• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kızlar ben iyice dağıldım :(((( nasıl geçicek bu zaman nasıl dayanıcaz:(

cnmm değişik bir duygu, bazen daha güçlü oluosun bazen de öyle anlar gelio ki boğuluosun resmen.. bak tek değilsnn cnmm biz de aynı şeyleri yaşıoruzz.. sabretcez demek kii bu süreçte başka bşy gelmio elden

hiç bu kadar uzun ayrılık olmayınca bı anda tabı tuhaf gelıyor göremıyoruz ama seslerını duyarak rahatlıyoruz.farklı sehırlerde de olsa nefes aldıgını bılmek ve sabah onun varlıgıyla uyanmak bıle guzel bır duygu...denmıyor kı ama sayılı gun cabuk gececek baslarda zaman cok yavas ılerlese de bı bakacagız şafak cok yakın dagıttık yıne burayı salya sümük offf offfff =((((

aynen ayrılık olsada en azndan telefon vardı her an konuşabiliyoduk şimdiyse öyle mi ne zaman arasa o zaman o da 5dk-10dk yetmiyor ki :( kokusunu duymadan elini tutmadan gözlerine bakmadan olmuyor işte ve en kötüsüde elden bişey gelmiyor... manyakça herşeyin içindeyim yeter ki zaman geçsin bitsin bu özlem diye ama ne fayda zaman durdu sanki...

aynen ayrılık olsada en azndan telefon vardı her an konuşabiliyoduk şimdiyse öyle mi ne zaman arasa o zaman o da 5dk-10dk yetmiyor ki :( kokusunu duymadan elini tutmadan gözlerine bakmadan olmuyor işte ve en kötüsüde elden bişey gelmiyor... manyakça herşeyin içindeyim yeter ki zaman geçsin bitsin bu özlem diye ama ne fayda zaman durdu sanki...

sabredeceğiz canım elimizden malesef baska bır sey gelmıyor;=( yerı geldıkce yanında olacagız gdıp ozlem gderecegız banada bugun cok ozledım dedı erıdım bıttım yanı o an =( aılesı uzak dıye gelemıyecekmıs zaten hemen teslım olmaları gerekıyormus galıba bana sen gel senın yerın ayrı dedı

yanlış hatırlamıosam ilkayın eşi de kırklareliydi acaba aynı mı sizin, bizm de edirne keşan..ank ya baya uzakkk

gercektenmı ben bılmıyorum olabılır belkı evet trakyaya dagıtmıslar ama bizim vizede yazlık var dedemlerın sans ya pınarhısara yarım saat orayagderım yazın dıorum ınsallah ankaraya cok uzak malesef =( canm

cnmm değişik bir duygu, bazen daha güçlü oluosun bazen de öyle anlar gelio ki boğuluosun resmen.. bak tek değilsnn cnmm biz de aynı şeyleri yaşıoruzz.. sabretcez demek kii bu süreçte başka bşy gelmio elden

haklısın cnm belki bu da bir imtihandır bizim için sabretmeyi öğreniyoruz güçlü kalmayı şartlar ne olursa olsun yan yana durmayı öğreniyoruz ne kadar ağır bi imtihanda olsa...

Noluyo bakalım kızlar yine mi salya sümük :5:

sabredeceğiz canım elimizden malesef baska bır sey gelmıyor;=( yerı geldıkce yanında olacagız gdıp ozlem gderecegız banada bugun cok ozledım dedı erıdım bıttım yanı o an =( aılesı uzak dıye gelemıyecekmıs zaten hemen teslım olmaları gerekıyormus galıba bana sen gel senın yerın ayrı dedı

ne güzel cnm git yanına yanlız bırakma sana çok ihtiyacı vardır... benim öyle bi şansımda yok malesef 17eylüle kadar yanında olamayacağım... amasyada yakın olsa keşke:( okulum var fırsatım yok sonra ztn muş a gidicek hiç gidemem :( :(

Kizlar iyi geceler bu gece ankara mamak icin yola cikiyorm nisanlimin ailesi ile birlikte Allah izin verirse nisanlimi gormeye gidicem..su anda onun yatagindayim onun yastigina basimi koyuyorm kokusu burnumda sevdigimi cok ozledim onsuzluk cook zor cok off insan geceleri daha bi duygusal oluyor gecsin su yaz bi an once eylul gelsin...

