• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Tuuurrrnnn:3: Bukeeettt:3: İnzaaarrr:3:
Hoş geldiniiiizzzz:54: Günaydıııınnn nasılsınız bakalımmm:24:
Inzar benim günaydın mesajım pek olmuyo ama iyi geceler mesajlarım var en azından biraz sivili anımsıyoruzzz:16:
Zaten çok az kaldı hedefimizzzz ilkkk 100:15::15:
hoşbulduk canım ben iyiym çok şükür bu haftasonu arkadaşımda kaldım. en azından hızlı geçti benim için güzel oldu ,ama sizi özledimm:31: sen nasılsınn? tam okuyamadım ama iş yerinde başarılı işlere imza atmışsınn sanırım:32: darısı evlilik hayatına:52:hepimiz mutlu mutlu çiftler olalımm inşallahh:16:

Evet canım herşeyin kıymetini daha iyi anladık asker bizi bize çok daha fazla çok daha farklı bağladı :29::29:

hoşbuldum şeymacım şükür iyiym sen nasılsın bakım

olsun günaydın - iyi geceler şimdi biri var biri yoksada az kaldı sonra fazla fazla bizimle olacaklar:16::16:

...
Aynen canım valla, biz telefonu kapatmazdık sınırsızdı bedavamız gece kulaklıkla onun nefesi ile uyurdumm:17:
hoşşbuldukk:3: moraller daha mı iyiii :46: ben de yarın 29 olacamm yuppii

:72::72::72: :46::46::46: günaydınlar efendim 20li sayılarınızı da hayırla atlatırsınız insallah:42:

hoşbulduk canım ben iyiym çok şükür bu haftasonu arkadaşımda kaldım. en azından hızlı geçti benim için güzel oldu ,ama sizi özledimm:31: sen nasılsınn? tam okuyamadım ama iş yerinde başarılı işlere imza atmışsınn sanırım:32: darısı evlilik hayatına:52:hepimiz mutlu mutlu çiftler olalımm inşallahh:16:

AAAmiiinnn canım:16: Kuzum eğer dergi sorunsuzca baskıya giderse yurt dışı fuarlarında adım olacak:15: çok iyi referans benim için:34:
Sen de iyi vakit geçirdin umarım iş stresinden az da olsa uzaklaşmıssındır.Neler yaptınız

Daha dün gördüm nişanlımı ama özledim ya-(

:43::43: ben 4 aydır görmüyorum canım şükret halineee:25:

Aynen aynen canım bizde öleydik nefesiyle uyurdum :31::69:

..

aynısı bizde de vardı..geçen gece 02.00 nöbetinde yine konuştuk eski günlerdeki gibiydi:16: tabi devriye geldi yakalandık yazmış oraya ankesörle konusuyo nöbette diye sözlümle konuşuyordum demiş sevdiğimde. komutan da niye bu saatte rahatsız ediyorsun milleti falan demiş:1:bilmiyo ki her gece rahatsız etse karşıdaki razı :21: çok şükür sıkıntı çıkmadı çarşı kilitlenir sandık ama:32: geceleri konuşmayı çok özlemişim resmen yaaa onu anladım bi kere daha:43:

AAAmiiinnn canım:16: Kuzum eğer dergi sorunsuzca baskıya giderse yurt dışı fuarlarında adım olacak:15: çok iyi referans benim için:34:
Sen de iyi vakit geçirdin umarım iş stresinden az da olsa uzaklaşmıssındır.Neler yaptınız
hakkında hayırlısı olsun canım çok sevindim:52: evet güzeldi hemen geçti haftasonum gezdik biraz da evdeydik ,yine maalesef işe döndümm:41: her pazartesi işe isteyerek gidebileceğim bi yerde çalışmak istiyorumm:26:
Aynen aynen canım bizde öleydik nefesiyle uyurdum :31::69:

..
ben de ben deee:52: çook konuşuyorduk telefonla , ama o kadar uzun süre konuşmak tehlikeli kızlar bunun radyasyon boyutunu da unutmayalım:53:

hakkında hayırlısı olsun canım çok sevindim:52: evet güzeldi hemen geçti haftasonum gezdik biraz da evdeydik ,yine maalesef işe döndümm:41: her pazartesi işe isteyerek gidebileceğim bi yerde çalışmak istiyorumm:26:

ben de ben deee:52: çook konuşuyorduk telefonla , ama o kadar uzun süre konuşmak tehlikeli kızlar bunun radyasyon boyutunu da unutmayalım:53:

