351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

çok pahalı yaa canım şimdi fotoğrafına baktım da dümdüz bir elbise için 450 fazla gerçekten. eğer bu fotodaki gibi dümdüz bir elbise diktireceksen terziye çok da uzun sürmez canım bence öyle bir şey yap

Yooook 10 da uyandım tatlım çok uyuyunca kafan kazan gibi oluyorrr.
Tatilciyim tatiiiilciii
Yarın kuzenin düğünü başlıyorrr off canım da hiç gitmek istemiyor:44:
Siz ne yaptınız bakalımm
Kalimerroocaaannn nerlerdesin hu huuuu

Canım açık giyebilecek olsam düz istemem ama kapalı olması gerekiyor ve kapalı elbiseler de en iyisi düz olanı,hiç değilse zarif oluyortesettürlü olsam baş örtüsü kombiniyle herhangi hoş bir elbiseyi kombinleyebilirim ama hem açık olup hem kapalı elbise giymek zorunda kalınca ne yapacağımı şaşırdım:26:biraz daha araştıracağım olmazsa terzinin yolunu tutacağım zaten tatlım

offf seni çok iyi anlıyorum bu elbise konusunda aynı durum düştüğüm için böyle bişey giysem annem de bana kızar azcık özen gösterseydin ne bu böyle dümdüz diye. ama napalım başka seçenek kalmıyo ya çok açık ya çok kapalı.

Son düzenleme:

Çok arada kalmış durumdayım:26:sinir oluyorum böyle durumlara.Sabah netten elbise bakarken k.validemde oturdu benimle birlikte baktı,hepsine açık dedikarıştırmak istemiyorum ama onlar alacağı için hadi onların da gönlüne göre olsun diyorum ayy bunaldım

burdayım canım burda..nerde tatildesin..nie gitmek istemiyosunki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…