- Konu Sahibi esraylmz03
- #12.661
kizlaaaaarrrrraz kaldi aaaaazzz
kocam gelince ona yapisik yaşayacağım
yalniz kalmak istemiyorum artikkkk
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlaaaaarrrrraz kaldi aaaaazzz
kocam gelince ona yapisik yaşayacağım
yalniz kalmak istemiyorum artikkkk
![]()
benim nişanlımda diyoki gelince hiç yanından ayrılmıycam :) hepimiz aynıyız demekki yaaa.. bende yanından ayrılmıycam hiç inşaallah.
![]()
Hımm anladım canımsivasa mı götürecek sevdiğin evlenince, nerde yaşayacaksınız:44:
düğün sivasta olacak ama evimiz istanbulda canım.
Aşkım benim edebiyat öğretmeni istnbulda görev yapıyor.
gunaydin kizlar![]()
Günaydin Gaziantep![]()
Günaydınnn Kızlaaarrrrrr
Kalbimden ılık bişeyler akıyor yine mideme doğru çok az kaldııı artıkk
Bu gün Aşıkımın doğum günüüüü27 yaşına girdi sevdiceğimmm
İyi doğmuş da beni bulmuşşş![]()
Dogum gunun kutlu olsun seymanin askeri![]()
Şeymacım doğumgunu kutlu olsun bidaha hiç ayrılmayın-![]()
Minicik, 2 kilo bile doğmayan, doktorların ölür bu dedikleri bir bebek...ayakları baş parmak kadar olan ve ilk banyosu yaptırılırken boğazına su kaçan ardından yengenin korkupp 'ayy öldü buu' diye kanepeye fırlatmasından sonra nefesi açılıp yaşamaya devam eden bir küçük hayat...Sevgilim iyi ki hayata öyle inatla tutunmuşsun, iyi ki o nefesleri tekrar almışsın ve beni bulmuşssun.DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ALLAH SENİ BAŞIMDAN EKSİK ETMESİN BERABER ÇOCUKLARIMIZI TORUNLARIMIZI GÖRELİM İNŞALLAH, ALLAHIM İKİMİZE HAYIR YOLUNDA GÜZEL BİR ÖMÜR NASİP ETSİN VEEEE SENİ SEVİYORUM....♥♥♥♥ ŞAFAK 27
kızlar teşekkür ederizzz amiiiinnnnnn.Bu mesajı yolladım ona nasıl olmuş sizce![]()
erken dogmus heralde, parmak cocukguzel bi mesaj canim, mutlu olur askerin
Bizimde bu pazar evlilik yildonumumuzilk olacakti
![]()
Minicik, 2 kilo bile doğmayan, doktorların ölür bu dedikleri bir bebek...ayakları baş parmak kadar olan ve ilk banyosu yaptırılırken boğazına su kaçan ardından yengenin korkupp 'ayy öldü buu' diye kanepeye fırlatmasından sonra nefesi açılıp yaşamaya devam eden bir küçük hayat...Sevgilim iyi ki hayata öyle inatla tutunmuşsun, iyi ki o nefesleri tekrar almışsın ve beni bulmuşssun.DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ALLAH SENİ BAŞIMDAN EKSİK ETMESİN BERABER ÇOCUKLARIMIZI TORUNLARIMIZI GÖRELİM İNŞALLAH, ALLAHIM İKİMİZE HAYIR YOLUNDA GÜZEL BİR ÖMÜR NASİP ETSİN VEEEE SENİ SEVİYORUM....♥♥♥♥ ŞAFAK 27
canım doğum günü kutlu olsun askeriinin. ay böyle doğum günü falan değince aklıma benimde yaptığım süpriz geldi bizimkinin doğum günü 6 mayıstı yemin töreninden sonra ist.a geldi evine bende süpriz yaptım 4 mayısta kutladık ailecek. birde arkadaşlarından onunla ilgili yazılar yazmasını istedim toparladım ogünü mail attım pasta kestikten sonra maillerine bakmasını söyledim okadar duygulandı ki etrafta kimse olmasa ağlıycaktım nerdeyse dedi çok hoşuna gitmişşafaaakk 28
![]()
çok güzelMinicik, 2 kilo bile doğmayan, doktorların ölür bu dedikleri bir bebek...ayakları baş parmak kadar olan ve ilk banyosu yaptırılırken boğazına su kaçan ardından yengenin korkupp 'ayy öldü buu' diye kanepeye fırlatmasından sonra nefesi açılıp yaşamaya devam eden bir küçük hayat...Sevgilim iyi ki hayata öyle inatla tutunmuşsun, iyi ki o nefesleri tekrar almışsın ve beni bulmuşssun.DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ALLAH SENİ BAŞIMDAN EKSİK ETMESİN BERABER ÇOCUKLARIMIZI TORUNLARIMIZI GÖRELİM İNŞALLAH, ALLAHIM İKİMİZE HAYIR YOLUNDA GÜZEL BİR ÖMÜR NASİP ETSİN VEEEE SENİ SEVİYORUM....♥♥♥♥ ŞAFAK 27
canım doğum günü kutlu olsun askeriinin. ay böyle doğum günü falan değince aklıma benimde yaptığım süpriz geldi bizimkinin doğum günü 6 mayıstı yemin töreninden sonra ist.a geldi evine bende süpriz yaptım 4 mayısta kutladık ailecek. birde arkadaşlarından onunla ilgili yazılar yazmasını istedim toparladım ogünü mail attım pasta kestikten sonra maillerine bakmasını söyledim okadar duygulandı ki etrafta kimse olmasa ağlıycaktım nerdeyse dedi çok hoşuna gitmişşafaaakk 28
![]()
bizde ilk sene 200 kişi ile kutlamıştık onun doğum gününü çok şaşırmıştı
![]()
hoşgeldinn buketimkızlar günaydınnn herkeseeşeymacım askerinin doğum günü kutlu olsun, birlikte nice sağlıklı, huzurlu, mutluuu seneler geçirmeniz dileğiyleee...
![]()
hoşgeldinn buketim![]()
iyiym canım napim iş güç sen nasılsınnnaılsınn tatlımmmm :)