Ya kızlar anlamıyorum ben nerde hata yapıyorum söylermisiniz dün aradığında efendim hayatım diye açtım teli acayip bi cızırtı tarzı ses geliyordu konsantre olup konuşamadım sonra başka telden aradı konuştuk bana sen benle soğuk konuşuyorsun dedi yok aşkım dedim sesinde bi sevinç hissetmedim öncekilerde böle değildi dedi
-aşkım iş hanının önüne çıktım tel çekmiyo biliyosun adamlar var burda da tedirginim dedim bana müsait bi yer bul diye bağırdı gibi oldu geçtim başka bi yere sen iyi misin aşkım dedim 'değilim kötüyüm sağını solunu bilmeyenlerin yüzünden biz gün boyu yat kalk sürün yapıyurz dedi' bende sevgilim üzülme sen askersin durumu kabullenelim sen orda sıkıntı çekiyorsun bende burda bazı zorluklara katlanıyorum ama kabullnip kendimize dert etmeyelim bak ben burda iyiyim geçecek dedim.'evet sen kabullenmişsin gayet rahatsın baksana dedi bi özledim bile demiyorsun dedi

diğer bütün aradıklarında demiştim ama ben kızlar, bunda o an başka konu konuşuyoz diye dememiştim, dün böyle oldu işte rahatım desem sen iyisin orda oh kabullenmişsin diyor sıkıntılı olduğumu belli etsem üzülür eminm ne yapacağımı şaşırdım ki ben