- Konu Sahibi esraylmz03
- #13.261
yarin 19'u göreceğiz ya o yüzden vakit gecmiyor benceesimin safak sayari bugün 19'u gösteriyor, 16si gece 12 de cikacagi icin 16sini da saymiyormus
![]()
ilahiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarin 19'u göreceğiz ya o yüzden vakit gecmiyor benceesimin safak sayari bugün 19'u gösteriyor, 16si gece 12 de cikacagi icin 16sini da saymiyormus
![]()
ilahiiioldu olacak eylülü toptan saymasın
keşke biz de öyle yapabilsek de moral bulsak kızlarr tarafı olarak
artık 16 sı veya ertesi gün bize bi cümlecik de olsa duygularını yazarsınnn çoğumuz daha geç kavuşacak çünkü
![]()
ayy hadi bakalım hayırlısııKızlarr bir kiralık ev haberi geldioraya gideceğim birazdan bakmaya
![]()
Burda okuyunca takdır almış erken gelecekmıs dıye nişanlıma söyledim oda dedi yok öyle bişi bende takdir aldım dedi erken falan çıkarmıyorlar dedi. anlamadım bende nasıl oluyor bu iş
Aynen canım benim askerimlede aramızda aynı muhabbet geçti.. yok öyle bişey dedi ama demekki bulunduğu yerlede ilgili bişey..
Sizin askerlerinizin oldugu yerde olmayabilir kızlar. Hem alinan ödüller ya da takdir belgeleri ayni mi Nisanlim kardeşinin düğünü icin izin alacakti ve tarih uzayacakti.Komutani da nisanlimi cok tutuyor, terhis tarihinin uzamasini istemedigi icin bir üst konutaniyla konusmus, aldigi takdir belgesi de herhangi bir gorevden dolayi degil bu yil ilk defa yapılan bir sey sebebiyle, bunu burada yazmayacagim bilmesi gerekenler biliyor zaten Sadece kendi askerlerinizin sartlarini ya da bulunduklarını yeri göz önünde bulundurup yorum yapmayin lütfen, üsluba dikkat edelim.
ayy hadi bakalım hayırlısıı![]()
gelsin o günler tatlım hepimiz heyecanla kavuşma anımızı anlatıcaz topiğin en güzel günleri olucakAynen canım yanasıl da telaşlıydık ay aramadı, ay yemin töreni için bilet, ay kalacak yer, ay askerime mektup derken bu günler geldiiiii
Artık topikte kavuşma anlarını yazmaya çok az kaldııı
Hepinizden ayrıntılı anlatım istiyorum haa yoksa şaplakkk![]()
cnm haklısın ama şimdi bunu anlatmaya çalışmak yıpratmasın sizi diye dedim geldiğinde alırsın ifadesinikızlar zaten şuan bir şey yapmıyorum ki tüm planlarım asker dönüşü sivasta yapacam içim elverirse görünce sevgim ağır basmz özlemim ağır basmazsaamacım beni kırmayı bu kadar kolay gözden çıkarmaması için.
Canım öle çok abartı birşey değil ama benim tahammülüm olmayan birşey.
o kadr sıkışıklıkta zaten bu olayın yaşanması beni daha dellendirdi.
Beyimizin oyun için açtığı face hesabı vardı şifresini unutunca giremiyordu beyfendi ama sürekli önerilerde çıkıyordu kenarda bnde resmi var herkes görüyor diye kıskançlıktan (o faceyi açtığı mail adresininde şifresi aynıydı ikisinide unuttu kullanamıyordu) önce msn şifresini kırdım sonra faceninkini bir de baktım ki o hesaptan 2-3 kere yakın tarihte girmiş arkadaşlarıyla fln konuşmuş başka bişi yapmamış. Konuşmalar duruyor zaten okudum hepsini herkes askerliğini ve düğünü bni fln sormuş. Şifresini hatırlayıp giriyorsa faceye bu kadr yoğunlukta bide diye bende sinir oldum. İlk msj attığında bnde sordum hayatım senin şu şifresini unuttuğun hesabının şifresini hatırlamadın mı giremiyorsun dimi hala yazdım gönderdim geriye gelen cvp yok bitanem hatırlamıyorum oldubende açtım ağzımı yumdum gözümü dedim hatırladıysan nie oradan arkadaşlarınla konuşuosun benden sakladığın birşeyler mi var biliyorsun ki kıskancım ben ve senden istediğim şey herzmn için dürüstlüktü hep ona derim ben çok kötü bişe bile yapsan gel dürüstce söyle ben senden öğreneyim birbaşkasından yada kndi kndime değil. Ama bu basit birşey olsada beni çok sinirlendirdi çok ağır konuştum.
