• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Otelde nişan yaptık gelen herkesi otelde agırladık geri kalanda bana altın olarak yaptı babam çünkü bizim ortamımız bunu götürüyordu acaba gözlerimi korktu aklıma böle geliyo nedense

Otelde nişan yaptık gelen herkesi otelde agırladık geri kalanda bana altın olarak yaptı babam çünkü bizim ortamımız bunu götürüyordu acaba gözlerimi korktu aklıma böle geliyo nedense

Hmmm:44: o zaman gözü korkmus olabilir tabi :44: nisanlin ne diyor peki.. ben sizi sevgili zannediyordum:31: topigi açarken "sevgilisi asker olacak olanlar" olarak actigindan mi öyle aklimda kaldi ki :44:

Canım, sizin maddi durumunuz erkek evinden daha iyiyse bunu kendilerine sorun yapmış olabilirler,:26: yaşayış tarzınız ortamınız onu gerektirmiş ki öyle yapmışsınız.

Yok tatlım lafın gelişi öle dedim galiba-;) o mesleğine güveniyo zaten nişanıda kendi yaptı ailesi güya çekinmiş halbu ki hiç şunu isteriz bunu alırız demedik hiç bi zaman demeyizde herkes ne biliyorsa onu yapar der babam

Yok tatlım lafın gelişi öle dedim galiba-;) o mesleğine güveniyo zaten nişanıda kendi yaptı ailesi güya çekinmiş halbu ki hiç şunu isteriz bunu alırız demedik hiç bi zaman demeyizde herkes ne biliyorsa onu yapar der babam

Evet şeymacım ortam onu gerektirdi ve oldu nişanlım özel okul mezunu yani çokta kötü değiller ama bizim gibide değiller ama bilmiyorum ya nolacak böle

canım nişanı kendi yaptı derken 40 bin tl yi onlar mı harcadı siz mi:44:

Son düzenleme:
Kizlar:25: cay koydum kendime tam kitap okumaya oturmustum cayi ayagima döktüm, kıpkırmızı oldu ayagim ya :14: halida berbat oldu :43: buz koydum simdi, cok sicakti yeni koymustum.. ooff :25:

Kizlar:25: cay koydum kendime tam kitap okumaya oturmustum cayi ayagima döktüm, kıpkırmızı oldu ayagim ya :14: halida berbat oldu :43: buz koydum simdi, cok sicakti yeni koymustum.. ooff :25:

Yok canim malesef:26: daha önce ne esim ne ben yanmadik evde hic yanik kremi yok:26:

Canım anestol pomad da uyuşturuyo hissetmiyosunn.İnternetten sana en yakın nöbetçi eczaneye baksana

Back
X