• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Hoşgeldin CNm kolay gelsin-;)

Hoşbuldum tatlım:3:

özledim:14: bu askerlik bize hiç iyi gelmedi sona doğru iyice gerildi sinirler tahammülüm sıfır dayanma gücüm sıfır :14:

Bennurcum günler azaldıkça hepimizin özlemi daha da arttı ve sıkıntıyı sokuyor bu durum bizi:25:az daha dayanmak zorundayız:31:ben de bugün hem temizlik yaptım hem ağladım özlemimden ama hasretin son ve ensancılı günlerindeyiz artık

Hoşbuldum tatlım:3:

Bennurcum günler azaldıkça hepimizin özlemi daha da arttı ve sıkıntıyı sokuyor bu durum bizi:25:az daha dayanmak zorundayız:31:ben de bugün hem temizlik yaptım hem ağladım özlemimden ama hasretin son ve ensancılı günlerindeyiz artık

hemde ne sıkıntı cnm biz ztn gittiği günden beri genel olarak gergin geçirdik biraz sakinledik derken yine gerilmeye başladık :14: haklısın cnm son ve sancılı günler bunlar biticek bu da çok az kaldı bi daha dökülen göz yaşları mutluluk için olsun inş. :25:

özledim:14: bu askerlik bize hiç iyi gelmedi sona doğru iyice gerildi sinirler tahammülüm sıfır dayanma gücüm sıfır :14:

tatlım benim bak 352ler geldi şafaklarına bi bak ilk zamanlarımızı hatırla neler vermezdik şu ana gelmek için:31:bende çok özledim:5: anlıyorum seni çok iyi ama az kaldı artık aydınlık şafaklarımız çok şükür:34:gönlünü ferah tut sen:29:

hemde ne sıkıntı cnm biz ztn gittiği günden beri genel olarak gergin geçirdik biraz sakinledik derken yine gerilmeye başladık :14: haklısın cnm son ve sancılı günler bunlar biticek bu da çok az kaldı bi daha dökülen göz yaşları mutluluk için olsun inş. :25:

Bu yaşadığımız sıkıntılar bile bir kaç ay sonra tatlı anı olarak kalacak:31:özellikle bu günlerde daha sabırlı ve empatik olan biz olmalıyız:31:

tatlım benim bak 352ler geldi şafaklarına bi bak ilk zamanlarımızı hatırla neler vermezdik şu ana gelmek için:31:bende çok özledim:5: anlıyorum seni çok iyi ama az kaldı artık aydınlık şafaklarımız çok şükür:34:gönlünü ferah tut sen:29:
hastanede gözümü açtığım günleri bile dün gibi hatırlıyorum cnm... haklısın çok az kaldı yine hasret çöktü üstüme işte zor geliyor bazen ama az kaldı bitiyor bu da :25:
Ben eski bennuru istiyorum:kkk::kkk::kkk:
Hani umut doluyduk canımmm:26:

haklısın cnm umut dolu olmak lazım herşeye rağmen dayanmak lazım sabah eski bennur burda olucak inş. her yeni gün umut dolu olmalı hüznü bugüne hapsetmek gerek:16:

kizlar bu gece aglama gecesi mi yoksa :26: bende annemlerdeyim bugün ve bu yuzden mutsuzum.. saatlerdir oturdugum yerden kalkmadim.. saf gibiyim.. evimi ve kocami istiyorum:25:

kizlar bu gece aglama gecesi mi yoksa :26: bende annemlerdeyim bugün ve bu yuzden mutsuzum.. saatlerdir oturdugum yerden kalkmadim.. saf gibiyim.. evimi ve kocami istiyorum:25:

sanırım başa döndük ilkaycım yeni gönderdiğimiz günlere yine başladı sulu gözlülük :14: ama biticek az kaldı bunu da atlatacağız elbet güzel günler yakın buna inanmak istiyorum ben artık :25:

sabrı askerlik kadar bana hiç birşey öğretememişti sabır cnm haklısın Rabbim tüm asker yarenlere büyük sabır versin:26:

Aminn tatlım:31:

Kuşum beni temizlik bile oyalayamadı bugün:14:zaman azaldıkça sabır azalıyor özlem artıyor:25:

doraaaa , ilkaaayy, Bennurrr:20::20::20:
Hep beni teselli edersiniz siz ne oldu bakimmmm ben ağlarsam kötü oluyor biliyorsunuz sabaha kadar sürüyor:26: lütfen yapmayınnn:14: artık gelecekler bakın sağlıklılar ya az kaldı ya işteee

sanırım başa döndük ilkaycım yeni gönderdiğimiz günlere yine başladı sulu gözlülük :14: ama biticek az kaldı bunu da atlatacağız elbet güzel günler yakın buna inanmak istiyorum ben artık :25:

guzel gunler yakin.. ama keske bu son gecemiz olsaydı:25: bu safak sıkıştırmasi hic iyi değilmiş :26: biteydi yarin sabah gelselerdi.. çoğu gitti azi kaldi. Ama yaklastikca insan daha sabırsız oluyor:44:

Back
X