• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Günaydın kızlarrrr
Ben çalışıyorum bu gün işteyimmm:ssz:
:72::72::72:AMA ŞAFAK 29:72::72::72::129::129::129::129::129:
BU yüzden mutluyummmm, dergiyi tamamladık rötuşları kaldı, heyecanlıyım, ismi yurt dışında geçen bir tasarımcı olucam:51:
:1::1::1:

cnmmmm kına, nikah şekeriii, nişan süsüü hepsinii saklıycmm bndee, özellikle gelinliğimi de saklıycmm o zmnn çıkarırr gösteririmm bakınn bzm zamanımzdaa böyleydii diee:1: annem de hala saklarrrr sandıktaa..

aynen cnm gelinlik en özeli ztn :16: belki kızımızda kınasında gelinliğiizi giyer :) sizde var mı bilmiyorum da bizde var o eğer ki annenşn ya da kayınvalidenin düğününe ait bi giyimi varsa geline giydiriyorlar kına da :) bazen adetlerimizden nefrette etsem bir sürü abuk subuk adetlerimiz var malesef:47:
bizim sandığımızda olucak dimi of off toplanma zamanı yaklaşıyor sandıkta olunca :25:

Günaydın kızlarrrr
Ben çalışıyorum bu gün işteyimmm:ssz:
:72::72::72:AMA ŞAFAK 29:72::72::72::129::129::129::129::129:
BU yüzden mutluyummmm, dergiyi tamamladık rötuşları kaldı, heyecanlıyım, ismi yurt dışında geçen bir tasarımcı olucam:51:
:1::1::1:

tebrikler cnmm:46: eminim ki güzel bir dergi olmuştur eline sağlık :)

tebrikler cnmm:46: eminim ki güzel bir dergi olmuştur eline sağlık :)
Teşekkürler Bennurcumm :16: Ben beğeniyorum ama inş. bakanlar okuyanlar özellikle reklam veren firmalar beğenir iyi bi referans olacak bana :15:
Kızlarrrrr ben geldim 2 aydır yoktum internetten uzaktım ama olsun ii geldi .tabi bu arada sizi unutmadım-;)))

Hoş geldin canım arada online görüyordum seni ama yazmadın hiç:31: nerelerdeydin

Şafakkk 28 giresun :72::72::72:

herkese selam olsun kızlar ,,

Dün gece depremi yaşadık biliyormusun tamda yıl dön. tekrar sallandık.
Ben gemlikte yaşıyorum bursanını ilçesi. Merkez üstü gemlik olan bir deprem yaşadık elektrkler fln gitti indik aşağıya biraz durduk elektrik gelince eve çıktık geri ama geceboyunca tedirgindim :50: Allaha şükür kötü birşey olmadı. Ama 14yıl öncesine döndüm o kötü günler aklıma geldi. :5:

askerimede dün akşamdan beri ulaşamıyorum msj atıyorum geri msj atmıyor aramadı da merak ediyorum:43:

Şafakkk 28 giresun :72::72::72:

herkese selam olsun kızlar ,,

Dün gece depremi yaşadık biliyormusun tamda yıl dön. tekrar sallandık.
Ben gemlikte yaşıyorum bursanını ilçesi. Merkez üstü gemlik olan bir deprem yaşadık elektrkler fln gitti indik aşağıya biraz durduk elektrik gelince eve çıktık geri ama geceboyunca tedirgindim :50: Allaha şükür kötü birşey olmadı. Ama 14yıl öncesine döndüm o kötü günler aklıma geldi. :5:

askerimede dün akşamdan beri ulaşamıyorum msj atıyorum geri msj atmıyor aramadı da merak ediyorum:43:
Canım çok geçmiş olsun:26:Korkma bir şey olmaz Allah'ın izni ile.17 AĞUSTOS depremini yaşamış mıydın:30:
Askerine iletiliyo mu mesajlar? Arar bi yoğunluğu mu oldu acaba belki yorgun falandır...

Canım çok geçmiş olsun:26:Korkma bir şey olmaz Allah'ın izni ile.17 AĞUSTOS depremini yaşamış mıydın:30:
Askerine iletiliyo mu mesajlar? Arar bi yoğunluğu mu oldu acaba belki yorgun falandır...

sağol tşkler canım.
Evet ozmnda yaşamıştık depremi

Mesajlar iletiliyor ama geri dönüş yok.
Komutanlarının izni bitmiş geri dönmüştü yoğunluğu olabilir evet ama yinede merak ediyorum.
Sesini duymak istiyorum :43:

sağol tşkler canım.
Evet ozmnda yaşamıştık depremi

Mesajlar iletiliyor ama geri dönüş yok.
Komutanlarının izni bitmiş geri dönmüştü yoğunluğu olabilir evet ama yinede merak ediyorum.
Sesini duymak istiyorum :43:

Tabi canım haklısın insan ne kadar bilse de kötü bişey olmuycanı merak ediyor yine de.:26: Konuşmak istiyor...Ay bitseydi şu günler artık zaman saymak istemiyorum:50:

Ya kızlar tamm az kaldı ama benim içimde son günlerde bi korku oluşmaya başladı.ya nasıl anlatsam şimdi gelince düğün ne zaman muhabbetleri başlayacak ve ben çok sıkıldım Ailesi'de pek bi sakin bilmiyorum ya karışık duygular içindeyim...

Valla çok samimiyetim yok.onlarda herhalde öle düşünüyorlar bide sanırım zor durumda bırakırız diye düşünüyorlar.çünkü biz nişanda 40 .000 para harcadık acaba bu mu gözlerini korkutuyor anlamadım

Back
X