• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Yurtdışı sitelerine baktım canım hatta beğendim biraz önce bir elbise ama min.geliş süresi 20 günmüş :26:benim o kadar zamanım yok:50:tesettür sitesinden buldum,istediğime yakın bir elbise sadece yakasında inci var onu çıkartmam lazım:9:ama 450 tl :53:
çok pahalı yaa canım şimdi fotoğrafına baktım da dümdüz bir elbise için 450 fazla gerçekten. eğer bu fotodaki gibi dümdüz bir elbise diktireceksen terziye çok da uzun sürmez canım bence öyle bir şey yap

belediye otobüsüne binersen para geçmiyor maalesef canım, bilet de yok. birine akbil basmasını rica edersin sonra ücretini basan kişiye verirsin. veya dediğim gibi minibüse binersin. en sağlamı servise binmek tabi

doğru diyosun canım o düğüne biraz özenmek lazım sonuçta görümce:1: ya sorma ben bi düğün için yurtdışından bile kıyafet sipariş etmeyi düşündüm bayaa araştırmıştım bulamamıştım burda istediğim gibi bişey:30:. modeli beğensem rengi ve deseni güzel olmuyo. o kadar çaresiz kalıyo ki insan. çünkü senin de dediğin gibi burdaki kıyafetler ya mini oluyor ya sırtı açık ya göğsü açık ya transparan oluyor:9: tesettür olunca da sıkıcı olmasın diye, biraz hareket katmak için boncuklar simler falan abartılı şeyler yapıştırıyorlar üstüne.:9: hiçbiri güzel değil.:19:

heyyyo tatilci şeymaaaaa yoksa yeni mi uyandınnn:33:

Yooook 10 da uyandım tatlım çok uyuyunca kafan kazan gibi oluyorrr.:37:
Tatilciyim tatiiiilciii:52:
Yarın kuzenin düğünü başlıyorrr off canım da hiç gitmek istemiyor:44:
Siz ne yaptınız bakalımm
Kalimerroocaaannn nerlerdesin hu huuuu:9:

çok pahalı yaa canım şimdi fotoğrafına baktım da dümdüz bir elbise için 450 fazla gerçekten. eğer bu fotodaki gibi dümdüz bir elbise diktireceksen terziye çok da uzun sürmez canım bence öyle bir şey yap

Canım açık giyebilecek olsam düz istemem ama kapalı olması gerekiyor ve kapalı elbiseler de en iyisi düz olanı,hiç değilse zarif oluyor:31:tesettürlü olsam baş örtüsü kombiniyle herhangi hoş bir elbiseyi kombinleyebilirim ama hem açık olup hem kapalı elbise giymek zorunda kalınca ne yapacağımı şaşırdım:26:biraz daha araştıracağım olmazsa terzinin yolunu tutacağım zaten tatlım

offf seni çok iyi anlıyorum bu elbise konusunda aynı durum düştüğüm için:19: böyle bişey giysem annem de bana kızar azcık özen gösterseydin ne bu böyle dümdüz diye.:20: ama napalım başka seçenek kalmıyo ya çok açık ya çok kapalı.

Son düzenleme:
offf seni çok iyi anlıyorum bu elbise konusunda aynı durum düştüğüm için:19: böyle bişey giysem annem de bana kızar azcık özen gösterseydin ne bu böyle dümdüz diye.:20: ama napalım başka seçenek kalmıyo ya çok açık ya çok kapalı.

Çok arada kalmış durumdayım:26:sinir oluyorum böyle durumlara.Sabah netten elbise bakarken k.validemde oturdu benimle birlikte baktı,hepsine açık dedi:47:karıştırmak istemiyorum ama onlar alacağı için hadi onların da gönlüne göre olsun diyorum ayy bunaldım:37:

Yooook 10 da uyandım tatlım çok uyuyunca kafan kazan gibi oluyorrr.:37:
Tatilciyim tatiiiilciii:52:
Yarın kuzenin düğünü başlıyorrr off canım da hiç gitmek istemiyor:44:
Siz ne yaptınız bakalımm
Kalimerroocaaannn nerlerdesin hu huuuu:9:

burdayım canım burda..nerde tatildesin..nie gitmek istemiyosunki?

Back
X