyan ediyorlar ben bunu anlamıyorum gerçekten okumak isteyip okuyamayanları ayrı tutuyorum tabi ki... biz manyak mıyız 4 yıl dirsek çürüyoruz paralar harcıyoruz hem rahat olucaklar stres çekmicekler dersle uğraşmayacaklar hemde kısa dönem rahat askerlik yapıcaklar bu mu adalet yani herkes seçimini kendi yapıyor niyeyse bunu kabullenmek zor geliyor hanımlara...
kizlar bosverin uzunu kisayi, ben bu aksam esimin kiyafetlerini ütülüyorum, var mi daha büyük bi mutluluk
Canım şu var askerlik süresi okumayanlar için de gerçekten uzun okuyanlara 5 okumayanlara 10 ay olabilir bence.Ama bunun sorumlusu biz değiliz ki.dediğin gibi üniv. okumakta kolay değil diyorum askerlik de hür değillermiş üniv. hürlermiş, hürlerde kolayına okunmuyor kibence üniv. okuyanla okumayanın askerliği aynı olmamalı.4 sene okuyan aynı askerliği yapınca mı adaletli olacakmış. Bizimkilerin gelmelerine sinir olması ilginç:26::26::26:
Ütüyü fişten çekmeyi unutmaaaa
Ütüyü fişten çekmeyi unutmaaaa
Aynen kuzum çok hklısın bence uzun-kısa dönem hakkında ama ilkay daha haklıbi an şöyle gönderdiğimiz günlere gittim :) hatırlıyorum da ilkay çoğu gece ağlayarak geliyodu ütüyü fişte unutuyodu hatta bir çok şeyi yapmayı unutuyordu korkuyordu zor günler geçrimişik ağlanmayan akşam yoktu sanırım herkes birbirini teselli ediyoduşimdide mutluluğumuzu paylaşıyoruz şükürler olsun bu günlere
ben ve ütü vukuatlarim :90: :90:
bi an şöyle gönderdiğimiz günlere gittim :) hatırlıyorum da ilkay çoğu gece ağlayarak geliyodu ütüyü fişte unutuyodu hatta bir çok şeyi yapmayı unutuyordu korkuyordu zor günler geçrimişik ağlanmayan akşam yoktu sanırım herkes birbirini teselli ediyoduşimdide mutluluğumuzu paylaşıyoruz şükürler olsun bu günlere
Aynen kuzum çok hklısın bence uzun-kısa dönem hakkında ama ilkay daha haklıboşverelim geliyorlar inş. Evet ya hepimiz salya sümüktük demi, ayy hatırladım ama geride kaldı bitti işteeeeeeeeeeeeeee
eşine sağ sağlim teslim etcez ya üstümden yük kalkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?