351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Buket hayırlı olsun canım eşyalarım senin adına çok sevindim bizimde 2,5 aydan az kaldı ama hiçbişi yapmadık daha nişanlımın gelmesını beklıyoruz

içine sindiyse hiç kafanı karıştırma alırsın hemen.. tolga görmedi dimi?
1.000 tl ye kadar düşer fiyatı umarım... nihayetinde reklam vericek oda yani
Aynen canım bende aynı rakamı umuyorum inşallah tolga görmedi ama beğeneceğinden eminim bugün o da dediki aşkım daha çok yere baksaydık dedi bende kafamı karıştırmak istemiyorum ne istediğim belli dedim.çok sevdim ya kabarık etek ön taraf sade yatayına tül drape, arkada büyük bir fiyonk fiyonkun bitiminden itibaren ters v şeklinde değişik bir tül kullanılmış böyle

evet canım inş. gelinliğin içine sinmesi önemli ama işte fiyatlar da zorluyor insanı bende yüklenmek istemiyorum.

AAAA benım begendıgıme benzıyorr kızzz :):)

benimde esim ogustos 15te gitti cok zor hasretlik ama ya yanınızdayken bol bol sarılın tek uyumaya alısmak kotu sıcaklıgı hic bişeyde bulunmuyor 9 gun sonra yemin torenine gidecegim biraz olsun alıstırır beni onu oyle gormek hayırlısıylaa gelsin tum askerlerimiz

İşte yanımıza bi gelseler sarılıcaz da Allah kolaylık versin bütün askerlerimiz sağ sağlim dönsün inş.

ohooo hangi alışmaktan bahsediyorsun arkadaşım ben 12 gün kaldı hala alışamadım. çok zor sadece Şu tesellim var iyiki evlenmeden önce askere gitmiş yoksa hiç dayanamazdım. Böyle birşeyi ilk defa yaşıyorum tarifi imkansız bi duygu ama sabredince hepsi geçiyor. İnşaallah su gibi geçer senin döneminde canım

ins canm bizimki oyle oldu tabi endogrusu evlenmeden ama oldu hayırlısı beklıycez artık canı sag olsun severek evlendik biz ama edigin gibi alısmak gerekıyo yoksa olmuyo gecmiyo gunler allahım cabucak gecsin yanıma gelsn tek dilegim duam suan

buketcim hayırlı olsun güzelim bitirmişsin bile hazırlıkları RAbbim ağız tadıyla otrmak nasip etsin. mutlu olun bir ömür

Bende nişandan önce evi temizlemekle debeleniyorum off dün mutfağı hallettik bittim.
bugünde öğlen arkadaşımın nikahına gittim geldim vitrinleri sildim yoruldum akşama da daha arkadaşın gençler eğlencesine gitcem off öldüm ben onları öyle nikahta görünce gözümde biz canlandık yaaa

arkadaşımm taaaa mısıra gelin gidiyor benim en can dostumdu artık çok uzaklarda olacak

Canım fazla yorma kendiniii mısır mı eşi ne iş yapıyo kuzummmmısırda cok karışık şu sıralar
:26:

Canım fazla yorma kendiniii mısır mı eşi ne iş yapıyo kuzummmmısırda cok karışık şu sıralar
:26:

evet canım mısıra gelin gidiyor. Aslen eşi malatyalı ama mısırda işi.
Orada cemaatin vakıfında müdürlük yapıyor zaten enişte hemde el- ensar ilahiyat mezunu mısırda okumuş üni.de.

bir sürü oyun havası vs indirdim şimdi çıkıyorum gideyim bakayım napıyor millet

oynayalım az kurtlar dökülsün :118::122:

Sevgilim, her sabah içimde bir yalnızlık duygusu ve ağırlıkla uyanan ben şu günlerde hep gülümseyerek uyanıyorum çünkü her sabah seni bana daha yaklaştırıyor...Eylülün serin rüzgarı yavaş yavaş yüzüme vururken, acımı da hafifletiyor artık.Sonbaharı hiç bu kadar dört gözle beklememiştim.Durmuştu hayat, duraksamıştı her şey, hiçbir şeyin tadı kalmamıştı, akşamları senle içtiğimiz sahlep bile yalnız tat vermedi.Gece yatınca tavan üstüme çöktü sanki kocaman bir özlemle beraber.Her şey senin yokluğunu hatırlattı bana, annen, baban, bende kalan tişörtün, buzdolabının üstündeki rsim bile gittiğin günün sabahı yere düşünce oturup ağladım.Zordu sensizlik sevgilim. Zamanla uyuşmuş ama hala kanayan bir yara oldu, şimdi ise iyileşiyor sanki. Geleceksin ya ben herkese gülücükler dağıtıyorum. Daha az korkuyorum artık gecelerden.Gel sevgilim, hoş gel yüreğime, hoş gel kollarımaaa

Canım günaydın...çok güzel yazmışsın eline, emeğine yüreğine sağlık.. her ne kadar konuşmasakta biliyorumki hataydaki kalp benim için çarpıyo..

özledimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…