- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
- #13.921
Aynen ya daha fazla hasta olurlardı, ne yapalım bizde soğuk kış gecelerinde beraber oluruz sevdiceklerle.
Ben yade ye atmıştım ilk depuğu![]()
evet, sarilip sarilip yatariz ohhhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya daha fazla hasta olurlardı, ne yapalım bizde soğuk kış gecelerinde beraber oluruz sevdiceklerle.
Ben yade ye atmıştım ilk depuğu![]()
evet, sarilip sarilip yatariz ohhhhben depugu kacirdim galiba sanirsam
![]()
Neyse bizimkileri depuklerız artık.![]()
İlkay şu an canımı sıktı bi kuzenimİnsana sevincini bile yaşatmıyorlar.
![]()
noldu ki canim, hayirdir:26:
Canım face de 7-6-5 falan diye şafağı paylaşıyorum kendi sayfasında bana gönderme yapmış şunu yazmış:
sevdikleri ile geçireceği dar zamanları sevdiklerinin durumlarını burada paylaşarak geçirenler var. özlediğiniz kişi her kim ise eğer yanınızdaysa feysbukla ne yapıyorsunuz gidin vakit ayırın. sizi eliyle itene kadar sımsıkı sarılın. öyle yani.
Sanki yanımızda da biz fayste vakit harcıyoruz![]()
sana yazmamis olabilir canim ya, sonucta sevdigin yaninda degil ki:26: belki baska bi arkadasina falan gönderme yapmistir :44: zaten cok sacma bi paylasimsevdigin yaninda olsa bile feyste paylasim yapmak kac saniyeni alir ki :44: katilmadim bu görüşe. Ayrica ben senden bahsettigini sanmiyorum tatlim :26:
safak 6da öyle denirmis, öğrenmiş dünbide krese yeni baslayan cocuklarin ogrendigi bi sarkiyi aksam ailesine söylemeye calistigi gibi söylüyor, duraksaya duraksaya, düşüne düşüne
![]()
![]()
Anladim senisenin şafak 5
16sinda mi gelecek
![]()
Teyy Teeeeyy Teeeyyyyy Dı liiii li liiii liii
![]()
Canım face de 7-6-5 falan diye şafağı paylaşıyorum kendi sayfasında bana gönderme yapmış şunu yazmış:
sevdikleri ile geçireceği dar zamanları sevdiklerinin durumlarını burada paylaşarak geçirenler var. özlediğiniz kişi her kim ise eğer yanınızdaysa feysbukla ne yapıyorsunuz gidin vakit ayırın. sizi eliyle itene kadar sımsıkı sarılın. öyle yani.
Sanki yanımızda da biz fayste vakit harcıyoruz![]()
Olabilir belki ama ben diğer paylaşımlarına falan bakarak üstüme alındım bence de saçma :26: Ben normalde akrabalar her şeyi laf eder çeneleri durmaz diye eklemiyordum akrabaları, herşeye yorum üretmekte 1 numaralar.Bence bu fikrimde kalmalı ve eklememeliyim.
![]()
ayyy evet facenin oyle bi sıkıntısı varbende rahat paylasim yapamiyorum, daha cok twitter ve intagramda rahat ediyorum, hatta bu ikisinde profilim aciktir bile, ama daha akrabalar twitter ve intagrami istila etmedi
![]()
Club Ajans E-Dergi Sistemi
Kızlarrr dergimiz çıktı ya burdan dijitaline bakabilirsiniz.Sektörel inşaat dergisi birkaç tasarım hariç bütün tasarımlar bana aiitt
Firma rehberi gibi bu sayıda içerik-konu olmadan hazırladık başta nijerya olmak üzere kapakta yazan fuarlara gidecek yurt dışına![]()
Bende eklemiyorum canım o yüzden
eklediklerimi de silicem
İnstagram mı neyse işte o nasıl bişey ay ben cahilim bu konularda
Twitter, da kullanamıyorum ki
![]()
Merhabalar oncelikle boyle bi sayfayi safaga bi hafta kala bulduguma cok uzuldum 150 gunu sizle gecirmek varken(( size bisey sormak istiyorum 351. Donemler tezkere alabiliyor degil mi bu suriye olaylari yuzunden hayattan sogudum, zaten erkek arkdasim mus'ta yapiyor askerligini yeterince zor gunler gecirdim bilgisi olan paylasabilir mi simdiden tesekkur ediyorum:))
:26: hadi ya olabilir canım tabletten.Neyse fırsatın olursa bakarsınben acamadim dergiyi :44: tabletten girdigim icin galiba :26:
Intagramda sadece foto paylasiyorsun .. twitterim var ama aktif kullanmiyorum bende![]()
Birbirimize bi kaç şafak daha geç kalmış olmasaydıkMerhabalar oncelikle boyle bi sayfayi safaga bi hafta kala bulduguma cok uzuldum 150 gunu sizle gecirmek varken(( size bisey sormak istiyorum 351. Donemler tezkere alabiliyor degil mi bu suriye olaylari yuzunden hayattan sogudum, zaten erkek arkdasim mus'ta yapiyor askerligini yeterince zor gunler gecirdim bilgisi olan paylasabilir mi simdiden tesekkur ediyorum:))
merhabalar..kız sen nie bizi önceleri bulmadınneyse son 6 günde bulmanda iyi oldu.. son güzler birlikte oluruz... teskere alınmyıor diye bişey duymadık canım.. olsa herhalde son günü söylemezler.. iyini ferah tut sıkma kendini..
![]()
Ben selde 25 yasindayim ben de ogretmenlik yolundayim diyeyim okul bitti formasyonla ugrasiyorumsanirim telefondan girdigim icin tek tek size cevap yazmayi beceremedim kusura bakmayin lutfen
![]()
Ben de o haberi bugun duydum internette arastirirken sizle karsilastim neyse iyi yani bu oldu :))
Ben selde 25 yasindayim ben de ogretmenlik yolundayim diyeyim okul bitti formasyonla ugrasiyorumsanirim telefondan girdigim icin tek tek size cevap yazmayi beceremedim kusura bakmayin lutfen
![]()
Ben de o haberi bugun duydum internette arastirirken sizle karsilastim neyse iyi yani bu oldu :))
Club Ajans E-Dergi Sistemi
Kızlarrr dergimiz çıktı ya burdan dijitaline bakabilirsiniz.Sektörel inşaat dergisi birkaç tasarım hariç bütün tasarımlar bana aiitt
Firma rehberi gibi bu sayıda içerik-konu olmadan hazırladık başta nijerya olmak üzere kapakta yazan fuarlara gidecek yurt dışına![]()
canım hayırlı olsun yazmayı unuttum
bayağı geniş çaplı bi dergi sanırım.. emeğine sağlık... çelik kapı vs reklamı çok![]()