• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ilkay, pringleste domuz katkısı varmış :14: sen tüketiyordun ya söylim dedim...
farzet ki'yi okudum. insan az kaldıkça sabırsızlanıyor, sanki duygular kalpten yüze doğru yükseliyor ve taşmasından korkar hale geliyor insan :18: ben bile şimdi sınavı beklerken öyleyim, az kaldıkça sabırsızlık içime bir yumruk atıyor, ağırlık yapıyor gibi... derin nefes almak lazım :50:

Sizin askerlerinizin oldugu yerde olmayabilir kızlar. Hem alinan ödüller ya da takdir belgeleri ayni mi Nisanlim kardeşinin düğünü icin izin alacakti ve tarih uzayacakti.Komutani da nisanlimi cok tutuyor, terhis tarihinin uzamasini istemedigi icin bir üst konutaniyla konusmus, aldigi takdir belgesi de herhangi bir gorevden dolayi degil bu yil ilk defa yapılan bir sey sebebiyle, bunu burada yazmayacagim bilmesi gerekenler biliyor zaten Sadece kendi askerlerinizin sartlarini ya da bulunduklarını yeri göz önünde bulundurup yorum yapmayin lütfen, üsluba dikkat edelim.

ilknurcum konuya yaptığım yorum: "Aynen canım benim askerimlede aramızda aynı muhabbet geçti.. yok öyle bişey dedi ama demekki bulunduğu yerlede ilgili bişey.." üslubumda dikkat etmem gereken yer neresi anlayamadım... zaten yorumun sonunda bulunduğu yerle ilgili bişey diye belirtmişim..

Son düzenleme:
ilkay, pringleste domuz katkısı varmış :14: sen tüketiyordun ya söylim dedim...
farzet ki'yi okudum. insan az kaldıkça sabırsızlanıyor, sanki duygular kalpten yüze doğru yükseliyor ve taşmasından korkar hale geliyor insan :18: ben bile şimdi sınavı beklerken öyleyim, az kaldıkça sabırsızlık içime bir yumruk atıyor, ağırlık yapıyor gibi... derin nefes almak lazım :50:

kriz sahi mi :30: cok tukettik biz esimle yaaa :25: cokta seviyoruz:25: neyse yemeyiz, baska cipslerden yeriz artik, teşekkür ederim ben aklina geldigim icin kriz :31:
Evet gün yaklastikca aglamalarim artti, özellikle yatagimiza yattigimda :43: sabirsizlik, huzursuzluk, yorgunluk hepsi var.. sanirim gelince koyuverecegim kendimi uzunca bi aglayacagim :43: tek basima idare etmenin yorgunlugu sanirim, yük gitgide agirlasti :50:

Ya tam anlamadım bölükteki arkadaşlarının bazıları uyanmamış bu da nişanlıma patlamış bölük Çavuş'u olduğu için omuzuna atmış mosmor olmuş of çok kötüyüm çok iidi rahatı noldu böyle anlamadım

Ya tam anlamadım bölükteki arkadaşlarının bazıları uyanmamış bu da nişanlıma patlamış bölük Çavuş'u olduğu için omuzuna atmış mosmor olmuş of çok kötüyüm çok iidi rahatı noldu böyle anlamadım

Acizlik bu resmen yaaa :26: onun ne suçu varki yani.aciz insanlar yapar bunu:19: Üzülme canım, o da omzundaki morluk için üzülmez ama yapılan davranış ve ona karşılık verememek çok üzmüştür sen destek ol ona

dengesiz insan çok derlerdide inanmazdım.. yazıklar olsun yani. :47: askerlerimiz bize belli etmiyo ama kimbilir neler yaşıyorlar.. gelince anlatıcakları çok şey var eminim :44:

Back
X