- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #13.001
ama bu cok kapali zaten kuzum, sana baska ciciler bakalimkirmizisi gösterişli olurdu tabi
çok pahalı yaa canım şimdi fotoğrafına baktım da dümdüz bir elbise için 450 fazla gerçekten. eğer bu fotodaki gibi dümdüz bir elbise diktireceksen terziye çok da uzun sürmez canım bence öyle bir şey yapYurtdışı sitelerine baktım canım hatta beğendim biraz önce bir elbise ama min.geliş süresi 20 günmüş :26:benim o kadar zamanım yoktesettür sitesinden buldum,istediğime yakın bir elbise sadece yakasında inci var onu çıkartmam lazım ama 450 tl
belediye otobüsüne binersen para geçmiyor maalesef canım, bilet de yok. birine akbil basmasını rica edersin sonra ücretini basan kişiye verirsin. veya dediğim gibi minibüse binersin. en sağlamı servise binmek tabi
doğru diyosun canım o düğüne biraz özenmek lazım sonuçta görümceya sorma ben bi düğün için yurtdışından bile kıyafet sipariş etmeyi düşündüm bayaa araştırmıştım bulamamıştım burda istediğim gibi bişey . modeli beğensem rengi ve deseni güzel olmuyo. o kadar çaresiz kalıyo ki insan. çünkü senin de dediğin gibi burdaki kıyafetler ya mini oluyor ya sırtı açık ya göğsü açık ya transparan oluyor tesettür olunca da sıkıcı olmasın diye, biraz hareket katmak için boncuklar simler falan abartılı şeyler yapıştırıyorlar üstüne. hiçbiri güzel değil.
heyyyo tatilci şeymaaaaa yoksa yeni mi uyandınnn
çok pahalı yaa canım şimdi fotoğrafına baktım da dümdüz bir elbise için 450 fazla gerçekten. eğer bu fotodaki gibi dümdüz bir elbise diktireceksen terziye çok da uzun sürmez canım bence öyle bir şey yap
Bunu giyip saçımı da sımsıkı balerin topuzu yaparsam rahibe terasa gibi olurumgösterişli olacağı için onaylamaz nişanlım düğüne kadar araştırmaya devam :26:
offf seni çok iyi anlıyorum bu elbise konusunda aynı durum düştüğüm içinböyle bişey giysem annem de bana kızar azcık özen gösterseydin ne bu böyle dümdüz diye. ama napalım başka seçenek kalmıyo ya çok açık ya çok kapalı.
bakacagim kusumgfc'de olustur ne demek, ayyy bu blog isi ne zormus
Canım tarzını hiç bilmiyorum tabi ama sadece bir fikir.bu steye bakmış olabilirsin belki:44: bakmadıysan bir bak bakalım
Plise Detaylı Elbise 4094 - Ekru&Siyah - Modaysa
Yooook 10 da uyandım tatlım çok uyuyunca kafan kazan gibi oluyorrr.
Tatilciyim tatiiiilciii
Yarın kuzenin düğünü başlıyorrr off canım da hiç gitmek istemiyor:44:
Siz ne yaptınız bakalımm
Kalimerroocaaannn nerlerdesin hu huuuu
Eteği Danetlli Elbise 1076 - Lacivert - Butik 7279
Fakir Kol Elbise 6541 - Siyah - Büşra Giyim
İkinci cok cici ama bunada acık derlermi:44:
Tatlım o siteye baktım.Beğendiklerim çok pahalıben sade ama gösterişli kıyafetler severim.Türbanlı olsam bu elbise olabilirdi:44:
burdayım canım burda..nerde tatildesin..nie gitmek istemiyosunki?
Fakir Kol Elbise 6541 - Koyu Yeşil - Büşra Giyim
canım sen şimdi ölçün ne yani kısa kollu olamaz mı:44: diz altı olsa mesela kapri kol falan:44::44:
Eteği dantelli olan güzelmiş.Bunu nasıl gözden kaçırmışım:44:listeye ekleyeyim bunu.Sağol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?