- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.241
Benimkide 10 dakika eğitim yapıyoruz sonra yatiyoruz falan dedi boluge göre degisiyor heralde:44:
Benimki de ucak biletini aldı 6 mayıs icin. Uzamasın askerlik diye izin falan kullanmıcak. Sabah konustum cok rahat biliyorum bnde ama aramayınca merak edıyo ınsan. Alıstırdı bide surekli arıyo. Bole garıp oldum suan. Derken aradı ve konustum anım yaa gs macını ızletmısler bıtınce aradı :) yemekten snra hmn almıslar gotrmusler ısteyenlerı arayamadıö dıyo. Keyifleri yerinde ya valla :) mutlu oldum smdı ohh. Zaten hasta bıde 3 gundur grıp oldu hakkatten cok sogukmus ıyıkı kısın yapmamısım askerligi dıyo
çok sevindim canım. her ne kadar sana telaş yapmamanı söylesem de ben de haber alamayınca hemen karaları bağlıyorum. existt cim iletişimimizi koparmayalım tamam mı? seninle 6 aylık bir haberleşme dönemimiz olacak :)
Hahahaha tamam vavili cim :)) yemin toreni ıcın hazırlıklar basladı bozde heycan dorukta. Bıletler alınıyo programlar yapılıyo :) persembe sabah orda olucam bn 1 gun fazla gormek ıcın. Zıyaretcı gelınce butun gun oturabılıomus zıyaretcı parkında sadce alsam istimayı kacırma dıyorlarmıs hbrn olsun. Sende durumlar ne yemın torenı ıcın canım
yaaa nereye gittiniz güzellerrr
amaan kndi kendime mi konuşcam benhuuu huuuu
Kizlar sizin askerleriniz 6 mayista usta birligine gececekmis .. eşim once 6 mayis demisti banada ama sonraki konusmamizda 5 mayista teslim olcakmisim yaa dedi.. üzüldük cokk
Bir gece daha başlarken sensiz, bütün yorgunluklar beni buldu yine...
Yürek yorgun sevgili, sevgin beslerdi onu çiçeklere verilen sular gibi...
Aşkımız rengarenk olacak hayatın bütün renklerini benle yeşer mısın demiştin...
Bu da hasretin rengi olsa gerek, biraz kahverengi, biraz hardal sarısı biraz da siyah
Senin güçlü kadınına toz kondurmak istemiyorum aslında...
Ama bilrsin onun içinde hep senle hayat bulan bir kız çocuğu vardır...
O küçük kız senin gelmeni bekliyor...
Sensiz ne yaptığım menemenin, ne demlediğim çayın tadı var...
Hiç sevdiğin börekten yapmadım gittin gideli, biliyorum öylesine bekleyecek tepside...
Pazar sabahı artık sıcacık fırından aldığın pideler yerine normal ekmekle yapıyorum kahvaltımı.
Ekmeğime tereyağı bal süren yediren yok...
Şimdi diyeceksin ki ne kadar da düşküünmüşsün boğazına hatunumm..
Yoo sevgilim ben hiç tat bulamıyorum elinin değmediği ekmekten, beraber yudumlamadığımız çaydan,
Yani mesele sensizlik...
Artık diyet yapıp senin aldığın koca bir paket baklava ve dondurma ile bozamıyorum...
Çünkü diyete gerek bile kalmadı
ve saçlarımı kıvırcık da yapmıyorum çok sevdiğin gibi
Pazarları sana özenli davranmak için yaptığım makyajlar da yok
Dizleri sarkmış bir gecelik bir badi ve alelade saçlarla dolaşıyorum bütün gün...
Ha birde hep kanepede uyuyup kalıyorum elim telefonda,
Tek tesellim senin uzaktada olsa nefes alıyor ve beni seviyor olman
Birde arkadaşlarım var kendilerini hiç görmediğim,
Onlarla kadın muhabbeti yapıyoruz işte yokluğunuzda,
Biliyormusun sevgilim onlarda çok özlemiş sevdiklerini
Diyorum ki demekki herkesin gülü kendine güzel kokarmış...
Çünkü kimi söyletsen en çok o özlüyor sevdiğini
Birsürü özlemle hasret çeşidi ile tanıştım işte bu sayede
Hep sabret diyoruz birbirimize ama biliyoruz ki hepimiz aynı ağıtla sessiz sessiz ağlıyoruz...
İçten içe bir türkü var dudaklarımızda...
Özledim le başlayan özledimle biten...
İYİ GECELER CANLARRRR
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm............... ççççççççoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel yazıyorsun. Duygularıma tercüman oluyorsun. sen şimdi kimbilir kocacığına da güzel şeyler yazıyorsundur. Allah sizi birbirinizden ayırmasın canım. Ve şunu bir kez daha anlıyorum ki, evlilik ne kadar güzel bir şey,,, ne kadar büyük bir nimet.. Şükürler olsun..
Çok teşekkür ederim canımmmm evet yazıyorum biz daha nişanlıyızda evlenmedik yani ama eminim evlilik güzel şeydir biran önce düğünümüz olsun istiyorum bendebu hayal ettiklerimi yaşamak için çünkü hayali bile güzell.Tabiki evlilik büyük bi nimet insanın sevgi ihtiyacını aile olma ihtiyacını helal yoldan karşılayabildiği..halihazırda bir kitap yazma girişimim var inş Rabbim yayınlamayı nasip eder ya çok istiyorum onuda yazmak bana hayat veriyorrr
Merhaba, 35.muhimmat bölüğü komutanlığı Muş ile ilgili bilgi istiyordunuz...Facebook tan 347-kısa dönem 35.muhimmat bölüğü sayfası var..askerliğini burda yapan arkadaşlardan bilgi alabilirsiniz....Bilginize...Tüm askerlerimize hayırlı tezkereler.....
Süper yazmıssın yüregine saglıkÇok teşekkür ederim canımmmm evet yazıyorum biz daha nişanlıyızda evlenmedik yani ama eminim evlilik güzel şeydir biran önce düğünümüz olsun istiyorum bendebu hayal ettiklerimi yaşamak için çünkü hayali bile güzell.Tabiki evlilik büyük bi nimet insanın sevgi ihtiyacını aile olma ihtiyacını helal yoldan karşılayabildiği..halihazırda bir kitap yazma girişimim var inş Rabbim yayınlamayı nasip eder ya çok istiyorum onuda yazmak bana hayat veriyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?