- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.201
Yazarım tbi ben pazarda ordayım görürüm belki seni ))
aa belki de karşılaşırız :) hatta belkide aynı koğuşta bile olabilir bizim askerlerimiz?
Merhaba kizlar.. ankarada fuardaboldugum icin size katilamiyorum ama aklimdasiniz..dun askerim aramadi. . Bugun aradi. Nasil geciyo gunleriniz dedimhic oöyle yatiyoruz fazla egitim olmuyo artik dedi. Ee dedim dun neden aramadin o zaman.. arayabilirdim de aramadim bilmiyorum yaa falan dedi. Morali bozuk belli ki. Konuşmak istemedi .. zaten ruhen saglikli olamaz orda.. sicak bi sekilde kapattim ben yine de telefonu.. üzüldüm bu tavrına ama onu anlıyorum. . Bu gunler sadece hasret cekerek gecmeyecek kızlar bunu bugün iyice anladim
Eşimle konustum rahatladim. Kendime geldim :)
Merhaba kizlar.. ankarada fuardaboldugum icin size katilamiyorum ama aklimdasiniz..dun askerim aramadi. . Bugun aradi. Nasil geciyo gunleriniz dedimhic oöyle yatiyoruz fazla egitim olmuyo artik dedi. Ee dedim dun neden aramadin o zaman.. arayabilirdim de aramadim bilmiyorum yaa falan dedi. Morali bozuk belli ki. Konuşmak istemedi .. zaten ruhen saglikli olamaz orda.. sicak bi sekilde kapattim ben yine de telefonu.. üzüldüm bu tavrına ama onu anlıyorum. . Bu gunler sadece hasret cekerek gecmeyecek kızlar bunu bugün iyice anladim
Eşimle konustum rahatladim. Kendime geldim :)
Bnimki 1.tabur 6.boluk sizlerin
Kızlar birçok mesajdan alıntı yapmayı bilmiyorum ama şöle oldu: öğlen aradı güzelce konuştum şirinlik yaptım biraz o da güzel konuştu hiç bahsetmedik dünden.Eminim daha iyi olacak teşekkür ederim hepinize akşam yine arayabiliirim dedi bugün yemin törenleri varmış ustaların galiba bi aile gelmiş izlerken yanından geçşnce ağladım dedi seni çok özledim dedi kuzum benim yaaaofff off bende ağlamamak için zor tuttum
Bu arada ankaradakileri mutlaka fuara bekliyorumbiliyorum esime kizmadim zaten suan sadece onun adina üzülüyorum. . Onu cok iyi anliyorum.. hic bozuntuya vermedim zaten telefonda:26:
Hazırlıklar tamam otobüsün kalkmasını bekliorum ))))Ben de çok heyecanlıyım :) hazırlıklar tamam mı bakalım.
2.tabur 3.bölükte benim askerim :)aa belki de karşılaşırız :) hatta belkide aynı koğuşta bile olabilir bizim askerlerimiz?
gayet olgun bir tutum sergilemişsin ilkaycım. Allah onların da yardımcısı olsun. kim bilir ne sinir olaylara diş sıkıyorlar..
fuar ne zmna kdrdı cnm
Hazırlıklar tamam otobüsün kalkmasını bekliorum ))))
Hihiihihi gerci yogun istanbul trafiginden dolayı henüz otobüs gelmedi 1 saat filan rotarlı gidicem sanırım ://Oleyyyy sevenler kavussun
Pazar aksama kadar devam edecek tatlim beklerim bak geleceksen numarami vereyim buluşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?