öyle bi is bulursan bana da haber ver turn :9:

Canım öyle bi iş yok pek yani kendi işin değilse:1::1: Ama tabi huzurlu iş ortamları bulmak iyi olur:31:
aynısı bizde de vardı..geçen gece 02.00 nöbetinde yine konuştuk eski günlerdeki gibiydi:16: tabi devriye geldi yakalandık yazmış oraya ankesörle konusuyo nöbette diye sözlümle konuşuyordum demiş sevdiğimde. komutan da niye bu saatte rahatsız ediyorsun milleti falan demiş:1:bilmiyo ki her gece rahatsız etse karşıdaki razı :21: çok şükür sıkıntı çıkmadı çarşı kilitlenir sandık ama:32: geceleri konuşmayı çok özlemişim resmen yaaa onu anladım bi kere daha:43:
Canımm sen kayseride misinnn :44: bende kayserideyimmm
kendisiyle uyumak en güzeli:16: huzur :16: mutluluk:16:
:69::69::69: Ayyy gece yanında görmek uyanınca güven duyup sarılıp tekrar uykuya dalmaaakkk:77::70:

öyle bi is bulursan bana da haber ver turn :9:

Canım öyle bi iş yok pek yani kendi işin değilse:1::1: Ama tabi huzurlu iş ortamları bulmak iyi olur:31:

:69::69::69: Ayyy gece yanında görmek uyanınca güven duyup sarılıp tekrar uykuya dalmaaakkk:77::70:
yok kuzular,, demek istediğim seve seve koşa koşa bayıla bayıla gideceğim bir iş değil:1: en azından nefret etmesem yine isteyerek giderim işe:27:

Ben artık 2,5 ay sonraa kendiyle uyuycam gerçekten:17::21:

Ahhahhh ne mutlu size canım bizim oyle birlikte uyumamız için daha 7-8 ayımız daha var :50:

evet ya gece konuşmaları süper oluyordu uyup kalırdı benim uykucu şirinim okulda çok yoruyor öğrencileri onu :1:
Bende nefesini dinlerdim öle dinlerken uyur kalırdım sabah uyanınca aşkım derdi hemen uyanırdım ahhh ahhh :31::16:

Şükür çarşınıza zeval gelmemiş canım :D dikkat edin

Aradı şükür canım yaa
Oda ben evde değildim telde evdeydi 3 kere aramış delirmiş meraktan noldu diye.
Tam eve girdim telefon çalıyor açtım öyle merakta kalmış ki ben onu meraktn öldüm o bni meraktn ölmüş açılmayınca tel.
Konuştuk rahatladık. Yoğunluktan msj yazamamış çok yormuşlar yine askerimi :43:

Sonra biraz mesajlaştık; bende iyiym oda iyi şükür RAbbime :38::16:

Sen nasılsın aranız iyice düzeldi mi askerin nasıl?

sevindim cnm ikinizinde iyi olmasına :16: ulaşamamk haber lalamak çok kötü bişey insanın hiç iyi düşünce gelmiyor aklına hemne kötüye yoruyoruz şükür ki iyimiş askerinde :16:

bende iyiym cnm ders çalışıyorum zaman hızlı geçiyor o yüzden :) askerimde iyi gün sayıyoruz çıksam da kurtulsam artık şurdan diyor :1: herşey yolunda kuzumm:16:

evet canım kayserideyim bende:31:

kayseri güzelleri sözlüm askerden gelir gelmez ailesinin yanına sivasa gidicekti beni de yanınıda götürmek istiyordu ailesini ailemden izin alsınlar diye ararken ailesi sözlüm demeden ayşeyle konuşta senle sivasa gelsin diye talepte bulunmuşlar sözlüm de siz büyüklerin konuşup izin almanız uygun olur demiş bnde özledim hem nişan alışveriş işlerinide hallederiz demişler.

Şimdi sivasa gitme ihtimalim yüzde60 :1:

sivasta nişan için elbise fln baktırtcak aşkım bna beğenmezsende kayseriye geçeriz dedi.
Şimdiden sizlerden öğreneyim oralarda nete gelemem yazmam kayseride nerelere baksak güzel elbiseler bulabilirim.
Ben tesettürlüyüm o yüzden tesettüre uygun olan yerler varsa bildiniz bilgi verirmisinz kızlar

Back
X