351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Hihiihihi gerci yogun istanbul trafiginden dolayı henüz otobüs gelmedi 1 saat filan rotarlı gidicem sanırım ://
Ankara sogukmu yagmur varmı ?

Yagmur yok ama kuru soguk var tatlım denizlili olarak zorlaniyorum

cnmm gelmeyi çok istiorum, ayarlayıp gelebilirsem hafta sonu söliycm sana buluşalım orda tanışalım :)

Gel tanisalim sonra yemin töreninde de bulusuruz

hafta sonu askerini görmeye manisaya gidecek olan var mı kızlar? ben gidemiorum aklım hep orda, giden bize burda hemen anlatsaa orayıı

Bu pazar degil ama haftaya pazae gidecegim ben canim

Yagmur yok ama kuru soguk var tatlım denizlili olarak zorlaniyorum

Gel tanisalim sonra yemin töreninde de bulusuruz

Bu pazar degil ama haftaya pazae gidecegim ben canim

cnmm çok güzell olurr gelmeyee çalışcmm evim de çok uzak sayılmaz ztn orayaa, sendn haberleri alırız art cnmm manisadaki, nişanlım biraz üşütmüş ilaçta alamıo biraz ona üzüldüm ama yapck bişey de yok maalesef

cnm ben az önce konuştum, bugün baya yorucu olmuş, eğitim baya yordu dedi, aramaya vakit bulamadm dedi..eğitimlerden dolayı arayamamış olabilirler cnmm

Benimkide 10 dakika eğitim yapıyoruz sonra yatiyoruz falan dedi boluge göre degisiyor heralde:44:

Tesekkur ederim. Bugün iki defa konustuk cok mutlu oldum.bana güç verdi sesini duymak çok gerilmistim smdi çok rahatladim rahati yerndeymis firsat buldukca aricam dedi. Botlara alisamadim ayağım su topladi dedi kiyamam kuzuma

tekrar aradı canım. Bugün eğitim adına çok fazla birşey yapmamışlar. nerde çimen, nerde gölgelik oraya yatmışlar. ama mecburi olarak orda durmanın ve ihtiyacı karşılayacak kadar dinlenememenin yorgunluğu ayrı... Daha ne aşı olmuşlar, ne de sigortaları olmuş.. Manisa çooookkkk kalabalıkmış. bugün silahları tanıtmışlar. yarından sonra atış eğitimleri vereceklermiş. çok rüzgar varmış. herkez rüzgardan hasta oluyormuş. sürekli marş da söyledikleri için sesleri kısılmış hep. öğrenebildiklerim bunlar kızlar. Ha bir de banyo imkanlarını sordum. Sorun olmuyor ama banyolar çok kirli. kapılar hep yosun tutmuş. mikrop yuvası diyor. Allahım sağ salim sağlıklı bir şekilde dönmelerini nasip etsin tüm askerlerimizin...

"KIBRIS'TA ASKERİ OLANLAR eşi nişanlısı sevgilisi Kıbrıs'ta asker olanlar" adlı konu açtım kızlar. usta briliğine yari Kıbrısa gidecek olan varsa buradan yazışalım.

Kursum basladı canım fazla takip edemiyorum ama merak etme ben burdayım kıbrısa gıtcek askerin yari olarak :) sabah 9 da konustum en son normalde arardı gun ıcınde de aksam da. Bı bılgın varmı napmıslar ne etmısler. Aramazsa gece uyuyuyamıyorum sıkıntıdan off (

Yazmıssın tamam canım gormemıstım ..

canım merak etme. ortam olarak bir sıkıntıları yokmuş. ama manisa çok kalabalık. ve yaklaşık 1000 kişi usta birliği için Kıbrıs'a gidecekmiş biliyo musun? Bence bu güzel.
Kışla dağın eteklerinde olduğu için çok fazla rüzgar varmış. Benimkinin dudakları kurumuş. Bir çok kişi soğuk almış. Ama yemeklerden memnun, banyo konusunda problem yaşamıyor. Arkadaşları da çok iyiymiş. lisanszız uzun dönemciler çok zorlanıyor dedi kendileri kısa dönem ve lisanslı oldukları için daha serbest müdehale ediyorlarmış. Bir de tatlım seninki izin kullanacak mı bilmiyorum ama benimki kullanmayacak. 6 mayıs'ta Kıbrıs'ta olmak gerekiyormuş. Biz ankaradan uçak biletini ayarladık. Yemin töreninden sonra ankara'ya gelip ordan Kıbrıs'a uçacak. breysel gidiliyormuş yani. bilginiz olsun...

Benimki de ucak biletini aldı 6 mayıs icin. Uzamasın askerlik diye izin falan kullanmıcak. Sabah konustum cok rahat biliyorum bnde ama aramayınca merak edıyo ınsan. Alıstırdı bide surekli arıyo. Bole garıp oldum suan. Derken aradı ve konustum anım yaa gs macını ızletmısler bıtınce aradı :) yemekten snra hmn almıslar gotrmusler ısteyenlerı arayamadıö dıyo. Keyifleri yerinde ya valla :) mutlu oldum smdı ohh. Zaten hasta bıde 3 gundur grıp oldu hakkatten cok sogukmus ıyıkı kısın yapmamısım askerligi dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…