- Konu Sahibi esraylmz03
- #13.881
hımm tamam canm bizimki hangi donem oluyo o zaman ben karıstırdım herhalde![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/646575-2013-agustos-ta-asker-ugurlayanlar.html . Sanırım sende burdansın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm tamam canm bizimki hangi donem oluyo o zaman ben karıstırdım herhalde![]()
Yaaaa şafağın çok güzellll Allah kavustursun bir an önce bizlerede kavusmayı nasıp etsınnnnevliliğin oturması alışılması ne kadar sürüyor ilkay:26: öncesinde geçen süreye bağlı mı sence:26:
bence kırıcı söz olmadıktan sonra kimse rahatsız olmaz sohbet etmek için bu topikteyiz![]()
anladım cnm demek istediğini
hazırlıklar tamam mı cnm evinin şenlenmesine çoook az kaldı![]()
Yaaaa şafağın çok güzellll Allah kavustursun bir an önce bizlerede kavusmayı nasıp etsınnnn![]()
canim insanlari taniyorum, rahatsiz olmak icin kirici söz kullanilmasina gerek yokben evimden evliligimden konusurken "iyikide evlenmissin" diye ic gecirenler olabilir
ha bunu dile getirmedikleri sürece benim icin bi önemi yok
Hazirliklarim tam degilbu hafta aksamlari bi yere gitmeyecegim mecbur kalmadikca
yapmam gereken cok is var
![]()
senin evlilik anlatımını görünce imreniyorum cnm bunu daha önce defalarca da söylemişimdir ve her okudumda da maşallah demeyi ihmal etmiyorum çünkü nazara inanırım Rabbim bana da tüm isteyenlere de böyle mutlu evlilikler nasip etsin sizinde mutluluğunuz daim olsun![]()
herşeyi halledersin cnm heyecan da tavan yaptı zaten şu aralarhaızrlıkları tamamlarken kendini de ihmal etme cnm eşin için en önemlisi sensin çok yorup kendini üzme
![]()
teşekkür ederim canim masallahlarin icinamin insallah Allah herkes en az benimki kadar mutlu evlilikler nasip etsin
Gecen haftayi cok yogun gecirdim ve ona ragmen heyecandan uyuyamadim hicdün aksam üstü saat 6da bir uyudum
saat 10da uyandim tuvalet, su ihtiyaclarimi karsiladim
kapiyi kilitledim yine uyudum sabah 7 de zor uyandim
hafta ici uyuyamayislarimin acisi cikti
bu haftayi da gecirdik mi bitti iste
bu kocamsiz gecirecegim son pazar günü
insallah
![]()
arkadaşlar kardeşim 1. tercihi ile yerleşti :119: istanbula evimize yakın sayılır...
zorunlu hizmet sayılan bi okul ve çok şükür uzaklarda olmadan zorunlu görevini yanımızda tamamlayacak...
çok mutluydum son günlerde mutluluğum kat kat arttı artık...
:118::118::118::118::118::118::
arkadaşlar kardeşim 1. tercihi ile yerleşti :119: istanbula evimize yakın sayılır...
zorunlu hizmet sayılan bi okul ve çok şükür uzaklarda olmadan zorunlu görevini yanımızda tamamlayacak...
Of aynen öyle oturdum çay içiyorum hiç bişey yapasım yok
esimin kuzeni de bursaya atanmis
Haklisiniz kizlar zaman gecmiyor :26: sürekli saate bakip duruyorum.. is yerinde degil evimde olmak istiyorum su son günler![]()
Aynen kızlar ya sürekli bilgisayarın köşesindeki tarih ve saatte gözüm sanki gün içinde bakınca tarih değişecek:26: Aklım sürekli askerimde, geleceği günde, doğan güneşde:26:
vuslati düşündükçe kalbim sıkılışıyor :26: dün yatarken onunla ev hayati nasıldı bi an onu düşündüm.. bi garip oldum sanki ilk defa onunla yasacakmisim gibi geldi bi anböyle hissetmezdim ama bi an geldi ve gecti
![]()
Canım 5 ay geçtiği içindir bence :26: Bende yüzünü hayal edemiyorum hep silik...:26: Dediğin gibi tekrar onlarla olmak nasıl olacak acaba.Belli bir süredir tekiz:26: İlk karşılaştığımız an ne yapacağım ben sanki yeni sevgili olmuşuz gibi utanır heyecanlanırım herhalde:44: