• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

canımm benim de askerim manisada. Aramıza hoşgeldin. Tatlım biliyorsun pazartesiden itibaren eğitimleri başladı ve gerçekten çok yoruluyorlar. Benimki 2 farklı ankesörlü telefon kuyruğunda sıra bekledi geçen gün aradığında sadece hışırtı var. o telefon bozuk yani. sonra saatler sonra başka bi telefondan aradı ama zor konuşuyordu yorgnluktan. Sıra beklemeye gücü yetmemiş olabilir canım. Bazen sıra beklediğine de değmiyor. Onlar için çok sinir bozucu. Ama manisa yarenlerini takip et. Bizler görüştükçe burdan paylaşıyoruz bilgileri.

teşekkur ederim canım hoşbulduk.evet bırazda atıştık sanırım tripyapıyor aramıyor diye düşünüyorum bnde ulasamadım arayınca görusturmuyorlar zaten bakalım 2 gundur kötüym baya =(

Bir gece daha başlarken sensiz, bütün yorgunluklar beni buldu yine...
Yürek yorgun sevgili, sevgin beslerdi onu çiçeklere verilen sular gibi...
Aşkımız rengarenk olacak hayatın bütün renklerini benle yeşer mısın demiştin...
Bu da hasretin rengi olsa gerek, biraz kahverengi, biraz hardal sarısı biraz da siyah
Senin güçlü kadınına toz kondurmak istemiyorum aslında...
Ama bilrsin onun içinde hep senle hayat bulan bir kız çocuğu vardır...
O küçük kız senin gelmeni bekliyor...
Sensiz ne yaptığım menemenin, ne demlediğim çayın tadı var...
Hiç sevdiğin börekten yapmadım gittin gideli, biliyorum öylesine bekleyecek tepside...
Pazar sabahı artık sıcacık fırından aldığın pideler yerine normal ekmekle yapıyorum kahvaltımı.
Ekmeğime tereyağı bal süren yediren yok...
Şimdi diyeceksin ki ne kadar da düşküünmüşsün boğazına hatunumm..
Yoo sevgilim ben hiç tat bulamıyorum elinin değmediği ekmekten, beraber yudumlamadığımız çaydan,
Yani mesele sensizlik...
Artık diyet yapıp senin aldığın koca bir paket baklava ve dondurma ile bozamıyorum...
Çünkü diyete gerek bile kalmadı
ve saçlarımı kıvırcık da yapmıyorum çok sevdiğin gibi
Pazarları sana özenli davranmak için yaptığım makyajlar da yok
Dizleri sarkmış bir gecelik bir badi ve alelade saçlarla dolaşıyorum bütün gün...
Ha birde hep kanepede uyuyup kalıyorum elim telefonda,
Tek tesellim senin uzaktada olsa nefes alıyor ve beni seviyor olman
Birde arkadaşlarım var kendilerini hiç görmediğim,
Onlarla kadın muhabbeti yapıyoruz işte yokluğunuzda,
Biliyormusun sevgilim onlarda çok özlemiş sevdiklerini
Diyorum ki demekki herkesin gülü kendine güzel kokarmış...
Çünkü kimi söyletsen en çok o özlüyor sevdiğini
Birsürü özlemle hasret çeşidi ile tanıştım işte bu sayede
Hep sabret diyoruz birbirimize ama biliyoruz ki hepimiz aynı ağıtla sessiz sessiz ağlıyoruz...
İçten içe bir türkü var dudaklarımızda...
Özledim le başlayan özledimle biten...

İYİ GECELER CANLARRRR :5:

Cok güzel yazmissin.. hissettigim bi cok seyi.. ben kocami cok özledim:14: kokusuyla uyumayi, birlikte uzanip film izlemeyi, saclarimla oynamasini, cayi doldurma sırası kimde takismalarimizi, pazar kahvaltilarimizi, aksam isten eve girdigimize evimizin kokusunu icimize cekip ayni anda oohh evimiz deyislerimizi, ve daha bir cok seyi.. cok ozledim ben:14:

