351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

noldu ki canim, hayirdir:26:

Canım face de 7-6-5 falan diye şafağı paylaşıyorum kendi sayfasında bana gönderme yapmış şunu yazmış:

sevdikleri ile geçireceği dar zamanları sevdiklerinin durumlarını burada paylaşarak geçirenler var. özlediğiniz kişi her kim ise eğer yanınızdaysa feysbukla ne yapıyorsunuz gidin vakit ayırın. sizi eliyle itene kadar sımsıkı sarılın. öyle yani.
Sanki yanımızda da biz fayste vakit harcıyoruz

sana yazmamis olabilir canim ya, sonucta sevdigin yaninda degil ki:26: belki baska bi arkadasina falan gönderme yapmistir :44: zaten cok sacma bi paylasim sevdigin yaninda olsa bile feyste paylasim yapmak kac saniyeni alir ki :44: katilmadim bu görüşe. Ayrica ben senden bahsettigini sanmiyorum tatlim :26:

Olabilir belki ama ben diğer paylaşımlarına falan bakarak üstüme alındım bence de saçma :26: Ben normalde akrabalar her şeyi laf eder çeneleri durmaz diye eklemiyordum akrabaları, herşeye yorum üretmekte 1 numaralar. Bence bu fikrimde kalmalı ve eklememeliyim.

öğrenmiş sonuçta.... benim 15i gece 12 den sonra çıkıcak... ailesi almaya gidicek...

Teyy Teeeeyy Teeeyyyyy Dı liiii li liiii liii

bende girdim halaya..

senle ilgili gibi değil sanki..ama eğer sana gönderme yaptıysa gerçekten saçmalamak için yazmış böle mutlu günümüzde bunları görme bile...

ayyy evet facenin oyle bi sıkıntısı var bende rahat paylasim yapamiyorum, daha cok twitter ve intagramda rahat ediyorum, hatta bu ikisinde profilim aciktir bile, ama daha akrabalar twitter ve intagrami istila etmedi

Club Ajans E-Dergi Sistemi
Kızlarrr dergimiz çıktı ya burdan dijitaline bakabilirsiniz.Sektörel inşaat dergisi birkaç tasarım hariç bütün tasarımlar bana aiitt
Firma rehberi gibi bu sayıda içerik-konu olmadan hazırladık başta nijerya olmak üzere kapakta yazan fuarlara gidecek yurt dışına

ayyy evet facenin oyle bi sıkıntısı var bende rahat paylasim yapamiyorum, daha cok twitter ve intagramda rahat ediyorum, hatta bu ikisinde profilim aciktir bile, ama daha akrabalar twitter ve intagrami istila etmedi

Bende eklemiyorum canım o yüzden eklediklerimi de silicem İnstagram mı neyse işte o nasıl bişey ay ben cahilim bu konularda Twitter, da kullanamıyorum ki

Bende eklemiyorum canım o yüzden eklediklerimi de silicem İnstagram mı neyse işte o nasıl bişey ay ben cahilim bu konularda Twitter, da kullanamıyorum ki

ben acamadim dergiyi :44: tabletten girdigim icin galiba :26:

Intagramda sadece foto paylasiyorsun .. twitterim var ama aktif kullanmiyorum bende

Merhabalar oncelikle boyle bi sayfayi safaga bi hafta kala bulduguma cok uzuldum 150 gunu sizle gecirmek varken (( size bisey sormak istiyorum 351. Donemler tezkere alabiliyor degil mi bu suriye olaylari yuzunden hayattan sogudum, zaten erkek arkdasim mus'ta yapiyor askerligini yeterince zor gunler gecirdim bilgisi olan paylasabilir mi simdiden tesekkur ediyorum:))

merhabalar..kız sen nie bizi önceleri bulmadın neyse son 6 günde bulmanda iyi oldu.. son güzler birlikte oluruz... teskere alınmyıor diye bişey duymadık canım.. olsa herhalde son günü söylemezler.. iyini ferah tut sıkma kendini..

ben acamadim dergiyi :44: tabletten girdigim icin galiba :26:

Intagramda sadece foto paylasiyorsun .. twitterim var ama aktif kullanmiyorum bende
:26: hadi ya olabilir canım tabletten.Neyse fırsatın olursa bakarsın İnstagram güzel bişeye benziyo şimdi baktım da
Birbirimize bi kaç şafak daha geç kalmış olmasaydık Hoş geldin canımmm geç olsun güç olmasınnn Teskere almamak mı Allah korusun tanışalım ben şeyma, nişanlıyım, kayseriliyim 23 yaşındayım grafikerim sen

ağzına sağlık kuzum ferah olalım

Ben selde 25 yasindayim ben de ogretmenlik yolundayim diyeyim okul bitti formasyonla ugrasiyorum sanirim telefondan girdigim icin tek tek size cevap yazmayi beceremedim kusura bakmayin lutfen
Ben de o haberi bugun duydum internette arastirirken sizle karsilastim neyse iyi yani bu oldu :))

Memnun oldummm Allah kolaylık versin.Eee herşeyde hayır vardır derler.

merhaba selda.. bende nagihan 26 yaşındayım.. Allah formasyonda yardımcın olsun. önemli değil ilk üyeliliğimizde bizde çok yanlış yaptık.. sen nasıl bi süreç geçirdin bu 150 günde :26:

canım hayırlı olsun yazmayı unuttum
bayağı geniş çaplı bi dergi sanırım.. emeğine sağlık... çelik kapı vs reklamı çok

canım hayırlı olsun yazmayı unuttum
bayağı geniş çaplı bi dergi sanırım.. emeğine sağlık... çelik kapı vs reklamı çok

Kuzum teşekkür ederimmmm bu Ahşap ve çelik kapıcılara hazırladığımız bir sayı inşşatın alt sektörü için yaniii beğenmene sevindimmm evet baya geniş çapta oldu ekibimiz 2 kişi ben ve patronum herşeyine biz koşturduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…