351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmm kaç gündr gelemedmmmm evi hallettk, hafta sonu da eşyaları aldıkkk çok yoğunlaştıkk artıkk, sen napıosun ne var ne yokk

Canım nişanlın olmadan mı seçtin eşyalarını :44: bizim daha ortada birşey yok

Aynen canım

cnmmmm bizz nişanlımm askere gtmeden seçmiştkkk ben sadece renklerimiii kafama göree ayarladım ona ben karışmam dedi, cnmmm olurr dahaaa benimki gelir gelmzz işe gtckmişş, o yuzdn de gene vakit olmıycktkı, biz hallettk o yzdn, sizin de olurr hızlı hızlı halledilir her şey

geçmiş sayfaları okuyamamaıştım, bakayım dedim de "aramızda tartışma çıkmasın gerilmeyelim" gibi şeyler yazmışsınz ne oldu ki burda kızlar ben yokken:26:

az kaldi canim cok şükür geliyorlar bende 10dan geriye sayacagimiz günleri bekliyorum en azindan

son günlerr hiçç geçmioo derlerdii çok haklılarmış, kaç ay geçti inş şu kalan günler de geçerrr, sağ salim kavuşuruz, renklii mutlu hayatımz kaldığı yerden devam eder

geçmiş sayfaları okuyamamaıştım, bakayım dedim de "aramızda tartışma çıkmasın gerilmeyelim" gibi şeyler yazmışsınz ne oldu ki burda kızlar ben yokken:26:
Canım genel birşeydi o herkes kendi fikrini söyledi

Hayırlı olsun ağız tadı ile oturun Anladım canım bakalım nasıl olacak. dediğin gibi inş. halledilir.Bakıyorum da şöyle herşey ateş pahası ama insanın gözü kalıyor, alsan bi türkü almasan bir türlü.

son günlerr hiçç geçmioo derlerdii çok haklılarmış, kaç ay geçti inş şu kalan günler de geçerrr, sağ salim kavuşuruz, renklii mutlu hayatımz kaldığı yerden devam eder

cok şükür canim, tartismasiz bitirdigimiz icin ben ayrica mutluyum esime daha com asik oldum oda bana benim ve evliligimizin kiymetini daha da cok anladi suanda gecen günleri acıyla hatirlamak istemiyorum.. bende kalintilarini sürdürecek hasarlarim kirginliklarim var icimde ama olsun esim benimle yeniden uyuyacak ya daha da birsey istemiyorum çok şükür bi kirginliklarin hic birini eşim olusturmadi, Allah iyi ki onu bana nasip etmis su aralar yorgunluk hissediyorum en cok ama bu yorgunlugumda onu gördükten sonra zamanla gececektir diye düşünüyorum

bukettt hayırlı olsun eşyaların canım.. çok yorulmuşsundurr haftasonu ama değer valla güle güle kullann

çok teşekkür ederim tatlımm evtt baya yorucuu oluo, eksik btmioo sürekli bişey çıkıo inş düğün btsnn dee rahatlıycamm, güzel bir tatile giderizzzz diee hayal ediorummm :)

maşallah desemiydikk kuzuu
maşallah maşallah

Maşallah Cidden insanların gerçek halleri, bizlerin zor gününde ortaya cıktı, herkesin tavrı daha iyi anlaşıldı.Nişanlımla saatlerce sohbet etmek istiyorum Dizine yatıp bir bir neler yaşadığımı anlatmak istiyorum gerekirse sarılıp ağlamak istiyorum her birimiz sıkıntılar yaşadık, sen evli olduğundan daha da zorlandın ama bitti bir şekilde:26: Geleceklerini düşündüğümde içim bir garip oluyor.Onu tekrar yanımda bulmak Aman Allahım

Son düzenleme:

cnmmm annem bana hep demişti, ii yanından bak ayrılık daha da güçlendircek aşkınızı, bağlılığınızı cidden de öyle oluomuş.. durum senin için çok farklı evli beklemek çok daha zordurr, sen herkesten daha da zor yanlarını yaşadın.. o kırgınlıklar oluo, yanında eşin nişanlın olmayncaa ailesi ilee ufak tefek bile olsaa bir takım sorunlar oluo, tek aile değil zaman zaman ortak arkadaşlarınıza oluo o kırgınlık ama hepsi geride kalıcak.. onları gördüğümz an unuturuz die düşünüorumm, geldiklernde inş yanımzda olduklarnda daha da güçleneceğiz, mutluluktan kötü anıları düşünmüo olacağız.. hayatta her şey mükemmel olmuo, ömür boyu inş yanımzda kalıcak olan eşlerimiz, diğer herkes evizmn kapısını kapattığımzda dışarıda kalıcak, kendm için bunu çok düşünüorumm.. iiki yanımzda onlarr var, her sıkıntıyaa, her zorluğa onlar için de katlanıoruzzzz, Allah hiç birimizn mutluluğunu bozmasn

canım belki de böylesi daha iyi oldu bazı insanların gerçek kişiliğini öğrenmiş oldun .. eşinle sorunununz olmasın da beraber her şeyi halledersinizz zaten
çok teşekkür ederim tatlımm evtt baya yorucuu oluo, eksik btmioo sürekli bişey çıkıo inş düğün btsnn dee rahatlıycamm, güzel bir tatile giderizzzz diee hayal ediorummm :)
ufak şeyleri de evlendikten sonra halledersiniz canımm artık tatil ilaç gibi olurr valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…