• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kızlar ben pazartesi günü kavuştum askerime,huzuruma darısı başınıza inşallah:16:böyle bir heyecan yok şimdiden kendinizi hazırlayın.Rabbim bundan başka ayrılık vermesin hiçbirimize inşallah:nazar:

Kızlar ben pazartesi günü kavuştum askerime,huzuruma darısı başınıza inşallah:16:böyle bir heyecan yok şimdiden kendinizi hazırlayın.Rabbim bundan başka ayrılık vermesin hiçbirimize inşallah:nazar:

senin için sevindim cnm darısı başımıza:16::16: bol bol hasret gideriyorsunuzudr şimdi kaybolup giden zamanı telafi etme vakti Rabbim bir daha hiç ayırlamsın sizi cnm en kötü gününüz böyle olsun:16:

Teşekkür ederim canımmm ama ben üzülün diye yazmadım ki :20:sevinin diye yazmıştım yazıdada diyo ya artık gülümsüyorum diye:31:

Canım bizden önceki dönemler bize diyordu sıra size gelecek diye inanamıyorduk, hiç dönmeyecekler gibi geliyordu ama sıra bize geldi de gerçekten.ha canımız çok yandı sizinde yanacak ama öğreniyoruz, daha cok sarılıyoruz birbirimize sanırım siz evlisiniz, bence daha da güçlenir evliliğiniz eşin daha da fark eder sıcak yuvasının kıymetini:16:

aynen canım evliyim ki su kısa zamn icinde baya degişti tavırlar tutumlar onceleri olmaz diye kopurdukleri
seylere canm sen haklıymıssın dıyolr sana yapma dedigiim seylere olsada yapsa dıyorm diyo
daha kıymetten biliyorlar gercektn ama olmaması bana daha cok koyuyo herseyini icimi cekerek ozluyormmm

hoooo süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer ayy çokk mutlu mesutt bi durum:16: darısı başımıza hayırlısıylaa
o yzden ortalarda yoktun herhalde canımm :27: sımsıkı sarıl bi daha bırakma:16:

Süpersin CAnım DArısı bizlere inşAllah ayyy düşünmesi bile nefesimi kesiyor :16::32: Tadını çıkar kavuşmanın :1:

ŞAfak atar kalır 9 geldik mi Sana Aydın:72::72::nazar:

YArın memleketim ARTVİNDEYİZ :1:

Artvin damadı artvine gelecek :31:

Son düzenleme:
evett arkadasım gozumu korkutma oyle yazıp napalım kader hayırlısı :5:uzun donem oldu bende istemezdim ama oldu artık hayırlısını dilemektn baska bisey yok

Canım eşinin mesleği ne ? uzun dönem çıkmışya nasıl oluyor bu çıkma meselesi hala anlayamadım. nişanlım sınavda bütün soruların doğrularını bulup yanlışlarını işaretlemişti uzun olmasın diye :) ama bence sınavlada alakası yok gibi. siz tercih ederken uzunmu yazmıstınız kısamı ?

kızlaar çok güldüm yaa:60:351. KD Fırat Tınar (28) ise durumun kendisini pek ilgilendirmediğini dile getirdi. "Valla benim şafak demiş comolokko, bu saatten sonra ben mi savaşayım?"
Zaytung - 353. K1sa Dönem Çavu_ Ali Mincan, En Az1ndan Kendisi Tezkereyi Alana Kadar Suriye'de Siyasi Çözümün Zorlanmas1 Gerektiine 0nan1yor...

Gülmekten öldüm öldüm.. sonra ağlamaya başladım :2: .. son günlerde yine duygusala bağladım ben yafff..
şafağın bi taraftan sıkıştırması ve Sn. Başbakanımız ın "savaşa hazırız" demesi çok sıkıldık artıkkkkkk....

Son düzenleme:
Back
X