- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #13.421
cnmmm onu bnde düşünüorumm nasıl sığcak ne yapıcam bilmiorummmboş odaya bile bunları koycm gbi geliooo
Yok yok olmasın canım kalp kırıklıkları
mutluluk bekle bizi geliyoruuuuuuuuuuzzzzzyedik bitirdik askerliğiiiii
Ne aldınız bakimm bende bir ara mudo konsepte gitmeyi düşünüyorum kalp şeklinde tava vardı görmüştümsevdiceğe kalpli yumurta yaparım
benm daha düğüne de var şimdiden bir odayı kapattık herşeyi koydukta bu gidişle almayacak ne görsem alıyorum bende
evet evet romantizim kokan kahvaltılarınızda kullaırsın cnm
mutfağa dair ne görsem alıyorum cnm kalpli kaseler tabaklar su bardakları çay bardakları tavalar çerezlikler pasta kek standları renkli bıçak setleri kahvaltılık bir sürü şeyim oldu bakalım düğüne kadar neler alıcam daha
Bennuuuurr iyi hatırlattın benim pasta ve kurabiye standım yokrenkli bıçaklarım falan da yok bunları da listeye eklemeliyim:26: zaten ben daha leğendir, kovadır o tarz şeyleri hiç almadım, ev tutulunca alırım dedim kendimce:44:
al cnm benm çok hoşuma gidiyor böyle renkli renkli :) bebişe yapıcam bol bol çayın yanında yeriz bir gzel
bende leğen falan almadım ya hiç ilgimi çekmedi ondan heralde
Evet bende mutfakta kırmızı renge bayılırım, bernardo markasını bilmiyodum burda öğrendim sizden ben sonra baktım yemek takımı var bitaneama almıştım yemek takımımı ben nasıl üzüldüm o kırmızıyı alamıcam diye neyse kısmet değil demekki ileride alırım artık Canım bulaşık legeni falan oluyo ya ya da hamur yoğurmak için meyva yıkamak için falan, çamaşır sepetleri falan yani benim plastik eşyalarım yok annemle çok yer kaplar ev tutulunca alalım demiştik.zaten benim yemek takımı mutfak eşyaları falanda hiç gelmedi eve mağazada duruyo büyük kısmı
olsun cnm ileride alırsın hepsini şimdi alman gerekmiyor ki :26: bende plastikleri almadım cnm alırım onları da bir ara artıkne güzel cnm ya bizimkiler evde koycak yer bulamıyoruz artık bazaların altları nevresim yorgan pike çarşaf falan dolu oda mutfak eşyası salon süsleri falan daha da eksikleim var konuştukça farkediyorum
lazeri hassas bölge için mi düşünüyosun cnm ben hiç düşünmedim böyle lazer falanEksik bitmiyo ki tatlım herşeyi aldık desek eminim evlenince yine çıkar eksiklerve hepsi para demek lazere gitmek istiyodum çeyiz almaktan onu da yapamadım ama bu h.sonu fiyatlarına bakıcam neymiş ne değilmiş
kızlarr bide çeyizler kendi evimizee gtsn, o zmn da eksikler çıkacak, o zmn da alırızz.. leğen ben de alcam daha, çamaşır sepetini aldımm sadeceeeçok mutfak eşyası da dert olck, sığmayacakkkk gbii, çeyizler açılana kadar artık bişey almaym diorumm
kızlarr bide çeyizler kendi evimizee gtsn, o zmn da eksikler çıkacak, o zmn da alırızz.. leğen ben de alcam daha, çamaşır sepetini aldımm sadeceeeçok mutfak eşyası da dert olck, sığmayacakkkk gbii, çeyizler açılana kadar artık bişey almaym diorumm
lazeri hassas bölge için mi düşünüyosun cnm ben hiç düşünmedim böyle lazer falan
aynen cnm eksik hiç btmeyecek ztn gördükçe alırız artık :)
Evet canım öyle düşündüm:26: onla uğraşamam özel bakımlara mümkün olduğunca az vakit harcamam lazım evlenince zaman kısıtlı olacak ama ben saatler harcıyorum bi bacak için bile düşün yani canım çok tatlı
Dora hanımmmm evde yatmak nasıl bir duygu acaba
bana da hiç o bölge için lazer cazip gelmiyor cnm ne biliyim:26:
Allah kolaylık versin canımmmbizimki de 16 sı gece 12den sonra çıkacak, 1.00 otobüsüne binecek inşallah öğlen 11 gibi yanımdaaaa İnşallah bütün askerlerimiz sağ sağlim kavuşurlar bizee. Bak sende hava alanında görecektin sadece azcık ne güzel olmuş izin alınması bol bol hasret giderirsiniz
Canımmm kırgın olmakta haklısın sinek pis değil mide bulandırır bu internet yüzünden ne yuvalar mahvoluyoryani sivasa benimle gitmeyi çok istiyordu ama ailem onunla gitmemi uygun bulmadığı için ben otobüsle bir gün önceden yola çıkıcam 16sında karşılıcaz bakalım beyfendiyiona kırgınlığım ve kızgınlığım hala geçmedi
Deftere yazdıklarıma da yansıyor bu kırgınlık kızgınlık bakalım gönlümü nasıl alacak
Aklımdaki süprizleri yapamıcam ama şöyle birşey geldi aklıma bna ilk tanışmadan bugüne kadar attığı msjlarıdan bazılarını saklamıştım ilk seni seviyorumları vs fln gibi msjlarını onları küçük kağıtlara yazıcam tarih saat bilgisinide eklicem. Hem nasıl emekler vererek ilişkiyi buraya taşıdık bir kez daha görmüş olur sanırım ve bazı şeyler için iyi düşünüp davranır diye umut ediyorum.
Hemde msjlarını sakladığım için sevinir
şeymanın önerisi kapsül içine günaydın iyi geceler yazmakta iyi fikir ama gönlümü alsın onuda başka bir zaman süpriz yaparım beklemediği anda şimdi yapmıyım şımarmasın zaten hatalı ve suçlu olan o
Evet canım öyle düşündüm:26: onla uğraşamam özel bakımlara mümkün olduğunca az vakit harcamam lazım evlenince zaman kısıtlı olacak ama ben saatler harcıyorum bi bacak için bile düşün yani canım çok tatlı
Bennuuuurr iyi hatırlattın benim pasta ve kurabiye standım yokrenkli bıçaklarım falan da yok bunları da listeye eklemeliyim:26: zaten ben daha leğendir, kovadır o tarz şeyleri hiç almadım, ev tutulunca alırım dedim kendimce:44:
Kızlar ben hassas bölge ve koltuk altı için gittim lazere şimdi çok rahatım %100 bitmiyo ama tüy şeklınde kalıyo elınle tutunca gelıyor yani :) ve şuan çok az çıkıyo çıkıncada güzel bişi tavsiye ederim
bende bulaşık leğenı, kova falan almadım daha en son almayı düşünüyorum kaba şeyleri ama saklama kapları olarak tupperware den aldım birsürü şey. kullanışlılar güzeller. çevremdekılerde kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?