- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #13.681
cnmm o zmnnn renkii desenli bir halıı daha hoş olur hem açar hem de kir göstermezz dimiii hemen atılıp yıknck uğraştrmayacak bir halı bulmam gerek, benim de salon takımım pembe ama uçuk pembe ne açok açık ne de çok koyuu, tam uçuk değill yemek ünitesi sedefli beyazz, beyazlı fln perde dee hoş olur diee düşündmm.. orta sehpa da aynı renk yemek masası ileee beyaz hem de ferah olur diee düşündm de, her gün fikrm değişr artıkk
Aynen canım bende aynı rakamı umuyorum inşallahiçine sindiyse hiç kafanı karıştırma alırsın hemen.. tolga görmedi dimi?
1.000 tl ye kadar düşer fiyatı umarım... nihayetinde reklam vericek oda yani
Ayy ne güzel çok heyecanlı dimi birazda stresli. ben bulamıyorum diye çok streslendim hatta konuşmalarım bile ters olmaya başladı ama artık düzeldi bende buldum pahalı seninki gibi ama yapcak bişeyım yok zaten zorla beğendim gider indirim yaptırtırırz alırız artık napıyım :) ayy 13. günüde bitirdik atarsaaa 12 inşaallahhh
Aynen canım bende aynı rakamı umuyorum inşallahtolga görmedi ama beğeneceğinden eminim bugün o da dediki aşkım daha çok yere baksaydık dedi bende kafamı karıştırmak istemiyorum ne istediğim belli dedim.çok sevdim ya kabarık etek ön taraf sade yatayına tül drape, arkada büyük bir fiyonk fiyonkun bitiminden itibaren ters v şeklinde değişik bir tül kullanılmış böyle
evet canım inş.gelinliğin içine sinmesi önemli ama işte fiyatlar da zorluyor insanı bende yüklenmek istemiyorum.
AAAA benım begendıgıme benzıyorr kızzz :):)
benimde esim ogustos 15te gitti cok zor hasretlik ama ya yanınızdayken bol bol sarılın tek uyumaya alısmak kotu sıcaklıgı hic bişeyde bulunmuyor 9 gun sonra yemin torenine gidecegim biraz olsun alıstırır beni onu oyle gormek hayırlısıylaa gelsin tum askerlerimiz
benimde esim ogustos 15te gitti cok zor hasretlik ama ya yanınızdayken bol bol sarılın tek uyumaya alısmak kotu sıcaklıgı hic bişeyde bulunmuyor 9 gun sonra yemin torenine gidecegim biraz olsun alıstırır beni onu oyle gormek hayırlısıylaa gelsin tum askerlerimiz
ohooo hangi alışmaktan bahsediyorsun arkadaşım ben 12 gün kaldı hala alışamadım. çok zor sadece Şu tesellim var iyiki evlenmeden önce askere gitmiş yoksa hiç dayanamazdım. Böyle birşeyi ilk defa yaşıyorum tarifi imkansız bi duygu ama sabredince hepsi geçiyor. İnşaallah su gibi geçer senin döneminde canım
İşte yanımıza bi gelseler sarılıcaz daAllah kolaylık versin bütün askerlerimiz sağ sağlim dönsün inş.
buketcim hayırlı olsun güzelim bitirmişsin bile hazırlıklarıRAbbim ağız tadıyla otrmak nasip etsin. mutlu olun bir ömür
Bende nişandan önce evi temizlemekle debeleniyorum off dün mutfağı hallettik bittim.
bugünde öğlen arkadaşımın nikahına gittim geldim vitrinleri sildim yoruldum akşama da daha arkadaşın gençler eğlencesine gitcem off öldüm benonları öyle nikahta görünce gözümde biz canlandık yaaa
arkadaşımm taaaa mısıra gelin gidiyor benim en can dostumdu artık çok uzaklarda olacak
Canım fazla yorma kendiniiimısır mı eşi ne iş yapıyo kuzummmmısırda cok karışık şu sıralar
:26:
Sevgilim, her sabah içimde bir yalnızlık duygusu ve ağırlıkla uyanan ben şu günlerde hep gülümseyerek uyanıyorum çünkü her sabah seni bana daha yaklaştırıyor...Eylülün serin rüzgarı yavaş yavaş yüzüme vururken, acımı da hafifletiyor artık.Sonbaharı hiç bu kadar dört gözle beklememiştim.Durmuştu hayat, duraksamıştı her şey, hiçbir şeyin tadı kalmamıştı, akşamları senle içtiğimiz sahlep bile yalnız tat vermedi.Gece yatınca tavan üstüme çöktü sanki kocaman bir özlemle beraber.Her şey senin yokluğunu hatırlattı bana, annen, baban, bende kalan tişörtün, buzdolabının üstündeki rsim bile gittiğin günün sabahı yere düşünce oturup ağladım.Zordu sensizlik sevgilim. Zamanla uyuşmuş ama hala kanayan bir yara oldu, şimdi ise iyileşiyor sanki. Geleceksin ya ben herkese gülücükler dağıtıyorum. Daha az korkuyorum artık gecelerden.Gel sevgilim, hoş gel yüreğime, hoş gel kollarımaaa
özledimmmSevgilim, her sabah içimde bir yalnızlık duygusu ve ağırlıkla uyanan ben şu günlerde hep gülümseyerek uyanıyorum çünkü her sabah seni bana daha yaklaştırıyor...Eylülün serin rüzgarı yavaş yavaş yüzüme vururken, acımı da hafifletiyor artık.Sonbaharı hiç bu kadar dört gözle beklememiştim.Durmuştu hayat, duraksamıştı her şey, hiçbir şeyin tadı kalmamıştı, akşamları senle içtiğimiz sahlep bile yalnız tat vermedi.Gece yatınca tavan üstüme çöktü sanki kocaman bir özlemle beraber.Her şey senin yokluğunu hatırlattı bana, annen, baban, bende kalan tişörtün, buzdolabının üstündeki rsim bile gittiğin günün sabahı yere düşünce oturup ağladım.Zordu sensizlik sevgilim. Zamanla uyuşmuş ama hala kanayan bir yara oldu, şimdi ise iyileşiyor sanki. Geleceksin ya ben herkese gülücükler dağıtıyorum. Daha az korkuyorum artık gecelerden.Gel sevgilim, hoş gel yüreğime, hoş gel kollarımaaa
özledimmm
Canım günaydın...çok güzel yazmışsın eline, emeğine yüreğine sağlık.. her ne kadar konuşmasakta biliyorumki hataydaki kalp benim için çarpıyo..
sınıra sevkiyat başlamış çok korkuyorum kızlar Allah'ım askerlerimizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?