- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #13.901
bende sık sık fotograflarimiza bakiyorum, ama yine de bi garip geliyor bundan 5 ay önce onun evimizde olmus olmasi:26: kiyafetlerine bakiyorum falan.. ayyy Allahim gelsinler artik :26:
Canım asker yarenleri kavuştuklarında 'sanki dün gidip gelmişler de 1 gün geçmiş gibi oluyor' diyorlar yani eminim geldiğinde sizde öyle olursunuz.Hatta daha kenetlenmiş vaziyette.Yine kocişine ıslak kurabiyelerinden yap gece hüpletsinn ayyyyyy
esim, safak 6 haftaya evde kahvalti dedi
kıyamam yaaaözlemiş senle kahvaltıyı.. ilkaycım şimdi sen kuş sütüne kadar donatırsın.. tüm askerlere karşı böle içimde değişik bi sevgi oluştu :26: yani ne biliyim değişik bişey yaşamadan bilinmiyomuş..
siz anladınız beni
Kızlar ya bence iyiki yazın askere gitmişler kışın olsa sanki daha mı sıkıcı olurdu ne
Benim askerim şimdi bile soğuk oluyo nöbette diyo
yarenlerrrrrrrrr
son virajdasınızzzzzzz :118::118:
dilamu
Bittiiiii, bitmez demistim bitti isteeeeeeee
huhhh huuuuuuuuuu
şafak 0 ı görcek daha durrrr
depük partisini hazırlamaya başlayınn sizzzz
ayyy depuk partisini hic konusmadikkk, yaparmiyiz siz gibi bilmiyorumsafak sifir mi
yapınn tabii
organize olun ve partisiz ayrılmayın topiğinizdenn
Aynen ya daha fazla hasta olurlardı, ne yapalım bizde soğuk kış gecelerinde beraber oluruz sevdiceklerle.kışın olsa daha mi sıkıcı olurdu bilemiyorum ama iyi ki yazin gittiler, soguk gormediler sadece manisada usudu esim, bide simdilerde geceleri usuyorve yazin egitim sezonu degildi, komutanlar yinede rahatti, kisin egitimler sporlar cok daha zordu.. esim "kışın gelsem cok zor olurdu"der durur kızlar, belki yazi onlarla geciremedik ama onlar orda rahat ettiler, bence bu herseye deger
ayyy depuk partisini hic konusmadikkk, yaparmiyiz siz gibi bilmiyorumsafak sifir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?