351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

aayyy ne güzel canım gözün aydın yaa Allah bize de nasip eder inş en kısa zamanda

bende aşkımı istiyorum yaaa çoook özledim çok çok çoook:26:şafak 24 erzincana selam yola devammmmmm

Kızlar günaydın,

benim askeriminde çarşısı c.tesi günü kilitlendi ama o 3-4 saatliğine komutandan izin alıp çıktı... iskenderunda benim askerim ve gaz maskesi vs dağıttılar.. eylemlerden ötürümü bilmiyorum ama canım çok sıkıldı.. savaş vs çıkarsa askerliğini bitirip dönen bi çok kişiye çağrı yapılcakmış.. yani seferberlik ilan etmek oluyo sanırım.. durumlar krtik bol bol dua edip moral yapalım şu son 2 haftalarında... Allah yar ve yardımcıları olsun..

Kızlarrr günaydınnn
Bence savaş olsa bile biz ülke olarak birebir savaşa girmediğimiz için seferberlik olmaz..Yani ben askerlerin geri çağırılacağını falan düşünmüyorum:44: bizim dünya çapında bir profesyonel ordumuz var, ancak bitap düşmüş olmalıyız ki o denli bir durum olsun Allah korusun kurtuluş savaşındaki gibi x kilonun üstündeki kişiler askere denmiş Allah bu millete tekrar öyle günler yaşatmasın..Rabbim bütün dünyada müslüman-hristiyan vs. fark etmez eziyete, işkenceye, savaşa maruz kalan kişilere yardım etsin.:26::26:

Son düzenleme:
kızlar günaydınn bir kaç gündür gelemedim 30 ağustosla birleşince bi dinlenme oldu benim için oraya buraya gittim o yüzden internete giremedimm aklım burdaydı ama sizler nasılsınızz?
çok az kaldı ama savaş olursa sadece bizim askerler değil bütün memleket etkilenecek, Allah korusun savaş kelimesini duymak bile tüylerimi diken diken yapıyor:26: artık birilerinin piyonu olmaktan kurtulalım çoook dua edelim kızlar öyle bir şey olmasın mahvoluruz
bu arada bizimkinin de çarşısı kitlendi ama dediğniz gibi 1 eylül barış günü için eylemler olacakmış o yüzden. yani savaş ihtimalinden falan değil

evet barış günü sebebiyle çarşılar kitlenmiş savaşla fln ilgili bişi yok merak etme dedi sözlümde.
RAbbim tez vakitte kavuştursun inşAllah.

tubiş sen nerdesin, nereye gidiyosun canım? bu arada tanışmadık henüz seninle? özeldende yazabilirsin. [/QUOTE]

İstanbuldayım canım estaworda gittim. tanışalım canım sen nerdensin

Bugün mutluyum çünkü haftasonu gezdim durdum sonunda içime sinen istediğim gelinliği buldum inş. sorun olmaz veee sooon 15 günümüz kaldı ne kadarr güzell yaaa rüya gibiii

kizlar uzun bi aradan sonra selamlar herkese nasilsiniz bakalim yade gözün aydin tatlim ilk sen kavusuyorsun askerine zaman gecsede artik bizde kavussak su son 1 ay hic gecmek bilmedi sanki artik sabir sabir demektende biktim gecsin su son 15 ve dönsünler artik :84:

Kızlaaaarrrrrrrr gelinlik baktım bugünnnnn:123:

bişeyler buldunmu canım? geçen paylaşılan modeller güzeldi...

Kızlar sanırım nişan tarihimiz belli oldu 5 ekim :))
Kasımda da evlencezzzz

sedacım süper olmuş... nişanı evdemi düşünüyosun? evdeyse abiyemi yoksa salon tutup kabarıkmı giycen?
bişeyleri yetiştirme telaşında seriye bağladım yine

hoşgeldin canım yoktun bayağıdır. evet sürekli sabır çektik ve artık selamet kısmındayız..

Bugün mutluyum çünkü haftasonu gezdim durdum sonunda içime sinen istediğim gelinliği buldum inş. sorun olmaz veee sooon 15 günümüz kaldı ne kadarr güzell yaaa rüya gibiii

resmi varmı? bizlerede fikir olur.. hakikaten günler düştükçe yüzümde aptal bi gülümsemeyle dolanıyorum yaffff

kizlaaaaaaaarrrrr

10'dan geriye sayalim artik, aklımı kaybedecegim yakinda

evet barış günü sebebiyle çarşılar kitlenmiş savaşla fln ilgili bişi yok merak etme dedi sözlümde.
RAbbim tez vakitte kavuştursun inşAllah.

Betüllll hoşgeldinn Kızlar aynen savaşla ilgili bişey yok olmazda allahın izniyle çarşılar gitti ama yeterki onlar güvende olsun dimi:26: 14 gün sonraa bize hergün çarşıııı 14 gün sanki gözüme 14 ay görünüyorrr
Tubaaaa Bende kafama yatan bir şeyler buldum ama 2,5 milyar dedi bizim için pahalı bu Çok da beğennmiştim ama bizim ajansta düğün dergisi çıkarıcaz inş. adam bize reklam vermek isterse fiyatta indirim yapar belki
Bu gün askerimi gördüm rüyam da gelmişti ve ona aşkım rüyamı gerçekten geldin dedim o da rüya değil dedi uyanınca çok kötü oldum baktım rüyaymışş

resmi varmı? bizlerede fikir olur.. hakikaten günler düştükçe yüzümde aptal bi gülümsemeyle dolanıyorum yaffff [/QUOTE]

sorma Fatihte buldum bende bizimkiside 2400 dedi ama indirim payı var yani fiyatı çok bizede ama bakalım nolucak zaten 1 taneyi zor beğendim daha vazgeçemem :) arkadaşımla gittik ben başka gelınlıklere bakarken çek dedim oda çekerken yakalandı :) ayıp ama falan dedıler kızdılar rezım cekmeye izin vermıyolar hiçç

sorma Fatihte buldum bende bizimkiside 2400 dedi ama indirim payı var yani fiyatı çok bizede ama bakalım nolucak zaten 1 taneyi zor beğendim daha vazgeçemem :) arkadaşımla gittik ben başka gelınlıklere bakarken çek dedim oda çekerken yakalandı :) ayıp ama falan dedıler kızdılar rezım cekmeye izin vermıyolar hiçç[/QUOTE]

bizde gizliden çektik bi tane

oyy kıyamam sana ya rüyan gerçek olacak merak etmee son 2 haftacıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…