351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

seanslar senin kıl tipine bağlı çok dirençliyse uzun sürebiliyor. ben baya uzun gittim bitsin diye fiyatlarda paket olarak gidersen daha uygun oluyor ben bölge bölge gittim k.altı tek 70 tl idi genital 140 ama gittiğim yer biraz lüx biyerdi digerlerıne göre pahalıydı ama çok temizdi ilgililerdi bakabılırsıın istersen Lazer Epilasyon| Lazer Epilasyon Fiyatları| Lazer Epilasyon Merkezleri

Sağol canımmm bende hastanede yaptırmayı düşünüyorum paket şeklinde nasıl oluyo bilmiyorum Ama şimdilik bikini bölgesi yeterli:44: demekki benim seanslar baya uzun sürcek. peki canım iki seans arası kaç gün oluyor.

hastanede ıyı olur. ilk 2-3 seans ayda bır gıdersın sonra 1,5 sonra 2 ayda bır cunku çıkma zamanı uzuyor. çıktıkca gıdıyorsun.

Ayyy askerimin gelmesine 18 gün kaldı nekadar mutluyum nekadar mutluyum. bu tatil gününde çalışmak bile mutluluğuma gölge düşüremedi. normalde isyanlarda olurdum çalışıyorum diye

:122::122::122::118::118::118::118:
evet dün bizde bilet olayını konusurken niaşnlım iç çekti ve 'vayy bee bitti ya, bitti de bilet falan konuşuyoruz çok şükür' dedi Allahım sağ sağlim ulaştırsın kollarımıza

Amin inşaallah bizimkisi ctesi çarşıya çıkmıştı ozaman biletini ayırttırdı 17 eylül saat :09:00 bende tatıle gıdıyorum 10 eylülde 17 eylül öğlen uçaktan incem. nişanlımla aynı zamanlarda evde olucaz ama anadolu yakasında oturduğu için akşam ailesiyle gelcek bize sen gelme ben gelicem seni görmeye diyoo

kıyamam şeymacıma... günaydın canım..
ben koltuk altı ve genital için 2.5 yıldır gidiyorum ve halende seansım var. sadece 600 tl ödedim ve kafamda hiç onun stresini yapmıyorum.. bi kaç seans oldu komple bacak ve göbek içinde başladım 850 tl de ona verdim.. 2-3 yılda o sürer.. ne canın acıyo, ne vaktin kayboluyo ve azaldığını görmekte bi kadar seni rahatlatıyo.. tavsiye ederim canım..

tubiş sen nerdesin, nereye gidiyosun canım? bu arada tanışmadık henüz seninle? özeldende yazabilirsin.

CAnım bnde ona dedim zaten ben seni sıkıştırmadım arkadaşlarınla konuşmanı mı kısıtladım ki böyle yaptın hiç kısıtlamazdım onu sadece bir kaç kez bir iki çok iyi arkadaşını sevmediğimi söyledim hoşlanmadım onlardan tavırlarından sana yakıştırmadım onların tarzlarını yaşamalarını senide değiştirmesinler fln demiştim. Tam da onlarla da konuşmuş sanırım onlarla konuşmasına tepki vericem diyede söylememiş olabilir ama çok iyi anladı bu hatasının bedelinin ağır olacağını bugün çarşıda gör neler etti benİ güldürmek heveslendirmek eskisi gibi mutlu hevesli konuşmamı sağlamak için. Ama işte ona belli etmesem de içim gitti ona karşı dayanamıyorum elimden geldikçe dayanabildikçe tepkimi göstercem. Birlikte gidemiyoruz ya ona çok kıl oluor dönüşte dio gittiğin otobüsü şoforu gerekirse firmayı ayarlıcam senle gitcem diyor. Aslında nefret eder otobüsten hep uçakla gider gelir beyimiz ama gönlümü almk için çok çabalıcak sanırım dediklerini yaparsa biraz da ben mesafeliyim die inadımı kırmak için yapıyor terminalde öperim bnane sarılırım dayanamam dio annesigil olcak bnm teyzmler olabilir ben öpmem sarılmam diyorum mesafeli olacaz, dio dayanabilirsen bna dio görcem seni dio uyus yaaa onu çok sevdiğimi biliyor

Ay yazık yaa eziyet etme çocuğa

Kızzzlarrr suriye ile savaş olacağı için turuncu alarma geçileccekmiş sanırım çarşılar kitlenecekmiş bizimkilerin ve günde 8 saat çelik yelek miğferli karanlık nöbet tutacaklarmış büyük ihtimal öyle olacak dedi aşkım. sabotaj karşılama diyorlarmış:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…