- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.221
Hihiihihi gerci yogun istanbul trafiginden dolayı henüz otobüs gelmedi 1 saat filan rotarlı gidicem sanırım ://
Ankara sogukmu yagmur varmı ?
Saglam geldim gerci de ))))cnm ankara serin, bugün yağmur yoktu ama serin hala
Hihiihihi gerci yogun istanbul trafiginden dolayı henüz otobüs gelmedi 1 saat filan rotarlı gidicem sanırım ://
Ankara sogukmu yagmur varmı ?
cnmm gelmeyi çok istiorum, ayarlayıp gelebilirsem hafta sonu söliycm sana buluşalım orda tanışalım :)
hafta sonu askerini görmeye manisaya gidecek olan var mı kızlar? ben gidemiorum aklım hep orda, giden bize burda hemen anlatsaa orayıı
Yagmur yok ama kuru soguk var tatlım denizlili olarak zorlaniyorum
Gel tanisalim sonra yemin töreninde de bulusuruz
Bu pazar degil ama haftaya pazae gidecegim ben canim
Yagmur yok ama kuru soguk var tatlım denizlili olarak zorlaniyorum
ilkaycım bugün görüşebildin mi eşinle? beni aramadı da merak ettim. en geç 17.30 da arardı
kızlar manisa'dan bugün haber alabilen var mı?
Canim ben konustuk az eğitim yapiyoruz sonra yatiyoruz dedi:26:
kızlar manisa'dan bugün haber alabilen var mı?
cnm ben az önce konuştum, bugün baya yorucu olmuş, eğitim baya yordu dedi, aramaya vakit bulamadm dedi..eğitimlerden dolayı arayamamış olabilirler cnmm
"KIBRIS'TA ASKERİ OLANLAR eşi nişanlısı sevgilisi Kıbrıs'ta asker olanlar" adlı konu açtım kızlar. usta briliğine yari Kıbrısa gidecek olan varsa buradan yazışalım.
tekrar aradı canım. Bugün eğitim adına çok fazla birşey yapmamışlar. nerde çimen, nerde gölgelik oraya yatmışlar. ama mecburi olarak orda durmanın ve ihtiyacı karşılayacak kadar dinlenememenin yorgunluğu ayrı... Daha ne aşı olmuşlar, ne de sigortaları olmuş.. Manisa çooookkkk kalabalıkmış. bugün silahları tanıtmışlar. yarından sonra atış eğitimleri vereceklermiş. çok rüzgar varmış. herkez rüzgardan hasta oluyormuş. sürekli marş da söyledikleri için sesleri kısılmış hep. öğrenebildiklerim bunlar kızlar. Ha bir de banyo imkanlarını sordum. Sorun olmuyor ama banyolar çok kirli. kapılar hep yosun tutmuş. mikrop yuvası diyor. Allahım sağ salim sağlıklı bir şekilde dönmelerini nasip etsin tüm askerlerimizin...
Kursum basladı canım fazla takip edemiyorum ama merak etme ben burdayım kıbrısa gıtcek askerin yari olarak :) sabah 9 da konustum en son normalde arardı gun ıcınde de aksam da. Bı bılgın varmı napmıslar ne etmısler. Aramazsa gece uyuyuyamıyorum sıkıntıdan off(
canım merak etme. ortam olarak bir sıkıntıları yokmuş. ama manisa çok kalabalık. ve yaklaşık 1000 kişi usta birliği için Kıbrıs'a gidecekmiş biliyo musun? Bence bu güzel.
Kışla dağın eteklerinde olduğu için çok fazla rüzgar varmış. Benimkinin dudakları kurumuş. Bir çok kişi soğuk almış. Ama yemeklerden memnun, banyo konusunda problem yaşamıyor. Arkadaşları da çok iyiymiş. lisanszız uzun dönemciler çok zorlanıyor dedi kendileri kısa dönem ve lisanslı oldukları için daha serbest müdehale ediyorlarmış. Bir de tatlım seninki izin kullanacak mı bilmiyorum ama benimki kullanmayacak. 6 mayıs'ta Kıbrıs'ta olmak gerekiyormuş. Biz ankaradan uçak biletini ayarladık. Yemin töreninden sonra ankara'ya gelip ordan Kıbrıs'a uçacak. breysel gidiliyormuş yani. bilginiz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?