- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #13.121
Canım bende bu hafta sonu bakcam nası bişey istiyosun ki senGünaydın kızlar ben çok stresliyim ya iki haftadır gelinlik bakıyorum daha biişi bulamadım fatihte 1 tane hoşuma gitti biraz. dün ümraniyeyi gezdim hiç bişi bulamadım ya . off bu haftada bakıcam Nişanlım gelene kadar bi model belirlemem lazım zamanım çok az kaldı bide beğenemiyorumm napcam bilmiyorum
slm kızlar uzun zamandır uğrayamıyorum nasılsınız
ben çok mutluyum artık ya bitiyor şükür 3hafta sonra beraberiz sevdiceklerimizleevimin hazırlıklarına da başlandı kapılar yer laminantı ve camları değişiyor artık evim var benimde
şeymacım ne güzel bir haber bu topiğin ilk gelini olucaksın erşeyi halledersiniz cnm dert etme hiç kendine
Canım bende bu hafta sonu bakcam nası bişey istiyosun ki sen
İnşallah Bennurcumm valla içimi hem sevinç hem heyecan hem korku kapladı garipppp
Ay şeyma ben bile heyecanlandım ya ne kadar çabuk oldu-
herşey biraz daha çabuk olucak cnm korkmana gerek yok :) 20 gün 20gündür daha erken beraber uyumaya başlıcaksınız her sabah yanında görüceksin daha güzel olmuş böylehalledersiniz herşeyi çeyizde ztn eksik kalmamış evde oldum mu tamamdır herşey :)
Bi de benii düşüüün canım
Ayyy evet yaa hemen kavusscazzzaskerimde dedi ki şimdi şafak hiç atmazz 4 gözle bekliyoruz ya erkene alındı düğün dedi
ztn şafak sıkıştırıyordu bide düğün sıkıştırmaya başladı desene tatlı heyecanlar bunlar cnm
canımm aslındaa dahaa ii, heyecan şimdi var ama daha çabuk btckk,sen gelinliği fln halledersn, nişanlın gelene kadar uygun evlerin listesi fln derkenn... yoğunluktan belki de heyecan azalırrr :)
İnternette hiç uygun ev bulamadım 600-800 tl yaa
burası kayseri kuzum uygun ev zorsenin adına sevindim ne güzel heyecan daha da erken başlıycak gözün aydın canım
Sağol tatlım ama ev işi canımı sıkıyo yaaaseninde aklında Olsun olur ya gözene çarpar biri söyler evi kiraya verdik diye bana haber et kuzum
tm canım ama canını sıkma anın tadını çıkar benceherşey yoluna girer bu işler hayırlı işler sonuçta Allah yardım edecek göreceksin inş en kısa zamanda bulursunuz
CNm eşya falan bakabilmişmiydiniz
Canımı sıkmayım diyorum ama ev olmazsa nasıl olacak evi halletmekliyiz ki içini döşeyelim:97::96:
İnternette hiç uygun ev bulamadım 600-800 tl yaa
Canımı sıkmayım diyorum ama ev olmazsa nasıl olacak evi halletmekliyiz ki içini döşeyelim:97::96:
cnmmm aslındaa istediğin semttegidip gezmek daha ii olurrr, nete düşmeyen evler deoluooo onlaraa bakarsınnn hem dee
canım bence netten bakma o zmn düşündüğünüz semt nere ise çık dolaş işten sonra iice ara asılı ilanlara bak başka türlü zor oluyo
Kızlar onu tek başıma yapamam araba kullanmayı bilmiyorum.Nişanlım arkadaşlarına haber bıraktı dün, artık o gelince gezicez sanırım.cnmmm aslındaa istediğin semttegidip gezmek daha ii olurrr, nete düşmeyen evler deoluooo onlaraa bakarsınnn hem dee
aile büyükleride yardımcı olur.. en son çare emlakçıya gidersiniz.. eşyaları beğenip düğünü yap ve balayına gidersiniz.. siz balayındaylen eşyaları ailelerde halleder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?