- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #13.141
kayseride evler çok pahalıymış yaaa istanbuldan farkı yoken ucuzu öyleysee .. ben o zaman kpss atamalarında kayseriyi yazmayayım
![]()
Canım bnm istediklerim 500-800 arası gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayseride evler çok pahalıymış yaaa istanbuldan farkı yoken ucuzu öyleysee .. ben o zaman kpss atamalarında kayseriyi yazmayayım
![]()
hmm anladım canım benim de bekar mı evli mi olacağım belli değilCanım bnm istediklerim 500-800 arası gibisen bekar evi çok rahat bulursun bizim semt sınırlamamız var ondan
![]()
hmm anladım canım benim de bekar mı evli mi olacağım belli değilama hayırlısı hepimiz için kısmettttt
![]()
kayseri de güzel memleket canım ama pahalı mıdır diye gözüm korktu sen öyle deyinceEvet canım o da varaman tek atan da kayseri olsun yani
![]()
kayseri de güzel memleket canım ama pahalı mıdır diye gözüm korktu sen öyle deyince, bazı anadolu şehirleri hiç beklenmedik şekilde pahalı oluyormuş çünkü. duydukça şaşırıyordum:44: tabi atandıktan hemen sonra evlenirsek veya evlenip de atanırsam çift maaşla gayet güzel geçinilir inşallah ..o zaman bi problem yaşamayız zatenn o konuda
![]()
beğendiğin gelinliğin fotoğrafını belli olunca gösterr bize de, hangisine karar verecen bakalım![]()
Moda Gelinlik - Gelinlik Modelleri - Kayseri 0 352 231 1380
Burda sevdiğim modellerden var etek olarak
Güzel gelinlikler varmış canım... ilk saydafa üstü taş straplez altı sade prenses etek var çok hoşuma gitti..
ama nişanlıkları beğenmedim![]()
Canım kayseri de insanlar çok fırsatçı, birşeyin az olduğunu fark etsinler hemen basarlar zamı. Yaa 800 tl ne demek o bazı insanların 1 aylık maaşı yaYazık günah yani. Kayseride çok güzel evler var mesela benim mahallemde 300-400 lira ama biz 2 tarafa da çok yakın istemiyoruz.Bakalım bu gidişle ne olacak:44: gelinliğimi de koyarım canım tabi hele beğenme karar verme başarısı göstereyimde
![]()
o zaman ortası olsun 500 tllik olsun canımEki Görüntüle 786785 Eki Görüntüle 786786 Eki Görüntüle 786787 Eki Görüntüle 786788 Eki Görüntüle 786789 Eki Görüntüle 786790 Eki Görüntüle 786791 Eki Görüntüle 786792
Kızlar biraz önce mağazayı aradım, hangi modeli istersen tesettürlüsünü çalışabiliriz dedilerCumartesi gün gitcem
![]()
o zaman ortası olsun 500 tllik olsun canımaslında hepsi güzel ama tesettürlüsünü zihnimde canlandıramadım şu an:44:. belki ayrı ayrı güzel olur ama birleştirince uyumlu olması önemli duvak gelinlik , kolları vs. onu da tasarımcı daha iyi anlar herhalde
iyi bir karar vereceğine inanıyorum
bu arada göğsünü falan kapatmak için ne kumağı kullanacaklarmış canım tül mü yoksa dantel gibi mi? gelinliğin artan parçalarından mı
Canım onu bende beğendim bilmiyorum alttaki mesaja ekledimmi acaba bu dimi
Eki Görüntüle 786793
Canım göğsümü falan kapatmak için dantel bence daha güzel durabilir.yada mesela o üstü boncuk olan varya kollarında da o boncuklar devam edebilir.Dediğin gibi onu iyi ayarlamak lazım yoksa bu halleriyle çok güzel bende beğendim bi gideyim abakayım ayrıntılı konuşurum
![]()
Bende severim fransız dantelini kuzumcnm dantel de fransız danteli çok şık duruyor ben öyle alıcam alırkensende göğsünü kapatmak için kullanabilirsin güzel tasarımlar var bi netten araştır derim cnm
Ayy ben beğenemiyorum hiç yaa nolcak benim bu halimm puffff çok strese girmeye başladım.
Bende severim fransız dantelini kuzumama kapatma işinde nasıl durur bilemedim:44:
canım hiç mi yok az da olsa beğendiğin:44:
safak Denizli
![]()
günaydın canım... 20 yide gördüh ohh.... benim askerim 15 eylül gece çıkıyormuş..