Bir gece daha başlarken sensiz, bütün yorgunluklar beni buldu yine...
Yürek yorgun sevgili, sevgin beslerdi onu çiçeklere verilen sular gibi...
Aşkımız rengarenk olacak hayatın bütün renklerini benle yeşer mısın demiştin...
Bu da hasretin rengi olsa gerek, biraz kahverengi, biraz hardal sarısı biraz da siyah
Senin güçlü kadınına toz kondurmak istemiyorum aslında...
Ama bilrsin onun içinde hep senle hayat bulan bir kız çocuğu vardır...
O küçük kız senin gelmeni bekliyor...
Sensiz ne yaptığım menemenin, ne demlediğim çayın tadı var...
Hiç sevdiğin börekten yapmadım gittin gideli, biliyorum öylesine bekleyecek tepside...
Pazar sabahı artık sıcacık fırından aldığın pideler yerine normal ekmekle yapıyorum kahvaltımı.
Ekmeğime tereyağı bal süren yediren yok...
Şimdi diyeceksin ki ne kadar da düşküünmüşsün boğazına hatunumm..
Yoo sevgilim ben hiç tat bulamıyorum elinin değmediği ekmekten, beraber yudumlamadığımız çaydan,
Yani mesele sensizlik...
Artık diyet yapıp senin aldığın koca bir paket baklava ve dondurma ile bozamıyorum...
Çünkü diyete gerek bile kalmadı
ve saçlarımı kıvırcık da yapmıyorum çok sevdiğin gibi
Pazarları sana özenli davranmak için yaptığım makyajlar da yok
Dizleri sarkmış bir gecelik bir badi ve alelade saçlarla dolaşıyorum bütün gün...
Ha birde hep kanepede uyuyup kalıyorum elim telefonda,
Tek tesellim senin uzaktada olsa nefes alıyor ve beni seviyor olman
Birde arkadaşlarım var kendilerini hiç görmediğim,
Onlarla kadın muhabbeti yapıyoruz işte yokluğunuzda,
Biliyormusun sevgilim onlarda çok özlemiş sevdiklerini
Diyorum ki demekki herkesin gülü kendine güzel kokarmış...
Çünkü kimi söyletsen en çok o özlüyor sevdiğini
Birsürü özlemle hasret çeşidi ile tanıştım işte bu sayede
Hep sabret diyoruz birbirimize ama biliyoruz ki hepimiz aynı ağıtla sessiz sessiz ağlıyoruz...
İçten içe bir türkü var dudaklarımızda...
Özledim le başlayan özledimle biten...

İYİ GECELER CANLARRRR :5:

Niye aglatıyosun ki insanı durduk yere simdi sen :(( kendime itiraf edemedigim dusunmek bile ıstemedigim seyleri yazmıssın. Biliyorum bunları dusundukce aglama krizlerine girecegimi... Surekli iyiyim alıstım dıyıp gezinirken etrafta cok agır geldi bana gercekler coook ...

teşekkur ederim canım hoşbulduk.evet bırazda atıştık sanırım tripyapıyor aramıyor diye düşünüyorum bnde ulasamadım arayınca görusturmuyorlar zaten bakalım 2 gundur kötüym baya =(

sıkma canını sen bugünler zorlu bi süreç hepimiz için olabildiğince alttan almamız lazım üstümüze çokta gelseler dilini tutan taraf biz olmalıyız yoksa bu süreç çok sancılı olucak :( aradığında herşeyi toparlarsın cnm üzme sen kendini bol bol dua et biraz ferahlarsın belki :(

buldum buldum tekrar teşekkür ederim :))))

rica ederim...bu konuda bayağı bir endişeniz vardı bilgi bulamadığınızdan dolayı içiniz en azından
biraz rahatlamıştır..

evet baya tedirginim yaşayan birilerinden bilgi almaya fazlasıyla ihtiyacım var ordakilerden bişeyler öğrenicem sayenizde :)

of of hala aramadı beni bugün 3.gün biraz kalbini kırdın sanırım =( ama hakettıde bnde ustune fazla gttım bnı cezalandırıyor manisadan haber alan var mı bugün çok mu yoğunlar anlamıyorum ki =(

canim üzülme bizde 2 veya 3 günde bir konusuyoruz dünden beri ariyor ama tam o sirada masamda olamiyorum sonradan görüyorum aradigini :5: sonra tüm gün telefon basinda bekliyorum ama o aradiginda olamiyorum offff ne cektik telefon gelcek diye ne cektik iki dakkika seslerini duyucaz diye

canim üzülme bizde 2 veya 3 günde bir konusuyoruz dünden beri ariyor ama tam o sirada masamda olamiyorum sonradan görüyorum aradigini :5: sonra tüm gün telefon basinda bekliyorum ama o aradiginda olamiyorum offff ne cektik telefon gelcek diye ne cektik iki dakkika seslerini duyucaz diye

