- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #13.441
Canım peki fiyatlar nasıl kaç seans gittin.bende diyorum yani en azından tüy gibi olsa diye canım çok yanmadığı için beş dakkada gerekeni yaparımama bu türlü bu işkenceye katlanamıyorum artık biraz bilgilendirirsen sevinirimmm
seanslar senin kıl tipine bağlı çok dirençliyse uzun sürebiliyor. ben baya uzun gittim bitsin diye fiyatlarda paket olarak gidersen daha uygun oluyor ben bölge bölge gittim k.altı tek 70 tl idi genital 140 ama gittiğim yer biraz lüx biyerdi digerlerıne göre pahalıydı ama çok temizdi ilgililerdi bakabılırsıın istersen Lazer Epilasyon| Lazer Epilasyon Fiyatları| Lazer Epilasyon Merkezleri
Kızlar bn bikini bölgesi için ağdaya gitmek istiyorum hiç gideniniz var mı
Sağol canımmmbende hastanede yaptırmayı düşünüyorum paket şeklinde nasıl oluyo bilmiyorum Ama şimdilik bikini bölgesi yeterli:44: demekki benim seanslar baya uzun sürcek. peki canım iki seans arası kaç gün oluyor.
Tubaaa sana mesaj attım
Ayyy askerimin gelmesine 18 gün kaldı nekadar mutluyum nekadar mutluyum. bu tatil gününde çalışmak bile mutluluğuma gölge düşüremedi. normalde isyanlarda olurdum çalışıyorum diye
:122::122::122::118::118::118::118:
evet dün bizde bilet olayını konusurken niaşnlım iç çekti ve 'vayy bee bitti ya, bitti de bilet falan konuşuyoruz çok şükür' dedi Allahım sağ sağlim ulaştırsın kollarımıza
Evet canım öyle düşündüm:26: onla uğraşamam özel bakımlara mümkün olduğunca az vakit harcamam lazım evlenince zaman kısıtlı olacak ama ben saatler harcıyorum bi bacak için bile düşün yani canım çok tatlı
Kızlar ben hassas bölge ve koltuk altı için gittim lazere şimdi çok rahatım %100 bitmiyo ama tüy şeklınde kalıyo elınle tutunca gelıyor yani :) ve şuan çok az çıkıyo çıkıncada güzel bişi tavsiye ederim
Canımmm kırgın olmakta haklısın sinek pis değil mide bulandırır bu internet yüzünden ne yuvalar mahvoluyorHa çocuk bişey yapmamış okumuşssun hepsini mesajların orada bile senden bahsetmiş ama yalan sölemese daha iyiydi tabi.Yalnız sana 'sen üzülürsün kızarsın diye söylemedim' demişti dimi eğer bazen çok baskı yapıyorsan gereksiz sıkıştırmalar da yalana zorlayabilir biz kızlar bazen dozunu kaçırabiliyoruz nacizane fikrim ha bu yaptığı şeyi caiz kılar mı kılmaz tabiki
CAnım bnde ona dedim zaten ben seni sıkıştırmadım arkadaşlarınla konuşmanı mı kısıtladım ki böyle yaptın hiç kısıtlamazdım onu sadece bir kaç kez bir iki çok iyi arkadaşını sevmediğimi söyledim hoşlanmadım onlardan tavırlarından sana yakıştırmadım onların tarzlarını yaşamalarını senide değiştirmesinler fln demiştim. Tam da onlarla da konuşmuş sanırım onlarla konuşmasına tepki vericem diyede söylememiş olabilir ama çok iyi anladı bu hatasının bedelinin ağır olacağını bugün çarşıda gör neler etti benİ güldürmek heveslendirmek eskisi gibi mutlu hevesli konuşmamı sağlamak için. Ama işte ona belli etmesem de içim gitti ona karşı dayanamıyorum elimden geldikçe dayanabildikçe tepkimi göstercem. Birlikte gidemiyoruz ya ona çok kıl oluor dönüşte dio gittiğin otobüsü şoforu gerekirse firmayı ayarlıcam senle gitcem diyor. Aslında nefret eder otobüsten hep uçakla gider gelir beyimiz ama gönlümü almk için çok çabalıcak sanırım dediklerini yaparsabiraz da ben mesafeliyim die inadımı kırmak için yapıyor terminalde öperim bnane sarılırım dayanamam dio annesigil olcak bnm teyzmler olabilir ben öpmem sarılmam diyorum mesafeli olacaz, dio dayanabilirsen bna dio görcem seni dio uyus yaaa onu çok sevdiğimi biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?