- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.281
Kızlar günaydın su an mamak mebs te sevdicegimi bekliyorum :) cep telini aldılar içeri cok sıkı bir arama yok. Ankara soguk heyecandan ölcem )))))
selaaamm hoşgeldin aramızaa
aaaaa çok sevindim canım yaaa.Usta birliği neresi?Belki de arkadaştır bizimkiler orda
Canım kesinlikle ANADOLU diyorum yani.Galatasarayîn bile otobüs fırması Anadolu nasıl duymadınBen sürekli Anadoluyla seyahet ediyorum.10 numara 5 yıldızdır yani.Hele bazı otobüsleri var işte uzun yol otobüsleri çok kaliteli.çok konforlu.İnsanın yolculuk yapası geliyo inan
Kızlar günaydın su an mamak mebs te sevdicegimi bekliyorum :) cep telini aldılar içeri cok sıkı bir arama yok. Ankara soguk heyecandan ölcem )))))
tatlım ben de anadoludan aldım. 2+1 sistemleri var çok güzel. sol tarafta tek koltuk sağ tarafta 2 koltuk. benimki yalnız oturmak ister diye düşündüm. içim rahat etti. allah kaza bela göstermesin insallah.. :)
evet baya tedirginim yaşayan birilerinden bilgi almaya fazlasıyla ihtiyacım var ordakilerden bişeyler öğrenicem sayenizde :)[/QUOTE
Merhaba,sizi anlıyabiliyorum çokta haklıydınız, inanın sizin mesajlarınızı okudukça artı Muş ta askerlik yapanlar var mı adına sayfa açışınız
beni insanen çok duygulandırmıştı o yüzden de biraz araştırma yaptım ve sonunda buldum..inşallah o sayfada ki kişilerden de iyi haberler duyarsınız biz de sizinle seviniriz arkadaş......iyi hafta sonları....
kızlar merhaba uzun zamandır hani aramıyordu ya sabah aradı ben uyuyordum görmedim bi daha aradı ve özür diledi bugün boş oturuyorlarmış.eğitim yokmuş voleybol oynuyorlarmıs kızlar manisadan haberler =)))
sevindim cnm zamanla herşey yoluna giriyor işte :)
Biliyorum canım okunduğunu.Ama çok didik didik etmedikleri için gönderdim,tabi dikkatli de yazdım.
Benim ki ona yazılmış günlükler aslında,ayın 12'si itibariyle yazmaya başladım.Gün içinde ne yaptığımı,o yokken ne hissettiğimi,özlemimi aşkımı falan işte.Aslında geldiğinde okumasını istemiştim ama illa ki gönder dedi.ilk 5 günü gönderdim,her akşam yazıyorum.Orjinalleri ben de başka kağıtlara yazdım tek tek nişanlıma gönderdiklerimi :)
askerimle görüştüm, hasret giderdim, geldim yehuuuuu :))))))
nasildi? rahatlarlar mi? bizimle de paylasirsan cok seviniriz.
Evet canım çok şükür iyiler. Bende gidip görene kadar ateş üstündeydim ama oraya gidip görünce içim rahat etti. Beraber geçen yılların ardından ilk defa buluşuyormuşçasına heyecanlandık. Şu an onlar için en büyük moral ziyaret imkanınız olduğunca ziyaret edin. Hatta arkadaşlarına akrabalarına falan da söyleyin, iyi gelir. İçeriye telefonumu aldılar, askerim de rahatça ailesiyle arkadaşlarıyla konuştu. Yarın da ailesi ve arkadaşları ziyaret edecek. Ayrıca yanınızda götüreceğiniz yiyecekler de onlar için büyük moral oluyor. Askeriyenin yemeğini o gün yemek zorunda kalmıyorlar. Dışarıdan pizza, lahmacun, hamburger menü bile getiren vardı. :) Yalnız yiyecekleri içeriye sokamıyorlar o yüzden yiyebilecekleri kadar götürmelisiniz.
Genel olarak askerler sıraya girmekten şikayetçi. Yemek yemek için bile bazen 1 saat sıra bekliyoruz diyor. Yine buna da şükür sivil hayattan yeni çıktılar alışma sürecindeler. Yemin törenine kadar alışırlar.
kızlar merhaba uzun zamandır hani aramıyordu ya sabah aradı ben uyuyordum görmedim bi daha aradı ve özür diledi bugün boş oturuyorlarmış.eğitim yokmuş voleybol oynuyorlarmıs kızlar manisadan haberler =)))
askerimle görüştüm, hasret giderdim, geldim yehuuuuu :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?