- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #12.701
hahhaa bağırrr ya çok eğenceliiben çok da bişey belli edemiyorumm (arkadaşlarım hariç) çünkü ailenin ve akrabaların yanında biraz ağır davranmam gerek daha nişanlı bile değiliz ya rahat davranamıyorum şu an öff çok sıkıntılıı. evlensek de sevgimi rahat rahat belli edebilsem
bence de ilk gün başbaşa olmalısınız
dogru diyorsun evlenince daha rahat bunlarsimdi ayin 16si sabahi yola cikacagiz arabayla, arkadasimla sanirim bi 10 saat sonra kirklarelinde oluruz gece 12de esim cikacak sabaha kadar döneriz. Eve ugrar duş alır, kayinvalideye gideriz kahvaltıya ben ara ara gidip gördüm esimi ama onlar yemin toreninden beri gormediler görsünler sabah hemen sonra yine evimize geceriz dinleriz sabaha kadar yol gelmiş olacagiz aksam yemegine yine kayinvalidelerde oluruz malum anneannesi teyzeleri falan gelir hic bunlara üzülüyorum çünkü gece oldugunda evimize gelecegiz ve yeniden birlikte uyuyacagiz, cok şükür artik her aksam benimle, yalniz gecirdigimiz gecelere inat
tavsiye edebileceğin göl kenarları varmı ? sanki yukarıdaki yorumunla ilk evlendıgın günlere döncekmişsin gibi hissettim.
biz abanta gitmek istiyoruz yillardir ama gidemedik siz bi arastirin istersinizsapanca falan
Zaten evlenmeden önce kurdugumuz hayallerin aynisini kuruyoruz suandaama simdi daha farkli bi heyecanla kuruyoruz, sanirim bu ayrilik sayesinde evliligimizin kiymetini anladigimiz icin böyle oldu
ayy bizde kavuşsak bi an önce sizin gibi evlensek yaa yazdıklarını okudukça daha da çok istiyo insan evliliğibiz ayrı şehirlerdeyiz askerlik bitince de hemen evlilik olamayacak maalesef :26:çok şanslısınız yaa darısı başımıza inş tüm isteyenlerin
dogru diyorsun evlenince daha rahat bunlarsimdi ayin 16si sabahi yola cikacagiz arabayla, arkadasimla sanirim bi 10 saat sonra kirklarelinde oluruz gece 12de esim cikacak sabaha kadar döneriz. Eve ugrar duş alır, kayinvalideye gideriz kahvaltıya ben ara ara gidip gördüm esimi ama onlar yemin toreninden beri gormediler görsünler sabah hemen sonra yine evimize geceriz dinleriz sabaha kadar yol gelmiş olacagiz aksam yemegine yine kayinvalidelerde oluruz malum anneannesi teyzeleri falan gelir hic bunlara üzülüyorum çünkü gece oldugunda evimize gelecegiz ve yeniden birlikte uyuyacagiz, cok şükür artik her aksam benimle, yalniz gecirdigimiz gecelere inat
oohh vallaa sanki yarın olacakmış gibi geldi bana sen anlatınca çok hoşuma gittii bu plan
ayy bizde kavuşsak bi an önce sizin gibi evlensek yaa yazdıklarını okudukça daha da çok istiyo insan evliliğibiz ayrı şehirlerdeyiz askerlik bitince de hemen evlilik olamayacak maalesef :26:çok şanslısınız yaa darısı başımıza inş tüm isteyenlerin
Turn cum sana cvp veremeden cıktım k.bakmaaaşeyymacım doğumgünü kutlu olsun askerininn bir daha hiiiçç ayrılmayın inşallah
benimkinin de doğumgünü yaklaştı. hala ne yapacağımı bilmiyorumm belki benden sürpriz bekliyodur ama hayal kırıklığına uğricak
Teşekkür ederim tatlımm dediklerin inş. seninde başına gelirrrkızlar günaydınnn herkeseeşeymacım askerinin doğum günü kutlu olsun, birlikte nice sağlıklı, huzurlu, mutluuu seneler geçirmeniz dileğiyleee...
Ya kızlar benim nişanlım çok sıkılıyorum mutsuzum bn demeye başladı koskoca 5 ay demedi sizinkilerde mi böyle CNm sıkıldı ya
Turn cum sana cvp veremeden cıktım k.bakmaaaTeşekkür ederiimm amin hiç birimiz hiç ayrılmayalm...
Teşekkür ederim tatlımm dediklerin inş. seninde başına gelirrr
Canım hepsi öylelerArtık şafak sıkıştırıyorrr
İlkayyy benimde bağırasım var valla ya
Artık yine iş cıkışında beni alacak sevdiğimm bize gideceğiz annemin nefis k.fasulyesinden yiyecek aşkımkahvaltıya yine erciyesin eteklerine gideceğiz, beni bowlingde yine yenecek Sonra düğün hazırlıkları başlayacakkk sonra da
:123::123::123:
:92:
:78::78:
ikonlar hayatini özetledi seyma
..
Şeymacım CAnım Askerinin Eniştemizin Doğum Günü Kutlu olsun RAbbim sağlık sıhhat nasip etsin Hep birlikte olun inşAllah çocuklarınızın torunlarınızın nice doğum günlerini görün
bitsin artık bu askerlik gücüm kalmadı dayanmaya
bitsin artık bu askerlik gücüm kalmadı dayanmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?