• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kızzzlarrr suriye ile savaş olacağı için turuncu alarma geçileccekmiş sanırım :14: çarşılar kitlenecekmiş bizimkilerin ve günde 8 saat çelik yelek miğferli karanlık nöbet tutacaklarmış:50: büyük ihtimal öyle olacak dedi aşkım. sabotaj karşılama diyorlarmış:26:

:53::53: bu ne yaa deme canım bizimki bişi demedi bugün çarşıda bide tzkere fln ertelenirse benim askerim kıbrıstaaa tamdaaa :43::43::43:

Son düzenleme:
Kızzzlarrr suriye ile savaş olacağı için turuncu alarma geçileccekmiş sanırım :14: çarşılar kitlenecekmiş bizimkilerin ve günde 8 saat çelik yelek miğferli karanlık nöbet tutacaklarmış:50: büyük ihtimal öyle olacak dedi aşkım. sabotaj karşılama diyorlarmış:26:

CNm senin askerin hangi şehirdeydi

kızlar bnm askerim tam tampon bölgede kıbrıstaaa offf içime kurt düştü şimdi :43::43::43: 9dan sonra içtimadan gelir arayıp ulaşmaya çalışayım belki bişiler bilgi edinmişse bnde sorayım bakım onlarda durum ne :50: :43:

kızlar bnm askerim tam tampon bölgede kıbrıstaaa offf içime kurt düştü şimdi :43::43::43: 9dan sonra içtimadan gelir arayıp ulaşmaya çalışayım belki bişiler bilgi edinmişse bnde sorayım bakım onlarda durum ne :50: :43:

Benimki istanbulda ama hiç demedi ay içime kurt düştü ya

Sorun bence de kızlar off ya moralim bozulduuu Allah yardımcımız olsun:50:

kızlar ulaşamadım dün akşam aradım ama bugün de aradım açan olmadı teli.

İyicene benim içime kurt düşüyor çarşıların iptal olmasına değil de tezkereyi uzatırsalar yıkılırım ben :43::43:
Allahım hayırlısını nasip etsin hiç bir askeri zorda koyma RAbbim :43:

Canım benim sıkma canını şurada kaldı az bi gün üzülme sakın

kızlar ulaşamadım dün akşam aradım ama bugün de aradım açan olmadı teli.

İyicene benim içime kurt düşüyor çarşıların iptal olmasına değil de tezkereyi uzatırsalar yıkılırım ben :43::43:
Allahım hayırlısını nasip etsin hiç bir askeri zorda koyma RAbbim :43:

Canım nişanlım bugün güvenlik nedeniyle çarşıya cıkamadı sadece turuncu alarma geçilmedi henüzz dedi geçilse bile teskere uzaması gibi birşey olmaz dedi, biletlerimizin listesi geldi bugün 18 kişi dedi:31: üzüldüm saçlarımı yapmıştım dünden çarşı var diye hazırlanmıştım:43:

esim carsiya dün cikti ama bugün cikanlar varmis orda iptal olmamış. sordum bi hareketlilik var mi dedim hersey eskisi gibi normal dedi.. bizim teskereyi uzatmazlar dedi.. bunun icin ancak seferberlik ilan edilmesi gerekir dedi..yine bu durum canımı sıktı. . Bi evimizin kapısından girdigini gorseydim artik :14:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar selam bizim de bugun carsımız kitliydi cogu yerde kitlemişler zaten ama sebebi savas degil bugun dünya barıs günü e bdpliler eylem yapacaklarmış o yüzden bizimkilerin carsısı kitliydi benimki ankarada cogu yrre de ankaradan haber gidio

Seyma askerin denizciydi degil mi ? Eğer denizciyse bikiyorsunuz eger savas olursa bi içinde olursak hava harekatı olcak kara olmayacak
Ki tutup ta onca deneyimli denizci varken seninkini secmezler üxülme sen tezkere uzatması için de ilkayın eşinin dedigi giibi seferberlik olması lazım

Obama savasa katılmak istio ana yine de konseye sorcakmıs konsey 9 eylülde acılıo kısaca abd savasa evet dese bile en erken 10 eylülde baslatır

Kısaca bence kızlar yüreginizi ferah tutun kalmıs surda 15 günümüz ))))

selam kızlar askerim yarın geliyor.:52::52: sonunda kavuşuyoruz. içim nasıl kıpır kıpır film izleyeyim dedim ama konsatre bile olamıyorum heyecandan ben de kendimi pasta böreğe verdim :1:
yarın şu saatlerde beraber olma düşüncesi bile aklımı oynatmaya yetiyooor:16: ooh çok şükür bu günleri de gördüm. :nazar:darısı sizlerin başına:72:

Back
X