- Konu Sahibi esraylmz03
- #12.561
Otelde nişan yaptık gelen herkesi otelde agırladık geri kalanda bana altın olarak yaptı babam çünkü bizim ortamımız bunu götürüyordu acaba gözlerimi korktu aklıma böle geliyo nedense
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Otelde nişan yaptık gelen herkesi otelde agırladık geri kalanda bana altın olarak yaptı babam çünkü bizim ortamımız bunu götürüyordu acaba gözlerimi korktu aklıma böle geliyo nedense
Yok tatlım lafın gelişi öle dedim galiba-o mesleğine güveniyo zaten nişanıda kendi yaptı ailesi güya çekinmiş halbu ki hiç şunu isteriz bunu alırız demedik hiç bi zaman demeyizde herkes ne biliyorsa onu yapar der babam
Evet şeymacım ortam onu gerektirdi ve oldu nişanlım özel okul mezunu yani çokta kötü değiller ama bizim gibide değiller ama bilmiyorum ya nolacak böle
Yok takıları nişanlım aldı sadece bide nişan alışverişini yaptı biz 40000 i ayrı harcadık
Kizlarcay koydum kendime tam kitap okumaya oturmustum cayi ayagima döktüm, kıpkırmızı oldu ayagim ya
halida berbat oldu
buz koydum simdi, cok sicakti yeni koymustum.. ooff
![]()
CNm silverdin var mı o çok ii benim kardeşim çıplak olarak yanan fırının üstüne oturmuştu ondan sürmüştük-![]()
Kizlarcay koydum kendime tam kitap okumaya oturmustum cayi ayagima döktüm, kıpkırmızı oldu ayagim ya
halida berbat oldu
buz koydum simdi, cok sicakti yeni koymustum.. ooff
![]()
Yok canim malesef:26: daha önce ne esim ne ben yanmadik evde hic yanik kremi yok:26:
Canım anestol pomad da uyuşturuyo hissetmiyosunn.İnternetten sana en yakın nöbetçi eczaneye baksana
Araba kullanamam ki:26: buzla gecmesini bekleyecegim canim, sagolasin :26:
Annenleri ara canım
anladım canım dikkat et uyurken falan sürtme biyerlereKoydeler canim, simdi biraz daha iyiyim zaten..