Kızlar sizin topikbaya kalabalık.. Bızım yarenler hepsı uyumuş ... Bakın 15 lerden14 lere ınmışşsiiz bizide şuan şafak sıkıştırıyor ama geçıyor gecıyorda zorluyor elbet hersey eksık ve yaım kalıyor bızıde heyecan basmaya başladı son ay şafak sanık yavaşladı

gercektenmı ben bılmıyorum olabılır belkı evet trakyaya dagıtmıslar ama bizim vizede yazlık var dedemlerın sans ya pınarhısara yarım saat orayagderım yazın dıorum ınsallah ankaraya cok uzak malesef =( canm

cnmm çok ii denk gelmiş :) ben de çorluya gidip gelcm inş akrabalar var orda, çorlu keşan da bir buçuk saatmiş. tüm askerler hayırlısı ile sağ salim döncekler inş..

Kizlar iyi geceler bu gece ankara mamak icin yola cikiyorm nisanlimin ailesi ile birlikte Allah izin verirse nisanlimi gormeye gidicem..su anda onun yatagindayim onun yastigina basimi koyuyorm kokusu burnumda sevdigimi cok ozledim onsuzluk cook zor cok off insan geceleri daha bi duygusal oluyor gecsin su yaz bi an once eylul gelsin...

Ben kocamı askere yolladığımda 12 Aralık kışı okalar ıcın sıkılıyordukı bu kış geçmeyecek daha kar bıle yağmadı yağacak kalkacak cıcekler acacak ozaman geleek deiyordum ve ıcın nasıl sıkılıyordu bılemezsınz ... Zor kızlar ama Neyapalım mecbuurrrne çektik be asker yarenleri

Kızlar sizin topikbaya kalabalık.. Bızım yarenler hepsı uyumuş ... Bakın 15 lerden14 lere ınmışşsiiz bizide şuan şafak sıkıştırıyor ama geçıyor gecıyorda zorluyor elbet hersey eksık ve yaım kalıyor bızıde heyecan basmaya başladı son ay şafak sanık yavaşladı

Allahim zaman cabucak gecsede bizde son haftalari beklemeye baslasak :31:

Şimdi bir hasret yolundan ışınlandım yanına...
Ne güzelde uyuyorsun sevgilim...
Pencereden yıldızlar, Allah'ın yaratma sanatını izliyorlar sana bakıp,
Göğe uzanmış kirpiklerin, ellerin sıcacık...
Şöyle oturayım yatağının kenarına bir rüyalık geldim sadece sevgilim...
Ne kadar da özlemişim yüzüne dokunabilmeyi,
Boynundan öpüp kokunu içime çekebilmeyi,
Mışıl mışıl uyuyorsun ya içime koyasım geliyor seni,
Her zamanki gibi elin yastığın altında uyuşacak sevgilim alayım onu ordan...
Usulca yanına koydum ellerini ve resmimiz vardı ellerinde onunla uyumuşsun bir de peçete var burda
Sen ağladın mı sevgilim?
Hani güçlü erkeğimdin benim
Anlaşılan sende hasrete teslim etmişsin içindeki çocuğu...
Yanına uzandım şimdi kapadım gözlerimi sayılı olsa da dakikalar biraz içime çekeyim seni
Sıcaklığın işte beni hayata bağlayan
Bir kış günü sıcacık soba yanan bir odaya girdiğimde nasıl mutlu oluyorsam ve sıcağı nasıl hissediyorsam kemiklerime kadar
Şimdi de öyle hissettim sevgini, sıcaklığını,
Uykuda da olsan dolayıveriyorsun ayaklarını ayaklarıma bak...
Uyanmazsın inşallah bitanem
Uyanırsan gidemem ki, canımı bırakırım buraya
Ne zaman bir ayrılık olsa boğazıma kadar geliyor
Şimdi nolur uyanma sevgilim
Eğildim bir defa daha öptüm sabah kalktığında sende kokumu hissedeceksin
Garip bi rüya gördüm gerçek gibiydi diyeceksin
Gerçekti ömrüm çünkü sevenin sevdası ruhları buluşturur,
İyi geceler Yarim örttüm üstünü, yüreğin üşümesin...

:5: :5: :5: :5:

Gelsin söz hiç kızmıycam ona neden yarım saattir mesaj atmadın demiycem :5: hep yüs puan vericem ona.ufak şeyleri trip fırsatı yapmıycam sadece aşkımı yaşıycam allahım işalla hemen gelir süpaneke dinimiz amin (fıratça aşk) :1:

tabıkı numaramı bıle verebılırım konusurz kafana takılan herseyı sorabılırsın canım her daım yardımcı olurum ogretmen evı ıyıdr evet onun dısında mısafırhaneler var
Günaydın :) evet ögretöen evide olabilir tabi ulasımı kolay ve en önemlisi güvenilir olması cok önemli tabi.

Back
X