- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #12.581
Yok canim malesef:26: daha önce ne esim ne ben yanmadik evde hic yanik kremi yok:26:
Geçmiş olsun ilkay.
Buz tut yanan yer havayla temas ettiği için acımaya başlar.
O yüzden toparlanana kadar buz tutman lazım.
Allah şifa versin dikkat et kendine.
cnm nasılsın ulaşabildin mi nşanlına:26:
Bende kayserideyim canımmmSafak 38...yasadigim sehire kayseriye selam olsun...yola devam dayan sevdicegim az kaldi...
Günaydın kizlargunaydin güzel safaksayarim
Bende kayserideyim canımmm
Günaydın İlkaycım ayağın nasıl oldu ayakkabı giyebildinmi:26:
canim ayagimin az bi kismi kizarik kaldi, üst kismi yandigi icin babet giyebildim, kenarlarinda bisey yok cok şükür
Allahtan kış değil canımDikkat et bir daha Ay seni eşine bi sapasağlam teslim etseydik
Eveeettt suyu açık bırakıyorsun, ütüyü de mi fiş te unutmuştun nesakar benesim cok alışkın bu hallerime evet yaa evde tek basima tehlike arz ediyorum, kocisko gelsede hayati tehlikeyi atlatsam
Nasılsınız. bugün çoook mutluyum artık günlere geçtik Şafaaaak 29Az kaldı çook azzz
Eveeettt suyu açık bırakıyorsun, ütüyü de mi fiş te unutmuştun ne
Günaydın canım hoş geldin.Sen ne iş yapıyordun:44: ay söylemiişmiydin canım unuttum ben
utuyu 3 kere fiste unuttum biliyormusun seymasize galiba bi tanesini söyledim ama ben artik daha az unutkanim yine de hala evden cikarken acaba utuyu yine unutmusmuyumdur diye şüphe giriyor icime bazen bu şüpheye yenik düşüp 3 kat merdiveni tekrar çıkıp eve kontrole giriyorum :18:
3 müBize bir tanaesini söyledin demek seni seniiii
Canım canım fişten çekerken 'ilkay fişi çektin' de seslice o zaman 3 kat inince aklına şüphe düşmezBen öyle yaparım
kızlarrr günaydınnn herkeseeeilkaycım geçmiş olsun, şimdi nasıl ayağın
tatlim tesekkurler, azıcık bi sızı vargece biraz uyumakta zorlandim ama cok şükür su kabarcigi olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?