- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #12.621
hoşbulduk canım ben iyiym çok şükür bu haftasonu arkadaşımda kaldım. en azından hızlı geçti benim için güzel oldu ,ama sizi özledimmTuuurrrnnnBukeeettt İnzaaarrr
Hoş geldiniiiizzzzGünaydıııınnn nasılsınız bakalımmm
Inzar benim günaydın mesajım pek olmuyo ama iyi geceler mesajlarım var en azından biraz sivili anımsıyoruzzz
Zaten çok az kaldı hedefimizzzz ilkkk 100
Aynen canım valla, biz telefonu kapatmazdık sınırsızdı bedavamız gece kulaklıkla onun nefesi ile uyurdummEvet canım herşeyin kıymetini daha iyi anladık asker bizi bize çok daha fazla çok daha farklı bağladı
hoşbuldum şeymacım şükür iyiym sen nasılsın bakım
olsun günaydın - iyi geceler şimdi biri var biri yoksada az kaldı sonra fazla fazla bizimle olacaklar
...
hoşşbuldukkmoraller daha mı iyiii ben de yarın 29 olacamm yuppii
hoşbulduk canım ben iyiym çok şükür bu haftasonu arkadaşımda kaldım. en azından hızlı geçti benim için güzel oldu ,ama sizi özledimmsen nasılsınn? tam okuyamadım ama iş yerinde başarılı işlere imza atmışsınn sanırım darısı evlilik hayatına hepimiz mutlu mutlu çiftler olalımm inşallahh
Aynen canım valla, biz telefonu kapatmazdık sınırsızdı bedavamız gece kulaklıkla onun nefesi ile uyurdumm
hoşbulduk canım ben iyiym çok şükür bu haftasonu arkadaşımda kaldım. en azından hızlı geçti benim için güzel oldu ,ama sizi özledimmsen nasılsınn? tam okuyamadım ama iş yerinde başarılı işlere imza atmışsınn sanırım darısı evlilik hayatına hepimiz mutlu mutlu çiftler olalımm inşallahh
Daha dün gördüm nişanlımı ama özledim ya-(
Bende kayserideyim canımmm
Günaydın İlkaycım ayağın nasıl oldu ayakkabı giyebildinmi:26:
Aynen aynen canım bizde öleydik nefesiyle uyurdum
..
ben 4 aydır görmüyorum canım şükret halineee
Aynen aynen canım bizde öleydik nefesiyle uyurdum
..
hakkında hayırlısı olsun canım çok sevindimAAAmiiinnn canımKuzum eğer dergi sorunsuzca baskıya giderse yurt dışı fuarlarında adım olacak çok iyi referans benim için
Sen de iyi vakit geçirdin umarım iş stresinden az da olsa uzaklaşmıssındır.Neler yaptınız
ben de ben deeeAynen aynen canım bizde öleydik nefesiyle uyurdum
..
Ben artık 2,5 ay sonraa kendiyle uyuycam gerçekten
hakkında hayırlısı olsun canım çok sevindimevet güzeldi hemen geçti haftasonum gezdik biraz da evdeydik ,yine maalesef işe döndümm her pazartesi işe isteyerek gidebileceğim bi yerde çalışmak istiyorumm:26:
ben de ben deeeçook konuşuyorduk telefonla , ama o kadar uzun süre konuşmak tehlikeli kızlar bunun radyasyon boyutunu da unutmayalım
Canım öyle bi iş yok pek yani kendi işin değilsehakkında hayırlısı olsun canım çok sevindimevet güzeldi hemen geçti haftasonum gezdik biraz da evdeydik ,yine maalesef işe döndümm her pazartesi işe isteyerek gidebileceğim bi yerde çalışmak istiyorumm:26:
ben de ben deeeçook konuşuyorduk telefonla , ama o kadar uzun süre konuşmak tehlikeli kızlar bunun radyasyon boyutunu da unutmayalım
Canımm sen kayseride misinnn :44: bende kayserideyimmmaynısı bizde de vardı..geçen gece 02.00 nöbetinde yine konuştuk eski günlerdeki gibiyditabi devriye geldi yakalandık yazmış oraya ankesörle konusuyo nöbette diye sözlümle konuşuyordum demiş sevdiğimde. komutan da niye bu saatte rahatsız ediyorsun milleti falan demiş bilmiyo ki her gece rahatsız etse karşıdaki razı çok şükür sıkıntı çıkmadı çarşı kilitlenir sandık ama geceleri konuşmayı çok özlemişim resmen yaaa onu anladım bi kere daha
kendisiyle uyumak en güzelihuzur mutluluk
öyle bi is bulursan bana da haber ver turn
yok kuzular,, demek istediğim seve seve koşa koşa bayıla bayıla gideceğim bir iş değilCanım öyle bi iş yok pek yani kendi işin değilseAma tabi huzurlu iş ortamları bulmak iyi olur
Canımm sen kayseride misinnn :44: bende kayserideyimmm
Ayyy gece yanında görmek uyanınca güven duyup sarılıp tekrar uykuya dalmaaakkk
Ben artık 2,5 ay sonraa kendiyle uyuycam gerçekten
aynısı bizde de vardı..geçen gece 02.00 nöbetinde yine konuştuk eski günlerdeki gibiyditabi devriye geldi yakalandık yazmış oraya ankesörle konusuyo nöbette diye sözlümle konuşuyordum demiş sevdiğimde. komutan da niye bu saatte rahatsız ediyorsun milleti falan demiş bilmiyo ki her gece rahatsız etse karşıdaki razı çok şükür sıkıntı çıkmadı çarşı kilitlenir sandık ama geceleri konuşmayı çok özlemişim resmen yaaa onu anladım bi kere daha
Aradı şükür canım yaa
Oda ben evde değildim telde evdeydi 3 kere aramış delirmiş meraktan noldu diye.
Tam eve girdim telefon çalıyor açtım öyle merakta kalmış ki ben onu meraktn öldüm o bni meraktn ölmüş açılmayınca tel.
Konuştuk rahatladık. Yoğunluktan msj yazamamış çok yormuşlar yine askerimi
Sonra biraz mesajlaştık; bende iyiym oda iyi şükür RAbbime
Sen nasılsın aranız iyice düzeldi mi askerin nasıl?
Canım öyle bi iş yok pek yani kendi işin değilseAma tabi huzurlu iş ortamları bulmak iyi olur
Canımm sen kayseride misinnn :44: bende kayserideyimmm
Ayyy gece yanında görmek uyanınca güven duyup sarılıp tekrar uykuya dalmaaakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?