- Konu Sahibi esraylmz03
- #12.721
Hoşgeldin CNm kolay gelsin-

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne oldu canım:26::26:
Hoşgeldin CNm kolay gelsin-![]()
özledimbu askerlik bize hiç iyi gelmedi sona doğru iyice gerildi sinirler tahammülüm sıfır dayanma gücüm sıfır
![]()
Hoşbuldum tatlım
Bennurcum günler azaldıkça hepimizin özlemi daha da arttı ve sıkıntıyı sokuyor bu durum biziaz daha dayanmak zorundayız
ben de bugün hem temizlik yaptım hem ağladım özlemimden ama hasretin son ve ensancılı günlerindeyiz artık
özledimbu askerlik bize hiç iyi gelmedi sona doğru iyice gerildi sinirler tahammülüm sıfır dayanma gücüm sıfır
![]()
![]()
Ya bende pek özlem yok her ay gittim gördüm yakındık çünkü .ama şimdi böyle belirsizlikler daha çok içimi acıtıyor
hemde ne sıkıntı cnm biz ztn gittiği günden beri genel olarak gergin geçirdik biraz sakinledik derken yine gerilmeye başladıkhaklısın cnm son ve sancılı günler bunlar biticek bu da çok az kaldı bi daha dökülen göz yaşları mutluluk için olsun inş.
![]()
hastanede gözümü açtığım günleri bile dün gibi hatırlıyorum cnm... haklısın çok az kaldı yine hasret çöktü üstüme işte zor geliyor bazen ama az kaldı bitiyor bu datatlım benim bak 352ler geldi şafaklarına bi bak ilk zamanlarımızı hatırla neler vermezdik şu ana gelmek içinbende çok özledim
anlıyorum seni çok iyi ama az kaldı artık aydınlık şafaklarımız çok şükür
gönlünü ferah tut sen
![]()
Ben eski bennuru istiyorum
Hani umut doluyduk canımmm:26:
Bu yaşadığımız sıkıntılar bile bir kaç ay sonra tatlı anı olarak kalacaközellikle bu günlerde daha sabırlı ve empatik olan biz olmalıyız
![]()
Evet ya nedense bunu kafama takıyorum taktıkça daha da büyütüyorum
kizlar bu gece aglama gecesi mi yoksa :26: bende annemlerdeyim bugün ve bu yuzden mutsuzum.. saatlerdir oturdugum yerden kalkmadim.. saf gibiyim.. evimi ve kocami istiyorum![]()
sabrı askerlik kadar bana hiç birşey öğretememişti sabır cnm haklısın Rabbim tüm asker yarenlere büyük sabır versin:26:
kizlar bu gece aglama gecesi mi yoksa :26: bende annemlerdeyim bugün ve bu yuzden mutsuzum.. saatlerdir oturdugum yerden kalkmadim.. saf gibiyim.. evimi ve kocami istiyorum![]()
sanırım başa döndük ilkaycım yeni gönderdiğimiz günlere yine başladı sulu gözlülükama biticek az kaldı bunu da atlatacağız elbet güzel günler yakın buna inanmak istiyorum ben artık
![]()