- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #13.501
kızlar 2500 çokkmuş yaa tamam güzel olsun önemli bi gün ama çok büyük bi para bu![]()
Gelinlik normalde 1700 falan gibi sanırım ama tesettür için özel dikime giriyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 2500 çokkmuş yaa tamam güzel olsun önemli bi gün ama çok büyük bi para bu![]()
Evet canım kesinlikle sığmıycaz bir yere.biz salon için seramikleri vazoları falan nişanlım gelince onun eski işyerine gidip alcaz avanosa, çini de çalışmıştı nişanlım 2 sene asıl mesleği seramik ya
onu öyle halledicez. ben kadife yatak örtüsü istiyorum 300 liraydı bi ara indirimde o zaman alamamıştım indirim bitince 600 olacak dedilerdi
o kadar da para veremem yatak örtüsüne ama çook güzeldiii. siz ev tutabildiniz mi buketttt:44:
hadi yaaa:26: kazıklıyolar resmen yaGelinlik normalde 1700 falan gibi sanırım ama tesettür için özel dikime giriyor.sonra oluyo 2500
![]()
Canım nişanlın olmadan mı seçtin eşyalarını :44: bizim daha ortada birşey yokcnmm kaç gündr gelemedmmmm evi hallettk, hafta sonu da eşyaları aldıkkk çok yoğunlaştıkk artıkk, sen napıosun ne var ne yokk
hadi yaaa:26: kazıklıyolar resmen ya
Canım nişanlın olmadan mı seçtin eşyalarını :44: bizim daha ortada birşey yok
Aynen canım![]()
cnmm kaç gündr gelemedmmmm evi hallettk, hafta sonu da eşyaları aldıkkk çok yoğunlaştıkk artıkk, sen napıosun ne var ne yokk
eviniz esyalariniz hayırlı olsun buketcim![]()
saolll cnmm size göstermiştm zaten yatak odasını fln belki hatırlarsın:) artık gelsinlerrr her şeyy oluodaa bide nişanlım gelse :)
az kaldi canim cok şükür geliyorlarbende 10dan geriye sayacagimiz günleri bekliyorum en azindan
![]()
cnmm kaç gündr gelemedmmmm evi hallettk, hafta sonu da eşyaları aldıkkk çok yoğunlaştıkk artıkk, sen napıosun ne var ne yokk
bukettt hayırlı olsun eşyaların canım.. çok yorulmuşsundurr haftasonu ama değer vallasaolll cnmm size göstermiştm zaten yatak odasını fln belki hatırlarsın:) artık gelsinlerrr her şeyy oluodaa bide nişanlım gelse :)
canım hayırlı uğurlu olsun.. herşey bitmiş ne güzel.. eşyalarının resimlerini müsait olunca atarsın olurmu?
Canım genel birşeydi o herkes kendi fikrini söyledigeçmiş sayfaları okuyamamaıştım, bakayım dedim de "aramızda tartışma çıkmasın gerilmeyelim" gibi şeyler yazmışsınz ne oldu ki burda kızlar ben yokken:26:
cnmmmm bizz nişanlımm askere gtmeden seçmiştkkk ben sadece renklerimiii kafama göree ayarladım ona ben karışmam dedi, cnmmm olurr dahaaa benimki gelir gelmzz işe gtckmişş, o yuzdn de gene vakit olmıycktkı, biz hallettk o yzdn, sizin de olurr hızlı hızlı halledilir her şey
son günlerr hiçç geçmioo derlerdii çok haklılarmış, kaç ay geçti inş şu kalan günler de geçerrr, sağ salim kavuşuruz, renklii mutlu hayatımz kaldığı yerden devam eder![]()
bukettt hayırlı olsun eşyaların canım.. çok yorulmuşsundurr haftasonu ama değer vallagüle güle kullann
cok şükür canim, tartismasiz bitirdigimiz icin ben ayrica mutluyumesime daha com asik oldum
oda bana
benim ve evliligimizin kiymetini daha da cok anladi
suanda gecen günleri acıyla hatirlamak istemiyorum.. bende kalintilarini sürdürecek hasarlarim kirginliklarim var icimde ama olsun
esim benimle yeniden uyuyacak ya daha da birsey istemiyorum
çok şükür bi kirginliklarin hic birini eşim olusturmadi, Allah iyi ki onu bana nasip etmis
su aralar yorgunluk hissediyorum en cok ama bu yorgunlugumda onu gördükten sonra zamanla gececektir diye düşünüyorum
![]()
cok şükür canim, tartismasiz bitirdigimiz icin ben ayrica mutluyumesime daha com asik oldum
oda bana
suanda gecen günleri acıyla hatirlamak istemiyorum.. bende kalintilarini sürdürecek hasarlarim kirginliklarim var icimde ama olsun
çok şükür bi kirginliklarin hic birini eşim olusturmadi, Allah iyi ki onu bana nasip etmis
su aralar yorgunluk hissediyorum en cok ama bu yorgunlugumda onu gördükten sonra zamanla gececektir diye düşünüyorum
![]()
oda bana
![]()
canım belki de böylesi daha iyi oldu bazı insanların gerçek kişiliğini öğrenmiş oldun .. eşinle sorunununz olmasın da beraber her şeyi halledersinizz zatencok şükür canim, tartismasiz bitirdigimiz icin ben ayrica mutluyumesime daha com asik oldum
oda bana
![]()
ufak şeyleri de evlendikten sonra halledersiniz canımm artıkçok teşekkür ederim tatlımm evtt baya yorucuu oluo, eksik btmioo sürekli bişey çıkıo inş düğün btsnn dee rahatlıycamm, güzel bir tatile giderizzzz diee hayal ediorummm :)