351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Canım bende bu hafta sonu bakcam nası bişey istiyosun ki sen

İnşallah Bennurcumm valla içimi hem sevinç hem heyecan hem korku kapladı garipppp

Canım bende bu hafta sonu bakcam nası bişey istiyosun ki sen

İnşallah Bennurcumm valla içimi hem sevinç hem heyecan hem korku kapladı garipppp

herşey biraz daha çabuk olucak cnm korkmana gerek yok :) 20 gün 20gündür daha erken beraber uyumaya başlıcaksınız her sabah yanında görüceksin daha güzel olmuş böyle halledersiniz herşeyi çeyizde ztn eksik kalmamış evde oldum mu tamamdır herşey :)

Ayyy evet yaa hemen kavusscazzz askerimde dedi ki şimdi şafak hiç atmazz 4 gözle bekliyoruz ya erkene alındı düğün dedi

ztn şafak sıkıştırıyordu bide düğün sıkıştırmaya başladı desene tatlı heyecanlar bunlar cnm

canımm aslındaa dahaa ii, heyecan şimdi var ama daha çabuk btckk,sen gelinliği fln halledersn, nişanlın gelene kadar uygun evlerin listesi fln derkenn... yoğunluktan belki de heyecan azalırrr :)

Sormayın kızlar valla bizi çift şafak sıkıştırıyor artık:18:

Sağol tatlım ama ev işi canımı sıkıyo yaaa seninde aklında Olsun olur ya gözene çarpar biri söyler evi kiraya verdik diye bana haber et kuzum

tm canım ama canını sıkma anın tadını çıkar bence herşey yoluna girer bu işler hayırlı işler sonuçta Allah yardım edecek göreceksin inş en kısa zamanda bulursunuz

tm canım ama canını sıkma anın tadını çıkar bence herşey yoluna girer bu işler hayırlı işler sonuçta Allah yardım edecek göreceksin inş en kısa zamanda bulursunuz

Canımı sıkmayım diyorum ama ev olmazsa nasıl olacak evi halletmekliyiz ki içini döşeyelim:97::96:

Canımı sıkmayım diyorum ama ev olmazsa nasıl olacak evi halletmekliyiz ki içini döşeyelim:97::96:

aile büyükleride yardımcı olur.. en son çare emlakçıya gidersiniz.. eşyaları beğenip düğünü yap ve balayına gidersiniz.. siz balayındaylen eşyaları ailelerde halleder..

canım bence netten bakma o zmn düşündüğünüz semt nere ise çık dolaş işten sonra iice ara asılı ilanlara bak başka türlü zor oluyo

cnmmm aslındaa istediğin semttegidip gezmek daha ii olurrr, nete düşmeyen evler deoluooo onlaraa bakarsınnn hem dee
Kızlar onu tek başıma yapamam araba kullanmayı bilmiyorum.Nişanlım arkadaşlarına haber bıraktı dün, artık o gelince gezicez sanırım.
Biliyosunuz beni düğün salonuna bakmaya bile götürmediler fırsat bulup da işten..O yüzden demem ben şurda ev varmış falan diye
aile büyükleride yardımcı olur.. en son çare emlakçıya gidersiniz.. eşyaları beğenip düğünü yap ve balayına gidersiniz.. siz balayındaylen eşyaları ailelerde halleder..

Canım bizde öyle birşey olucanı hiç sanmıyorum. Bnim içim rahat etmez ki zaten

kayseride evler çok pahalıymış yaaa istanbuldan farkı yok en ucuzu öyleysee .. ben o zaman kpss atamalarında kayseriyi yazmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…