Şifresi olacak şeyleri denerken birden denk gelmiş birisi açılmış hesap bi kere girip konuştum sanada sölemeyi unutmuştum sonrada söylersem kızarsın diye korktum seni üzmemek için söylemedim dedi. Dedim aferim bn hiç öğrenmedim dimi böylesi iyi oldu.
2-3 özüre hemen affedersem nede olsa aşkım bna dayanamıyor affediyor diye düşünür tekrar beni üzecek şeyleri yapabilir o yüzden bedelinin ağır olduğunu göstermeliyim ki bir daha böyle bnim sinir olduğum işleri yapmaya yeltenirken düşünsün bir kere daha.
Şimdi facesini dondurdu artık kullanmıcam aramıza girmesine izin verimcem fln dedi. Şuan kullanmıyor bakalım ne kadr devm edicek. Dİğer hesap zaten şifresini bn kırdığım için bnm elimde resimini kaldırdım bilgileri sildim herşeyi bomboş yaptım hesabı sonra onuda ben dondurdumBen kıskançlıktn millet resmini yanda önerilerde çıkıyor görüyor şifresini aşkımda bilmiyor diye şifre kırayım snraki gördüğüm durum bni çok kırdı. SAlak gibi hissettim kndimi.
Neyse kızlar bu son 19 gün biraz düşün dedim bu ilişkiye ve sevgiye verdiğimiz emeği ona göre askerden gelince çok pis acısı çıkacak senden dedim kuzu gibi tamam aşkım merak etme aşkım asla bir daha seni üzecek kıracak bir şey yapmam fln diyor.
bence de çook güzel olacaksınn
sağol canım valla senin gibi mantıklı konuşan biriinin beni silkelemesi lazımmış.. doğru, ya 352lerin yerinde olsaydık.. bi 150 gün daha daha dayanamam mümkün değil. halimize şükretmem gerek![]()
beni sivasa götürme olayını başardı da hevesliydi baya
bizimkilr birlikte gitmemize pek sıcak bakmıyorlar ona morali bozuk şimdide bnde tüm kızgınlığıma rağmen birlikte gidelim istiyorum
kırgınım kızgınım ama olmuo işte sevince insan kızamıyor bile :44:
AŞK bu işte tatlım o an sinirden gözün hiç birşey görmese de sonra varlığı bile mutluk sebebin oluyor![]()
bozma cnm morelini gün doğmadan neler doğar belki izin verirler daha zaman var umutsuzluğa düşme hemen iyi düşün iyi olsun herşey![]()
canım uçakla gidiyor sözlüm o yüzden hemen almzsak sonra yer olmaz. Birlikte gitmzsekte ben otobüsle gidicem onda bile 15 eylüle dolu hemen hemen otobüs onun için bu işi kısa zamanda çözümleyip biletimi almam lazım yoksa ortada kalırım iyice
inşAllah onaylarlar da otobüsle o kadr yolu tek gideceğime aşkımla giderim sonuçta dediğin gibi kızgınım ama yinede onla olmk istiyorum![]()
Of karnımda kelebekler uçuşuyo sanki-))
Ev meselesini de düğün meselesini de duymak istemiyorum artıkbiz ne istiyosak tersine gidiyor kursağımızda kalıyor hevesimiz
![]()