- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #13.941
Memnun oldum nagihan:) acemilik iyiydi de ustalik cok zor oldu cunku pkklilar baya tehdit ediyodu carsida erkk arkdsmi ama zamanla ona bile alistim:) bu arada istanbulda oturuyorum evlilige hazirlananlar var sanirim allah kolaylik versin onlara, sohbetin yaklasik 1000 sayfasini okudum bugun :)merhaba selda.. bende nagihan 26 yaşındayım.. Allah formasyonda yardımcın olsun. önemli değil ilk üyeliliğimizde bizde çok yanlış yaptık.. sen nasıl bi süreç geçirdin bu 150 günde :26:
Memnun oldum nagihan:) acemilik iyiydi de ustalik cok zor oldu cunku pkklilar baya tehdit ediyodu carsida erkk arkdsmi ama zamanla ona bile alistim:) bu arada istanbulda oturuyorum evlilige hazirlananlar var sanirim allah kolaylik versin onlara, sohbetin yaklasik 1000 sayfasini okudum bugun :)
Memnun oldum nagihan:) acemilik iyiydi de ustalik cok zor oldu cunku pkklilar baya tehdit ediyodu carsida erkk arkdsmi ama zamanla ona bile alistim:) bu arada istanbulda oturuyorum evlilige hazirlananlar var sanirim allah kolaylik versin onlara, sohbetin yaklasik 1000 sayfasini okudum bugun :)
ne tehdit miii canım iyi dayanmışsın keşke daha önce yazışabilseymişiz sana da moral olurdu. Allah onların topunun belasını versin soyları kurusun inş o pkk lı olanların evet buket ben seda bennur evlilik hazırlığındayız kızlar başka yazmadığım varsa affola
hoşgeldin cnm :)
nasıl tehdit ya ciddi misin inanmak istemiyorum
ne tehdit miii canım iyi dayanmışsın keşke daha önce yazışabilseymişiz sana da moral olurdu. Allah onların topunun belasını versin soyları kurusun inş o pkk lı olanların evet buket ben seda bennur evlilik hazırlığındayız kızlar başka yazmadığım varsa affola
şaplak geliyo şaplakEkim kasım düğünümüz yok diye nie unuttun bizi... 2014 yaz girmeden düşünüyoruz ama
bellimi olur belki süpriz haberle gelebilirim2014 yaz başı olsada bende hazırlıktayım kuzum...
bu arada selam kızlar yazıları okuyosdum bende pkk tehdit falan görünce pat diye daldım konuya
şeymacım hayırlı olsun dergin baktım da iyi iş çıkarmışsın :) şafak kaldı 6 kavuşmaya az kaldı
evet yaaa bende tepki verip seldeyi korkutmak istemedim ama bizden daha zor dönemler geçirmiştir eminim.. biz burda yine moral bulduk ama o tek başına ve pkk kelimesi bile ürkütüyo .. tabi biz enişeden ürküyoruz ama tabi askerlerimiz korkmuyor yanlış anlaşılmasın..
Aynen canım biz endişeleniyoruz ama TÜRK ASKERİ KORKMAZ ALLAHA ŞÜKÜRevet yaaa bende tepki verip seldeyi korkutmak istemedim ama bizden daha zor dönemler geçirmiştir eminim.. biz burda yine moral bulduk ama o tek başına ve pkk kelimesi bile ürkütüyo .. tabi biz enişeden ürküyoruz ama tabi askerlerimiz korkmuyor yanlış anlaşılmasın..
öyleyiz dimi şeyma artık düğünü falan unuttum ben tek görümcem k.validem aramasa iyice unutcamodak noktam kavuşacağımız gün oldu
Bilmiyodum kuzum özür dilerim :26: Sende geliyosun yani ardımızdan
teşekkür ederim bennurummmSizle paylaşmak istedim Evet çok az kaldı diye bağırmak istiyorummm
Aynen canım biz endişeleniyoruz ama TÜRK ASKERİ KORKMAZ ALLAHA ŞÜKÜR
Aynen valla bende öyleyim kuzummmmayy mideme kramplar giriyor kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 6 ya sadece 6
şaka şeymacım tam tarih net olmadığından bişey paylaşmamıştım.. ama netleşicek askerlik dönüşü inşallah.. net paylaşıcam sizin gibi..
benimdeilk gittiğinde napıyor nasıl diye korkudan uyuyamazdım şimdide heyecandan buluşunca ne yapacağımızı ilk karşılaşmanın nasıl olacağını düşünmekten uyuyamıyorum
Arkadaşlar şimdiden gözünüzaydın diyeyim maşallah bitirmişsiniz yemişsiniz sizde askerligi darısı 352.döneme inşallahYaşadıgım için bu duyguları nerde asker yolu bekleyenleri görsem ya da kavuşanları aynı duygularım depreşiyor içindeyken geçmiyordu ama şimdi baktınızki geçmiş bitmiş degilmi bundan sonra hepiniz için hayırlısı olsun inşallah Rabbim bir daha ayırmasın o ellerimizi inşallah
Aynen buluşunca napcazbaya bi elimizi kolumuzu koyacak yer bulamayız sanırım heyecandannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?