• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmm yanık için bir şey aldın mı peki bugn, aloe vera lı kremleri duymuştum ii gelio diee.. o biraz sızlar maalesef, ayakakbı fln gyncee ağrı oluo mu

almadim canim, buz baya iyi geldi:31: babet giydim, ayagimin üst kısmı yandigindan sıkıntım yok suan:31: ama halim suan berbat durumda, aksam can acısıyla cok iyi silemedim, bugün silecegim tekrar :6:

almadim canim, buz baya iyi geldi:31: babet giydim, ayagimin üst kısmı yandigindan sıkıntım yok suan:31: ama halim suan berbat durumda, aksam can acısıyla cok iyi silemedim, bugün silecegim tekrar :6:

cnmmmm olsunn ayağın ii olsnnn daaa koltuk veyaa halı silinir geçer, aspirin die bişey kullanıo annem ona çok ii diodu

cnmmmm olsunn ayağın ii olsnnn daaa koltuk veyaa halı silinir geçer, aspirin die bişey kullanıo annem ona çok ii diodu

evet forumdaki kizlardan duymustum onu, bimde satiliyormus:31: bugün is cikis gidip bi alayım, bide arapsabunu alacagim, onunlada iyi oluyormus :31:

günaydın kızlar:31: geçmiş olsun ilkayy:26: dikkat et kendine canımm arada bir buz tutarak rahatlatırsın acısını

Tuuurrrnnn:3: Bukeeettt:3: İnzaaarrr:3:
Hoş geldiniiiizzzz:54: Günaydıııınnn nasılsınız bakalımmm:24:
Inzar benim günaydın mesajım pek olmuyo ama iyi geceler mesajlarım var en azından biraz sivili anımsıyoruzzz:16:
Zaten çok az kaldı hedefimizzzz ilkkk 100:15::15:

cnmm en güzell duydu zatennn şuanda mesajlaşmak:1: eskidn hiç önemsemezdm oysa şimdi bir mesaj ne kadar değerli olduu:1:

Evet canım herşeyin kıymetini daha iyi anladık asker bizi bize çok daha fazla çok daha farklı bağladı :29::29:

hoşbuldum şeymacım şükür iyiym sen nasılsın bakım

olsun günaydın - iyi geceler şimdi biri var biri yoksada az kaldı sonra fazla fazla bizimle olacaklar:16::16:

...

Son düzenleme:
Tuuurrrnnn:3: Bukeeettt:3: İnzaaarrr:3:
Hoş geldiniiiizzzz:54: Günaydıııınnn nasılsınız bakalımmm:24:
Inzar benim günaydın mesajım pek olmuyo ama iyi geceler mesajlarım var en azından biraz sivili anımsıyoruzzz:16:
Zaten çok az kaldı hedefimizzzz ilkkk 100:15::15:

günaydınn cnmmm artık çok iyiymm çok az kaldı, bu hafta nişanlımın kesin terhis tarihi belli oluomuş, hemen uçak biletini alıcazzz sabahh en geç on iki gbi ank da olcakk geldiği günnn onun keyfindymmm:1: sen napıosunnn nasılsnnn

Back
X