- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #13.481
selam kızlar askerim yarın geliyor.sonunda kavuşuyoruz. içim nasıl kıpır kıpır film izleyeyim dedim ama konsatre bile olamıyorum heyecandan ben de kendimi pasta böreğe verdim
yarın şu saatlerde beraber olma düşüncesi bile aklımı oynatmaya yetiyooorooh çok şükür bu günleri de gördüm. darısı sizlerin başına
Kızlaaaarrrrrrrrgelinlik baktım bugünnnnn:123:
Kızlar sanırım nişan tarihimiz belli oldu 5 ekim :))
Kasımda da evlencezzzz
kizlar uzun bi aradan sonra selamlar herkese nasilsiniz bakalimyade gözün aydin tatlim ilk sen kavusuyorsun askerine zaman gecsede artik bizde kavussak su son 1 ay hic gecmek bilmedi sanki artik sabir sabir demektende biktim gecsin su son 15 ve dönsünler artik :84:
Bugün mutluyum çünkü haftasonu gezdim durdum sonunda içime sinen istediğim gelinliği buldum inş. sorun olmaz veee sooon 15 günümüz kaldı ne kadarr güzell yaaa rüya gibiii
kızlar günaydınn bir kaç gündür gelemedim 30 ağustosla birleşince bi dinlenme oldu benim için oraya buraya gittim o yüzden internete giremedimmaklım burdaydı ama sizler nasılsınızz?
çok az kaldı ama savaş olursa sadece bizim askerler değil bütün memleket etkilenecek, Allah korusun savaş kelimesini duymak bile tüylerimi diken diken yapıyor:26: artık birilerinin piyonu olmaktan kurtulalım çoook dua edelim kızlar öyle bir şey olmasın mahvoluruz
bu arada bizimkinin de çarşısı kitlendi ama dediğniz gibi 1 eylül barış günü için eylemler olacakmış o yüzden. yani savaş ihtimalinden falan değil
kizlaaaaaaaarrrrr
10'dan geriye sayalim artik, aklımı kaybedecegim yakinda
evet barış günü sebebiyle çarşılar kitlenmiş savaşla fln ilgili bişi yok merak etme dedi sözlümde.
RAbbim tez vakitte kavuştursun inşAllah.
Bugün mutluyum çünkü haftasonu gezdim durdum sonunda içime sinen istediğim gelinliği buldum inş. sorun olmaz veee sooon 15 günümüz kaldı ne kadarr güzell yaaa rüya gibiii
Betüllll hoşgeldinnkizlar uzun bi aradan sonra selamlar herkese nasilsiniz bakalimyade gözün aydin tatlim ilk sen kavusuyorsun askerine zaman gecsede artik bizde kavussak su son 1 ay hic gecmek bilmedi sanki artik sabir sabir demektende biktim gecsin su son 15 ve dönsünler artik :84:
oyy kıyamam sana ya rüyan gerçek olacak merak etmeeBetüllll hoşgeldinnKızlar aynen savaşla ilgili bişey yok olmazda allahın izniyle çarşılar gitti ama yeterki onlar güvende olsun dimi:26: 14 gün sonraa bize hergün çarşıııı 14 gün sanki gözüme 14 ay görünüyorrr
TubaaaaBende kafama yatan bir şeyler buldum ama 2,5 milyar dedi bizim için pahalı bu Çok da beğennmiştim ama bizim ajansta düğün dergisi çıkarıcaz inş. adam bize reklam vermek isterse fiyatta indirim yapar belki
Bu gün askerimi gördüm rüyam da gelmişti ve ona aşkım rüyamı gerçekten geldin dedimo da rüya değil dedi uyanınca çok kötü oldum baktım rüyaymışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?