351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

tatlım ben de anadoludan aldım. 2+1 sistemleri var çok güzel. sol tarafta tek koltuk sağ tarafta 2 koltuk. benimki yalnız oturmak ister diye düşündüm. içim rahat etti. allah kaza bela göstermesin insallah.. :)

tatlım ben de anadoludan aldım. 2+1 sistemleri var çok güzel. sol tarafta tek koltuk sağ tarafta 2 koltuk. benimki yalnız oturmak ister diye düşündüm. içim rahat etti. allah kaza bela göstermesin insallah.. :)

Beraber mi döneceksiniz neden yalnız oturuyo kim nerde nasıl ne zaman anlamadım ben

Kızlar günaydın su an mamak mebs te sevdicegimi bekliyorum :) cep telini aldılar içeri cok sıkı bir arama yok. Ankara soguk heyecandan ölcem )))))

ayy cnmm çok heycanlııııı :))) bolca hasret gidern arttt :)) ben de manisaya ışınlansam şuan :)

Kızlar askerim aradı yine baya konuştuk rüya görmüş ben iki iş adamı ile onu aldatmışım çok kötü oldum dedi böle şeyler mi düşünüyo da rüyasına giriyo çok üzüldüm sadece rüya gördüm böle böle dedi imalı falan konuşmadı ama çok üzüldüm böyle ihtimalleri aklına getiriyomudur acaba... düşünmek bile istemiyorum

gece sana sarılıp yatmadan,
sabaha senle uyanmadan,
senden bebeğim olmadan,
Allah'ım canımı almasın...

bu deli gönlüm sana doymadan,
büyük aşkımızı senle yaşamadan,
bir ömür beraber yaşlanmadan,
Allah'ım canımı almasın...

kızlar merhaba uzun zamandır hani aramıyordu ya sabah aradı ben uyuyordum görmedim bi daha aradı ve özür diledi bugün boş oturuyorlarmış.eğitim yokmuş voleybol oynuyorlarmıs kızlar manisadan haberler =)))

canım adres olarak ne yazıyoruz peki mektup göndermek için bende yazdım =) bugünde 3 defa konuştuk sinirim geçti ya uyuz bi sözleri nasıl da yetiyor her şeyi unutmaya =)

nasildi? rahatlarlar mi? bizimle de paylasirsan cok seviniriz.

Evet canım çok şükür iyiler. Bende gidip görene kadar ateş üstündeydim ama oraya gidip görünce içim rahat etti. Beraber geçen yılların ardından ilk defa buluşuyormuşçasına heyecanlandık. Şu an onlar için en büyük moral ziyaret imkanınız olduğunca ziyaret edin. Hatta arkadaşlarına akrabalarına falan da söyleyin, iyi gelir. İçeriye telefonumu aldılar, askerim de rahatça ailesiyle arkadaşlarıyla konuştu. Yarın da ailesi ve arkadaşları ziyaret edecek. Ayrıca yanınızda götüreceğiniz yiyecekler de onlar için büyük moral oluyor. Askeriyenin yemeğini o gün yemek zorunda kalmıyorlar. Dışarıdan pizza, lahmacun, hamburger menü bile getiren vardı. :) Yalnız yiyecekleri içeriye sokamıyorlar o yüzden yiyebilecekleri kadar götürmelisiniz.

Genel olarak askerler sıraya girmekten şikayetçi. Yemek yemek için bile bazen 1 saat sıra bekliyoruz diyor. Yine buna da şükür sivil hayattan yeni çıktılar alışma sürecindeler. Yemin törenine kadar alışırlar.

cok tesekkurler paylastigin icin. 3 mayis'ta sanirim yemin torenleri. ben uzakta oldugum icin gidemeyecegim, belki ustaligina kismet olur bakalim. telefonla da gorusmemiz mumkun olmuyor bizim, bir internetleri olsa o zaman cok daha rahat olur. haydi bakalim darisi gideceklerin basina.

Evet esimde voleybol oynayacagiz bugun demisti sabah konustugumuzda..spor yaptik sonunda dedi sikildim yurumekten dedi. Spor yaptigu icin mutluydu kocisim ziyarete gelirken tel sokabilirmiyim iceri dedim evet dedi tele karismiyorlarmis.. yiyecek goturebiliyormusuz en sevdigi kurabiyelerden yapacagim haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…