- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
- 48
- Konu Sahibi esraylmz03
- #13.241
CNm onun ki bi operasyon geçirmiş hava değişiminden dolayı erken gelecek umarım yalnış hatırlamıyorum
Geçmiş olsun o zaman...doğruysa umarım ciddi bişey değildir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CNm onun ki bi operasyon geçirmiş hava değişiminden dolayı erken gelecek umarım yalnış hatırlamıyorum
ben de doldurma almıştım en son canım hatta daha ucuzdu benimki sanki:44:canım henüz orjınalini kullanmak nasip olmadı
burda doldurma parfüm çok modaD&P den 16 tl ye alıyorum
![]()
ben de doldurma almıştım en son canım hatta daha ucuzdu benimki sanki:44:
belki dde benim aldığım çok uyduruktur 10 tl falandı sanırımkampanya zamani mi acaba , benim epey oldu alali ya aslinda esim gelmeden alayim bende doldurma parfümümubi gün bende orijinal alacagim
![]()
ben de doldurma almıştım en son canım hatta daha ucuzdu benimki sanki:44:
kampanya zamani mi acaba , benim epey oldu alali ya aslinda esim gelmeden alayim bende doldurma parfümümubi gün bende orijinal alacagim
![]()
Burda bi arkadas vardı askeri ödül almış erken gelecekti o kimdi acaba
belki dde benim aldığım çok uyduruktur 10 tl falandı sanırım![]()
canım çarşı pazar da 5 tl yede var.. bazı markalar 5 tl ye satıyor ama kokusu çok kalıcı değil gibi..
inşallah ilkaycım bende istiyorum bi gün orjınalini kullanmayı...
ben sadece hediye gelen gucci rush kullandım (hediye olduğu için) ama kokudan nefret geldi![]()
takdir falan almıştı sanırım ama kimdi yaafff... çıkışı erken olcaktı galiba...
İlkaycım sen eşine alıyomuşun orjinal o da sana alsın![]()
takdir falan almıştı sanırım ama kimdi yaafff... çıkışı erken olcaktı galiba...
Burda okuyunca takdır almış erken gelecekmıs dıye nişanlıma söyledim oda dedi yok öyle bişi bende takdir aldım dedi erken falan çıkarmıyorlar dedi. anlamadım bende nasıl oluyor bu iş
canım bence de sorun etmeyelim böyle şeyleri en büyük derdimizz bu olsun boşverevet doldurmalarinda kendine göre kalitelileri oluyorbana da bigün hediye gelirse bi adet armany she pek sevinirim
ben paraya kiyip kendime alamiyorum
ama sanırım bu konuyu pek sorun etmiyorum ki hic dillendirmedim ilk defa burada soyluyorum
![]()
canım bence de sorun etmeyelim böyle şeyleri en büyük derdimizz bu olsun boşver![]()
aynen şeyma yaa sürekli saate bakıyorum üfffff![]()