- Konu Sahibi esraylmz03
- #13.281
Günaydın kızlarrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin askerlerinizin oldugu yerde olmayabilir kızlar. Hem alinan ödüller ya da takdir belgeleri ayni mi Nisanlim kardeşinin düğünü icin izin alacakti ve tarih uzayacakti.Komutani da nisanlimi cok tutuyor, terhis tarihinin uzamasini istemedigi icin bir üst konutaniyla konusmus, aldigi takdir belgesi de herhangi bir gorevden dolayi degil bu yil ilk defa yapılan bir sey sebebiyle, bunu burada yazmayacagim bilmesi gerekenler biliyor zaten Sadece kendi askerlerinizin sartlarini ya da bulunduklarını yeri göz önünde bulundurup yorum yapmayin lütfen, üsluba dikkat edelim.
ilkay, pringleste domuz katkısı varmışsen tüketiyordun ya söylim dedim...
farzet ki'yi okudum. insan az kaldıkça sabırsızlanıyor, sanki duygular kalpten yüze doğru yükseliyor ve taşmasından korkar hale geliyor insan :18: ben bile şimdi sınavı beklerken öyleyim, az kaldıkça sabırsızlık içime bir yumruk atıyor, ağırlık yapıyor gibi... derin nefes almak lazım![]()
Ya kızlar moralim çok bozuk ya komutanı bnm nişanlıma yumruk atmış bu sabah çok kötüyüm
Ya kızlar moralim çok bozuk ya komutanı bnm nişanlıma yumruk atmış bu sabah çok kötüyüm
Ya tam anlamadım bölükteki arkadaşlarının bazıları uyanmamış bu da nişanlıma patlamış bölük Çavuş'u olduğu için omuzuna atmış mosmor olmuş of çok kötüyüm çok iidi rahatı noldu böyle anlamadım
Ya tam anlamadım bölükteki arkadaşlarının bazıları uyanmamış bu da nişanlıma patlamış bölük Çavuş'u olduğu için omuzuna atmış mosmor olmuş of çok kötüyüm çok iidi rahatı noldu böyle anlamadım
Saolun kızlar olmaya çalıştım mahkemeye vericem falan dedi biraz delidir ama inş vermez hepten sorun olur orda of bilmiyorum ya kafam çok bozuk
Canım sinirle öyle söylemiştir Allahtan delilik edip o da bi yumruk atmamış:26: şükredelim
dengesiz insan çok derlerdide inanmazdım.. yazıklar olsun yani.askerlerimiz bize belli etmiyo ama kimbilir neler yaşıyorlar.. gelince anlatıcakları çok şey var eminim :44:
Benim kide bişey anlatmaz ama bu çok ağır geldi demek ki