aynen cnm 2dk sesini duymak için tel. ile uyuyorum artık sanki gece arayacak gibi ama terslik olucak ya tam derse giriyorum arıyor içim gidiyor ama açamıyorum öyle kötü oluyorum ki sonra bir sonra ki aramayı beklemeye başlıyorum çok zormuş çoook beklemek özlem... :( :(

slm canim benim esimde 6. Bolukte
selaaamm hoşgeldin aramızaa:1:
aaaaa çok sevindim canım yaaa.Usta birliği neresi?Belki de arkadaştır bizimkiler orda:1:

kızlar manisadan ankara'ya otobüs bileti bakıyorum. Bu firmalar hakkında hiç bilgim yok. bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi? Şanal Turizm, Mermerler Turizm, Anadolu Ulaşım. izmirden ankaraya aslında bunların seferleri de.. hiç duyan ya da kullanan var mı? Hangisi iyidir?

Canım kesinlikle ANADOLU diyorum yani.Galatasarayîn bile otobüs fırması Anadolu nasıl duymadın:1: Ben sürekli Anadoluyla seyahet ediyorum.10 numara 5 yıldızdır yani.Hele bazı otobüsleri var işte uzun yol otobüsleri çok kaliteli.çok konforlu.İnsanın yolculuk yapası geliyo inan:31:

Cok güzel yazmissin.. hissettigim bi cok seyi.. ben kocami cok özledim:14: kokusuyla uyumayi, birlikte uzanip film izlemeyi, saclarimla oynamasini, cayi doldurma sırası kimde takismalarimizi, pazar kahvaltilarimizi, aksam isten eve girdigimize evimizin kokusunu icimize cekip ayni anda oohh evimiz deyislerimizi, ve daha bir cok seyi.. cok ozledim ben:14:

Evet bende çok özledimm sevdiğimi :( en çok şöyle sarılıp kokusunu içime çekmeyi :14:

Niye aglatıyosun ki insanı durduk yere simdi sen :(( kendime itiraf edemedigim dusunmek bile ıstemedigim seyleri yazmıssın. Biliyorum bunları dusundukce aglama krizlerine girecegimi... Surekli iyiyim alıstım dıyıp gezinirken etrafta cok agır geldi bana gercekler coook ...

Canım özür dilerim ağlatmak istemezdim :14: ne yapmalı bilmiyorum ki bende senin gibi iyiyim diye dolaşıyorum ama stres mideme vurdu sindirim sistemim bozuldu galiba stresten bi an sanki halsizlikten devrilecekmişim gibi duruyorum :14:

selaaamm hoşgeldin aramızaa:1:
aaaaa çok sevindim canım yaaa.Usta birliği neresi?Belki de arkadaştır bizimkiler orda:1:

Canım kesinlikle ANADOLU diyorum yani.Galatasarayîn bile otobüs fırması Anadolu nasıl duymadın:1: Ben sürekli Anadoluyla seyahet ediyorum.10 numara 5 yıldızdır yani.Hele bazı otobüsleri var işte uzun yol otobüsleri çok kaliteli.çok konforlu.İnsanın yolculuk yapası geliyo inan:31:

İstanbul canim faceden ekleyebilirmyim seni

destekliyorum canım. ilk okuucularından da biri olmak isterim. Ben de lise dönemlerimde şiir yazardım. okuyanlar bazen ağlardı. bu yüzden yazılarımda seninkiler gibi devrik ama uyumlu cümleler olurdu. sanırım şiir eğilimin de var. ama okuduğum bölüm beni ya körleştirdi ya da o ilham denen şey gitti.. bilmiyorum. açıkçası tekrar yazmaya cesaretim de yok. artık sadece sevdiğime günlük yazıyorum o kadar...

İnşallah canım ben aslında düz yazıyı çok seviyorum şiire cesaretim yok açıkçası tabi bazı denemelerim oldu da. Genelde deneme tarzı yazıyorum izlenimler gibi işte.Bu askerlik oldu olalı da böyle arabesk filmlere benzer şeyler yazar oldum :14: Şu an devam eden bir romanım var ama bakalım sonuç ne olacak...

Kızlar günaydın su an mamak mebs te sevdicegimi bekliyorum :) cep telini aldılar içeri cok sıkı bir arama yok. Ankara soguk heyecandan ölcem )))))

Back