351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Merhaba kizlar.. ankarada fuardaboldugum icin size katilamiyorum ama aklimdasiniz..dun askerim aramadi. . Bugun aradi. Nasil geciyo gunleriniz dedimhic oöyle yatiyoruz fazla egitim olmuyo artik dedi. Ee dedim dun neden aramadin o zaman.. arayabilirdim de aramadim bilmiyorum yaa falan dedi. Morali bozuk belli ki. Konuşmak istemedi .. zaten ruhen saglikli olamaz orda.. sicak bi sekilde kapattim ben yine de telefonu.. üzüldüm bu tavrına ama onu anlıyorum. . Bu gunler sadece hasret cekerek gecmeyecek kızlar bunu bugün iyice anladim

hoşgeldin ankaraya cnm :) benim de öyle iki gündür bir tuhaf, soru sorduğum an kızıo garip garip konuşuo hakkaten tuhaf davranıo ama üstelemedm ben de, duymamzlktan geldim.. dediğin gbi sadece hasret çekerek geçmiyck, baya sabır gerekio..

İlkaycım acemiliği atlattıktan sonra çok daha rahat olacaklar.Şimdi uyum sürecinde oldukları için çok görmemek lazım bu davranışları onlara.En büyük sabır ve özveri de bize düşüyor tabi ki.

Eşimle konustum rahatladim. Kendime geldim :)

Gözün aydın :)

Bu arada ankaradakileri mutlaka fuara bekliyorum biliyorum esime kizmadim zaten suan sadece onun adina üzülüyorum. . Onu cok iyi anliyorum.. hic bozuntuya vermedim zaten telefonda:26:

çok sevindim canım.. inşallah bir daha tatsız şeyler yaşamazsınız..

gayet olgun bir tutum sergilemişsin ilkaycım. Allah onların da yardımcısı olsun. kim bilir ne sinir olaylara diş sıkıyorlar..

hafta sonu askerini görmeye manisaya gidecek olan var mı kızlar? ben gidemiorum aklım hep orda, giden bize burda hemen anlatsaa orayıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…