• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Geçmiş olsun ilkay.

Buz tut yanan yer havayla temas ettiği için acımaya başlar.
O yüzden toparlanana kadar buz tutman lazım.

Allah şifa versin dikkat et kendine.

cnm nasılsın ulaşabildin mi nşanlına:26:

Aradı şükür canım yaa
Oda ben evde değildim telde evdeydi 3 kere aramış delirmiş meraktan noldu diye.
Tam eve girdim telefon çalıyor açtım öyle merakta kalmış ki ben onu meraktn öldüm o bni meraktn ölmüş açılmayınca tel.
Konuştuk rahatladık. Yoğunluktan msj yazamamış çok yormuşlar yine askerimi :43:

Sonra biraz mesajlaştık; bende iyiym oda iyi şükür RAbbime :38::16:

Sen nasılsın aranız iyice düzeldi mi askerin nasıl?

sakar ben :61: esim cok alışkın bu hallerime :1: evet yaa evde tek basima tehlike arz ediyorum, kocisko gelsede hayati tehlikeyi atlatsam :9:
Eveeettt suyu açık bırakıyorsun, ütüyü de mi fiş te unutmuştun ne:1::1:
Nasılsınız. bugün çoook mutluyum artık günlere geçtik Şafaaaak 29 :72::72::72: Az kaldı çook azzz

:21: Günaydın canım hoş geldin.Sen ne iş yapıyordun:44: ay söylemiişmiydin canım:17: unuttum ben

Eveeettt suyu açık bırakıyorsun, ütüyü de mi fiş te unutmuştun ne:1::1:

:21: Günaydın canım hoş geldin.Sen ne iş yapıyordun:44: ay söylemiişmiydin canım:17: unuttum ben

utuyu 3 kere fiste unuttum biliyormusun seyma :53: size galiba bi tanesini söyledim:17: ama ben artik daha az unutkanim :31: yine de hala evden cikarken acaba utuyu yine unutmusmuyumdur diye şüphe giriyor icime:30: bazen bu şüpheye yenik düşüp 3 kat merdiveni tekrar çıkıp eve kontrole giriyorum :18:

utuyu 3 kere fiste unuttum biliyormusun seyma :53: size galiba bi tanesini söyledim:17: ama ben artik daha az unutkanim :31: yine de hala evden cikarken acaba utuyu yine unutmusmuyumdur diye şüphe giriyor icime:30: bazen bu şüpheye yenik düşüp 3 kat merdiveni tekrar çıkıp eve kontrole giriyorum :18:

3 mü:53: Bize bir tanaesini söyledin demek:1: seni seniiii:20::1:
Canım canım fişten çekerken 'ilkay fişi çektin' de seslice o zaman 3 kat inince aklına şüphe düşmez:31: Ben öyle yaparım:34:

3 mü:53: Bize bir tanaesini söyledin demek:1: seni seniiii:20::1:
Canım canım fişten çekerken 'ilkay fişi çektin' de seslice o zaman 3 kat inince aklına şüphe düşmez:31: Ben öyle yaparım:34:

Onu bazen yapiyorum, fisi cekiyoruuuuuummm diye konusuyorum:1: öyle böyle derken sona yaklastik:31:

günaydın kızlar :3:

geçmiş olsun ilkay tekrardan Dikkat et kendine canım :)

Evet herkes iyi mi kızlar? moraller nasıl?
Bugün ben aşkımın günaydın mesajı ile uyandım inanın süper bişi bu :31::17::38::1:

Back
X