- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #12.601
cnmm yanık için bir şey aldın mı peki bugn, aloe vera lı kremleri duymuştum ii gelio diee.. o biraz sızlar maalesef, ayakakbı fln gyncee ağrı oluo mu
almadim canim, buz baya iyi geldibabet giydim, ayagimin üst kısmı yandigindan sıkıntım yok suan ama halim suan berbat durumda, aksam can acısıyla cok iyi silemedim, bugün silecegim tekrar
günaydın kızlar
geçmiş olsun ilkay tekrardan Dikkat et kendine canım :)
Evet herkes iyi mi kızlar? moraller nasıl?
Bugün ben aşkımın günaydın mesajı ile uyandım inanın süper bişi bu
almadim canim, buz baya iyi geldibabet giydim, ayagimin üst kısmı yandigindan sıkıntım yok suan ama halim suan berbat durumda, aksam can acısıyla cok iyi silemedim, bugün silecegim tekrar
cnmmmm olsunn ayağın ii olsnnn daaa koltuk veyaa halı silinir geçer, aspirin die bişey kullanıo annem ona çok ii diodu
günaydınn cnmm iyiyzz sen nasılsnnn :)
ben sana geçmiş olsun demeyi unuttum tatlından bahsetmekten
geçmiş olsun
günaydın kızlargeçmiş olsun ilkayy:26: dikkat et kendine canımm arada bir buz tutarak rahatlatırsın acısını
evet forumdaki kizlardan duymustum onu, bimde satiliyormusbugün is cikis gidip bi alayım, bide arapsabunu alacagim, onunlada iyi oluyormus
iyi olmana sevindim canım bnde çok iyiym bnde canım aşkımın msjı ile uyandım daha ne olsun
günaydın kızlargeçmiş olsun ilkayy:26: dikkat et kendine canımm arada bir buz tutarak rahatlatırsın acısını
cnmm en güzell duydu zatennn şuanda mesajlaşmakeskidn hiç önemsemezdm oysa şimdi bir mesaj ne kadar değerli olduu
Günaydın canım hoşgeldin
hoşşbuldukkgünaydınn cnmm hoşş geldnn :)
TuuurrrnnnBukeeettt İnzaaarrr
Hoş geldiniiiizzzzGünaydıııınnn nasılsınız bakalımmm
Inzar benim günaydın mesajım pek olmuyo ama iyi geceler mesajlarım var en azından biraz sivili anımsıyoruzzz
Zaten çok az kaldı hedefimizzzz ilkkk 100
Günaydın millet bende şafak 28-:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?