- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
- #12.541
kızlarr herkesee ii gecelerrrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşş orası da ii olurr, usta birliğinde görev aldıktan sonra herşeyy daha kolay olck, zaman sanki daha hızlı geçmeye başlıooo..yemin töreninee gtmiştkk manisayaa, şimdi o günleree döndmmm![]()
cnmmmm kına, nikah şekeriii, nişan süsüü hepsinii saklıycmm bndee, özellikle gelinliğimi de saklıycmm o zmnn çıkarırr gösteririmm bakınn bzm zamanımzdaa böyleydii dieeannem de hala saklarrrr sandıktaa..
Günaydın kızlarrrr
Ben çalışıyorum bu gün işteyimmm
AMA ŞAFAK 29
:129::129::129::129::129:
BU yüzden mutluyummmm, dergiyi tamamladık rötuşları kaldı, heyecanlıyım, ismi yurt dışında geçen bir tasarımcı olucam
![]()
Teşekkürler Bennurcummtebrikler cnmmeminim ki güzel bir dergi olmuştur eline sağlık :)
Kızlarrrrr ben geldim 2 aydır yoktum internetten uzaktım ama olsun ii geldi .tabi bu arada sizi unutmadım-))
Canım çok geçmiş olsun:26:Korkma bir şey olmaz Allah'ın izni ile.17 AĞUSTOS depremini yaşamış mıydınŞafakkk 28 giresun
herkese selam olsun kızlar ,,
Dün gece depremi yaşadık biliyormusun tamda yıl dön. tekrar sallandık.
Ben gemlikte yaşıyorum bursanını ilçesi. Merkez üstü gemlik olan bir deprem yaşadık elektrkler fln gitti indik aşağıya biraz durduk elektrik gelince eve çıktık geri ama geceboyunca tedirgindimAllaha şükür kötü birşey olmadı. Ama 14yıl öncesine döndüm o kötü günler aklıma geldi.
askerimede dün akşamdan beri ulaşamıyorum msj atıyorum geri msj atmıyor aramadı da merak ediyorum![]()
Yazlıktaydım CNm bi hafta oldu geldim.orayada eski bi telefon götürdüm haliyle giremedim ama kafam dinlendi biraz .şaka falan 1 aydan az kaldı yahu-![]()
Canım çok geçmiş olsun:26:Korkma bir şey olmaz Allah'ın izni ile.17 AĞUSTOS depremini yaşamış mıydın![]()
Askerine iletiliyo mu mesajlar? Arar bi yoğunluğu mu oldu acaba belki yorgun falandır...
sağol tşkler canım.
Evet ozmnda yaşamıştık depremi
Mesajlar iletiliyor ama geri dönüş yok.
Komutanlarının izni bitmiş geri dönmüştü yoğunluğu olabilir evet ama yinede merak ediyorum.
Sesini duymak istiyorum![]()
Evet tatlım 8 ay oldu
Valla çok samimiyetim yok.onlarda herhalde öle düşünüyorlar bide sanırım zor durumda bırakırız diye düşünüyorlar.çünkü biz nişanda 40 .000 para harcadık acaba bu mu gözlerini korkutuyor anlamadım