- 14 Temmuz 2011
- 1.868
- 1.311
- 448
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #13.981
Oyy kuzummm yaaaçok yorulmuşssun seennnn :26: cok stres yaptıkça da ters gidiyor kuzum sıkma kendini o kadar. Biz mişan için telefonla davet etmiştik. Sivas için ne hazırlığı yapıyosun ki canım:44:
CAnım öle sanırım ben stres yaptıkça iyice herşey ters gidiyor. Cidden haşatım çıktı yorgun gelin olacam
Sivas için hazırlık derken yani valiz fln toplamadım orada her gün aşkımla olacam ne götüreyim neler giyeyim düşünmeye fırsatım bile olmadı
bir de kızlar aşkımın 3 küçük 1 büyük kız yeğeni var birde erkek küçük yeğeni var önceden telde hep yenge nezmn gelcn fln diolardı bna bni hevesle bekliyorlar onlar için küçük hediyeler alayım diyorum 3 küçk kız birbirini kıskanıyormuş onlara aynı toka alayım diyorum büyüğüne takı bişey alayım ama oğlan için ne alınır ki bilemedim. fikir verirmisiniz ?
CAnım öle sanırım ben stres yaptıkça iyice herşey ters gidiyor. Cidden haşatım çıktı yorgun gelin olacam
Sivas için hazırlık derken yani valiz fln toplamadım orada her gün aşkımla olacam ne götüreyim neler giyeyim düşünmeye fırsatım bile olmadı
bir de kızlar aşkımın 3 küçük 1 büyük kız yeğeni var birde erkek küçük yeğeni var önceden telde hep yenge nezmn gelcn fln diolardı bna bni hevesle bekliyorlar onlar için küçük hediyeler alayım diyorum 3 küçk kız birbirini kıskanıyormuş onlara aynı toka alayım diyorum büyüğüne takı bişey alayım ama oğlan için ne alınır ki bilemedim. fikir verirmisiniz ?
Kızlar askerlerinizin hepsi 16 sında mı çıkıyor
BENİM 15 i gecesi 00:00 da çıkıyor.. p.tesi gününe kalmadan...
ohh ohh ne güzel benim aşkım da pazartesi sabah 5te çıkıyor uçağı 7de ancak yetişir
esimde 16si gece 12 de cikacakonunla bi arkadasi daha cikacakti, onuda istanbula birakacaktik, sabaha karsi ucagi vardi ama komutan izin vermemis, sabah 8de cikacakmis..aklima seymanin askeri geldi:44: cikamayacagini soylemisti ya, surpriz mi yapacak acaba demistik :44: esim ben gidecegim icin cikabilecek
nehiiiiiirrr
Kociskomda artik "Hurgeneral" olacak
PKK ile bu şekilde ayyyy aman Allah'IM
neyse bitti şükür.. evet bi çok kişi evliliğe hazırlanıyor..bu arada sen bütün yazılanları okuyarak farkı kapatmışsın .. şuan arkadaşlarım kaçıncı sayfada bilmiyorum ama ben ayarlardan her sayfaya 20 mesaj gelicek şekilde ayarladım, o yüzden benim toplam 685 sayfa sanırım.. sizin standartta olduğu için bir sayfada daha az mesaj var... senin nişan dğün bi durum varmı?
nehiiiiiirrr
Kociskomda artik "Hurgeneral" olacak
ne tehdit miii canım iyi dayanmışsın keşke daha önce yazışabilseymişiz sana da moral olurdu. Allah onların topunun belasını versin soyları kurusun inş o pkk lı olanların evet buket ben seda bennur evlilik hazırlığındayız kızlar başka yazmadığım varsa affola
ama sen onu almaya gitmeyecekmiydin? eğer öyleyse sana gelme geceden derdi. :44:
Canım benim askerim bir üst komutana soracak bugünesimde 16si gece 12 de cikacakonunla bi arkadasi daha cikacakti, onuda istanbula birakacaktik, sabaha karsi ucagi vardi ama komutan izin vermemis, sabah 8de cikacakmis..aklima seymanin askeri geldi:44: cikamayacagini soylemisti ya, surpriz mi yapacak acaba demistik :44: esim ben gidecegim icin cikabilecek
baya kişi çifte şafak sayıyo düğün içinbiz de henüz öyle bi durum yok önce bi gelsin de hayırlısıyla (tabi hepsi) ondan sonra olabilir bişiler net bişi yok
evet pkk tişörtlü cocukların tehditleri ama artık o da alıştı ben debi de bu arada cok uzakta oldugu için ben ymein töreninden sonra hiç görmedim internetten ne kadar olursa o kadar =/ bide whatsapptan falan çarşı çok olmadıgı için telefona izin veriyolardı ama geceler nöbetler karanlıklar oranın fotograflarını gordukce kafayı yedim burda :2: allahım hepsini sabır sağlık ve bizle geçicek güzel bi ömür versinnn
bu arada evlenicek olan herkese şimdiden tebrikler
Teşekkürler canımmevet benim ki de 16sında gelecek, ama askeriye kendi havaalanına gitmesin izin vermiyor ordakilerin bizimkiler ucaklarını iptal etti, askeriye kendisi ucaga bindircekmiş, umarım yollarda sürünmezler, zaten doğuda toplu asker cok dikkat çekiyo. her dakika dua okuyorum türkçeyi unuttum:18:
bu arada sizinkiler hangi şehirdeler ?
seyy ben seymanin askerinden bahsediyorum:26: sanirim üzerindeki safak saskinligindan olacakben esimi almaya gidecegim canim insallah ama seymanin askeri ucaga yetismeknicin geceden cikacakti, sonradan cikamayacakmis demisti ya seymaya.. bizde acaba sana supriz mi yapacak gec gelecegim deyip erken mi cikacak demistik
evet benim ki de 16sında gelecek, ama askeriye kendi havaalanına gitmesin izin vermiyor ordakilerin bizimkiler ucaklarını iptal etti, askeriye kendisi ucaga bindircekmiş, umarım yollarda sürünmezler, zaten doğuda toplu asker cok dikkat çekiyo. her dakika dua okuyorum türkçeyi unuttum:18:
bu arada sizinkiler hangi şehirdeler ?
Topiğimizi tatlı bi telaş sardı.. aşk kokuları gelmeye başladı sankihüzünlü gözler artık daha umutlu ve dahada mutlu bakar oldu eminim bu üzerimdeki şaşkınlık ve aptallık durumu sadece bende değildir.
Canım benim askerim bir üst komutana soracak bugünona portre çizmişti belki bana izin verir diyo Dün sordu olumlu konuşmuş yarın cvp veririm tolga demiş.Bugün haber bekliyoruz işte.Gece çıkabilirse 1 gibi otobüse binecek uçak bileti kalmadı geceyi yolda geçirecek beklemesi daha kolay olacak bana sanki.Uyurum en azından yada uyuyamam Bakalım gece binerse otobüse sabaha yanımda olur Allah'ın izni ile.
Teşekkürler canımmBenim askeim kocaelinde bahriyeli.Peki siz nişanlı mısınız sevgili mi anlamadım ben
Allah gönlünüze göre versin canım.Ben ve nişanlım anadolu güzel sanatlar lisesi resim çıkışlıyız aynı lisedenSevgiliyiz canim nisan kismetse geldkten sonra bu arada ben de resim mezunuyum nisanlinda sanirim oyle :)) umarim cizdigi portre erken cikmasini saglar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?