• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

evet canım kayserideyim bende:31:
Neresindesin cnım kayserinin

kayseri güzelleri sözlüm askerden gelir gelmez ailesinin yanına sivasa gidicekti beni de yanınıda götürmek istiyordu ailesini ailemden izin alsınlar diye ararken ailesi sözlüm demeden ayşeyle konuşta senle sivasa gelsin diye talepte bulunmuşlar sözlüm de siz büyüklerin konuşup izin almanız uygun olur demiş bnde özledim hem nişan alışveriş işlerinide hallederiz demişler.

Şimdi sivasa gitme ihtimalim yüzde60 :1:

sivasta nişan için elbise fln baktırtcak aşkım bna beğenmezsende kayseriye geçeriz dedi.
Şimdiden sizlerden öğreneyim oralarda nete gelemem yazmam kayseride nerelere baksak güzel elbiseler bulabilirim.
Ben tesettürlüyüm o yüzden tesettüre uygun olan yerler varsa bildiniz bilgi verirmisinz kızlar

Ohhhh:32::32::32: Ne güzel vakit geçiriceksinizz ya:21: Canım kaysride Bankalar cad. bakabilirsin, yeşim gelinlik ve birsürü glinlikçi abiyeci var, yine bankalar cad. Alvinanın şubesi var, rengin plaza var.Buralara bak derim ben:16:

Ohhhh:32::32::32: Ne güzel vakit geçiriceksinizz ya:21: Canım kaysride Bankalar cad. bakabilirsin, yeşim gelinlik ve birsürü glinlikçi abiyeci var, yine bankalar cad. Alvinanın şubesi var, rengin plaza var.Buralara bak derim ben:16:

Sağol canım benim tşkler öneriler için :54:

vallahi sözlüm bni öyle bir özlemiş ki hayal etti bnide götürmeyi aliağaoğlu gibi hayaldi gerçek edecek bu işi :1:

cidden olursa bu iş planları yapmış süprizleri yapmış bni gezdirecek bir sürü süpriz yapacakmış
ben ne yapsam ki süpriz olarak offf çok ruhsuzum ben sanırım yaaa :26::43::18: aklıma gelmio güzel anlamlı bişiler

Son düzenleme:
Sağol canım benim tşkler öneriler için :54:

vallahi sözlüm bni öyle bir özlemiş ki hayal etti bnide götürmeyi aliağaoğlu gibi hayaldi gerçek edecek bu işi :1:

cidden olursa bu iş planları yapmış süprizleri yapmış bni gezdirecek bir sürü süpriz yapacakmış
ben ne yapsam ki süpriz olarak offf çok ruhsuzum ben sanırım yaaa :26::43::18: aklıma gelmiş güzel anlamlı bişiler

Rica ederim canım:16::16: Sana sevgi kapsülünü öneriyorum canım ama yapmak biraz zahmetli:31:

Rica ederim canım:16::16: Sana sevgi kapsülünü öneriyorum canım ama yapmak biraz zahmetli:31:

sivasta vereceğim birşey değil ama o bn benzer bişi düşünmüştüm kapsüle koymak değil de cam vazoya koycaktım 156 gün askerlikte ayrı kaldığımzher ayrı gün için küçük notlar yazıp saklamayı ama böyle bişi k.vgil de verilmez hemen paparazi gibi vay gelin çokta özlemiş oğlumuzu fln die sayılır olay :1:

Aslında hediye bişiler alabilirim ama ne?

pasta yaptırcaktım havaalanında karşılarsam die ama bnde gidiceksem pasta olmaz evde kurabiye fln yapayım ellerimle sarma sarcam ellerimle :1: marifetleri gösterelim :23::21::17:
benim aşkım çok süprizci yaa 14şubatta öle yaptı bni şok etti süpriziyle :52:

sivasta vereceğim birşey değil ama o bn benzer bişi düşünmüştüm kapsüle koymak değil de cam vazoya koycaktım 156 gün askerlikte ayrı kaldığımzher ayrı gün için küçük notlar yazıp saklamayı ama böyle bişi k.vgil de verilmez hemen paparazi gibi vay gelin çokta özlemiş oğlumuzu fln die sayılır olay :1:

Aslında hediye bişiler alabilirim ama ne?

