- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #13.401
dersçalıştığım için pek vakit bulup giremiyorum cnm girdiğimde de ki,mseyi göremiyorum çıkıyorum bendedediğin gibi artık boşaldı topik
herkes birini göremedi diye çıkarsa tabi kimse kalmaz ayrıca ben hep burdayımm dora da sık sık giriyor artık
denk gelmiyoruz demek ki şeymacım yoksa geliyorum yani
sen artık 15 eylülden sonra her gün hazır bekle cnm gelicek diyesürprizinde tadı ayrı olur ama cnm düşünsene akşam zil çalıyor bir kapıyı açıyorsun sevdiğin karşında aaaaay heyecandan dilin tutulur heralde
herkes birini göremedi diye çıkarsa tabi kimse kalmaz ayrıca ben hep burdayımm dora da sık sık giriyor artık
topiğinde eski tadı yok ki tatlım negatif enerji hakim sinirler gergin ondan pek gelen giden olmuyor diye düşünüyoumHayır banane gelmiyosun gelmiyosun :122::122:
Şaka kuzum ne dersine çalışıyosun sen bakimmmm işe başlıycan eylülde geldi
donakalırımm cnmmmmo tarz şeyleri çok yapar, doğum günmdee abimn eşi rahatsızdı kutlama fln yapmadıkk, bana işten çıktm eve giidorumm dedi, snr kapı çaldııı bir baktım gelmiş, elinde hediyesiii bideee bakalımm yapck mı sürpriz :)
topiğinde eski tadı yok ki tatlım negatif enerji hakim sinirler gergin ondan pek gelen giden olmuyor diye düşünüyoum
işle ilgili almam gereken sertifikalar vardı cnm onların eğitimi ön br hazırlık yapıyım diye çalışıyorum bitiyor o dasonra işteyim ztn
ne güzel cnm ya bende bayılırım böyle sürprizlere hayatının en güzel sürprizi bu olcak kanımcaaslıda çıkışlar artık belli oldu gibi son 15 gün ya bence tahminin gibi sürpriz gelicek sana ztn huyu sever diyosun güzel olucak cnmmm
selam kızlar
bende yoğunluktan pek gelemiyorum bizde de hazırlıklar başladı nişan için.
Şafak 16 BURSA oldu bnm yaşadığım şehir
Bende şimdi birazdan çıkıp terminale gidicem sivas biletimi alıyorum.
15 akşam binip 16sı sabah 7-8 arası sivastayım.
Sözlüm ise 8.30 istnbula gelicek uçakla kıbrıstan.
İStanbuldan ise 09.30 kayseriye uçacak oradan da otobüsle sivasa gelecek 3 gibi sivasta olurum dedi.
Bakalım bnde sabah teyzemlere geçer kahvaltı fln yapar uyur dinlenirim biraz saat 2 gibi uyanır hazırlanırım doğruuu sivas terminaline askeri karşılamayaArtık onla birlikte de k.vgile geçerim.
cnmmm seneyee gndzz inş burası tamamen boş kalmazzzşu ara ben de hazırlıklarla uğraşıorummm gndzz hep dışardymmmm bakıorum geliorumm anca 2 sayfa olmuşş
topiğinde eski tadı yok ki tatlım negatif enerji hakim sinirler gergin ondan pek gelen giden olmuyor diye düşünüyoum
işle ilgili almam gereken sertifikalar vardı cnm onların eğitimi ön br hazırlık yapıyım diye çalışıyorum bitiyor o dasonra işteyim ztn
ne güzel cnm ya bende bayılırım böyle sürprizlere hayatının en güzel sürprizi bu olcak kanımcaaslıda çıkışlar artık belli oldu gibi son 15 gün ya bence tahminin gibi sürpriz gelicek sana ztn huyu sever diyosun güzel olucak cnmmm
Evet herkeste bir telaş var, canım negatif enerji olmasın ya:26: biz burda güzel arkadaşlıklar kurduk gerilmeye gerek yok dimi kalp kırmaya da.ben şahsen kimi kırdıysam özür dilerim:26: İnş. bir an önce işine güzelce başlarsın ve hayırlı kazançların olurrr
Evet herkeste bir telaş var, canım negatif enerji olmasın ya:26: biz burda güzel arkadaşlıklar kurduk gerilmeye gerek yok dimi kalp kırmaya da.ben şahsen kimi kırdıysam özür dilerim:26: İnş. bir an önce işine güzelce başlarsın ve hayırlı kazançların olurrr
burda en zor günleri beraber atlattık, bu arkadaşlıklar unutulmaz.. artık sonlara geldk askerlik btio ama arkadaşlıklarımz btmzz... herkes birbirne destek olduu, biri ağladığında diğeri teselli ettiii, daha bundn snr evlilik bebek haberlerimizi paylaşacağız
kayınvalidem de sürpriz beklio, oğlum sürpriz yapck dioo biraz da onun gazına geldmm çok alakasız olck ama karacadaki kalpli çerezlikleri gördnz müüü çok hoşuma gttiii :)
Tabi ki canım bizi en iyi bizler anladık sonuçta, sevinçler hüzünler hep paylaşıldı o yüzden herkes daha sakince yazmalı bence dimi
artık öyle bir psikolojiye girdim ki bende gelsin de artık nasıl gelirse diyorumbu heyecan da iyi geliyordur sana cnm güzel şeyler bunlar mutluluğu yakalamaya az kaldı
gördüm cnm çok hoşlar bir sürü şey aldım bende mutfak için bakalım nereye sığrıracağız bunları
aynen cnm o zor günlerde birbirlimize sarılarak teselli bulmaya çalıştık birlikte ağladık güldük ama o günler unutuldu gibi kalp kırıklıkları başladı :26:
inş. cnm çook teşekkür ederim güzel dileklerin için
artık öyle bir psikolojiye girdim ki bende gelsin de artık nasıl gelirse diyorumbu heyecan da iyi geliyordur sana cnm güzel şeyler bunlar mutluluğu yakalamaya az kaldı
gördüm cnm çok hoşlar bir sürü şey aldım bende mutfak için bakalım nereye sığrıracağız bunları
Tabi ki canım bizi en iyi bizler anladık sonuçta, sevinçler hüzünler hep paylaşıldı o yüzden herkes daha sakince yazmalı bence dimi
saygı aşılmadığı sürece bence problem yok cnm... insan kırmak yapıma ters... burada da onları görmeye başlayınca çektim kendimi bende sadece ben değil bütün topik olarak bu negatiflik rahatsızlık yarattı bizde inş. daha sakin birbirmizi kırmadan devam ederiz burda kurduğumuz arkadaşlıklarımıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?