pasta yaptırcaktım havaalanında karşılarsam die ama bnde gidiceksem pasta olmaz evde kurabiye fln yapayım ellerimle sarma sarcam ellerimle :1: marifetleri gösterelim :23::21::17:
benim aşkım çok süprizci yaa 14şubatta öle yaptı bni şok etti süpriziyle :52:

Canım ben hap kapsüllerinin içine koymustum karınca gibi yazıp, 30 günaydın mesajı, 30 iyi geceler hap kartonuna koyup üstüne sabah1 tane tok, diğerinin üstüne akşam 1 tane yatarken, yazmıştım günaydın ve iyi geceler mesajlarını ordan okurdu.:1: canım baş başa iken verirsin söylemez o da:44:

aslında çok cici bişeymiş bu iş canım yaaa sevdim bunu da kapsüllü ilaç nerden bulacam oda var :44:

sağol canım yaa bunu yapabilirim. :1:

aslında çok cici bişeymiş bu iş canım yaaa sevdim bunu da kapsüllü ilaç nerden bulacam oda var :44:

sağol canım yaa bunu yapabilirim. :1:

Canım ben boş kapsül bulmuştum eczanenin birinde şanstan sorarsın anlatırsın ben ders için lazım demiştim öğrencilerin dikkatini çekmek için küçük notlar yazıştım staj yaparken de :1::1: verdiler bende yaptım, sürpriz yapıp çalıştığı şehre gittim bir kafe nin masasını bir sürü balondur fenerdir süsledim yere girişe paspas gibi kartonla 4.ayımız kutlu olsun bitanem yazdım hediyeler pasta bu hediyemi de eczacı poşetinin içine koydum kırmızı şerit kurdele bağladım pasta falan kestik sonra baktı bu ne aşkım bakabilirmiyim dedi tabi senin dedim:1: baktı ilaç kutusu aldı şişeyi açtı hap geri koydu anlamadım ki ilaç mı aldın bana dedi:1: Bilmeeem dedim sonra kapsülün içinden kağıt hafiften belli oluyodu 'aaaaa sıpaaa' dedi:1::1: Açtı baktı gözleri doldu nasıl da uğraşmışsın minik mink dedi, arkadaşları şok oldular :32::32::32::nazar::nazar:

merkez canım k.park a yakınım o civar yani:31:

aynen katılıyorum canım 27 mayıs diye bi yer var gelince sorun bi çok mağaza var zaten tuğba setrems alvina hepsine bakarsın inş:34:

SAğolsun kızlar yaaa :34:

şeymacım sen ciddin doğru iştesin bu yaratacılıkla tebrik ederim seni (:

Bende 2.üni okudum güya reklamcıyım ama paslandım anamm işsizlikten okulda en uç cesur fikirler benden çıkardı aşkıyla aklımı aldı benim bitanem :44::1::16:

evet denicem canım bu kapsül işini :9:

SAğolsun kızlar yaaa :34:

şeymacım sen ciddin doğru iştesin bu yaratacılıkla tebrik ederim seni (:

Bende 2.üni okudum güya reklamcıyım ama paslandım anamm işsizlikten okulda en uç cesur fikirler benden çıkardı aşkıyla aklımı aldı benim bitanem :44::1::16:

evet denicem canım bu kapsül işini :9:

:17:Teşekkür ederim canımmm Cumhuriyet üniv. de mi okudun sen.

kizlaaaaarrrrr:52: az kaldi aaaaazzz :52: kocam gelince ona yapisik yaşayacağım :52: yalniz kalmak istemiyorum artikkkk :38:

Ay evet şuraya konu açarken gözlerimin dolduğu aklıma geldi çünkü Ağustos'ta gidecekti askım ani bi kararla nisan demişti ne kadarda tepe taklak olmuştum çok şükür bitti sayılır-;)

Ay evet şuraya konu açarken gözlerimin dolduğu aklıma geldi çünkü Ağustos'ta gidecekti askım ani bi kararla nisan demişti ne kadarda tepe taklak olmuştum çok şükür bitti sayılır-;)

artık özlemimiz tavan yaptı ama geçiyo çok şükür az kaldı şafaklar aydınlık artık çok şükür:32::16::21::21:

Back
X