• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

selam kızlar, benim erkek arkadaşımda 351. dönemde gitti uzun dönem asteğmen olarak yapıyor :/ sizin hepnizin kısa dönem sanırsam ne guzel cook az kalmış ben şafak kaç saymaya bile korkuyorum :(

Nişanlımın hayaliydi brezilya canım ben de ona uyum sağladım:31:aslında fas ya da tayland istiyordum ama inşallah başka bir zaman gideriz oralara da.Sizin az kaldı parise yolculuğunuza:16:

İşteyken girerim tatlım:31:akşam 6'da kapanışı yaparım:52:

cnm netten bakmaya başladım, paris amsterdam brüksel, benelux şeklinde de var yedi gece sekiz gün, iice araştırmak gerek. tayland ben de çok isterim görmeyii inşş oraya da gtmek nasip olur da giderizzz

Bizim çarşılar çift değil ama arada oluyor böyle:emir_bebek: bRezilya mı parismi ne güzeell yurt dışı bizim şu an o kadar paramız yok ama seneye olabilir:34: turncuğum biz ikimizde resim bölümü mezunuyuz beni ana dalım grafik nişanlımınki de seramik sanatı ama resim mezunuyuz aslen yani ikimizde de var:1:
oooo zaten yeteneği olmayan biri nasıl tasarım yapsın dimi:1: ama nişanlının mesleğini orda konuşturması iyi olmuş

selam kızlar:3: kuzenimin bebeği oldu yanından geliyorum o kadar güzel ki alıp içime sokmadım :16: böcül böcül bakıyor 52cnm uzun zayıf bir bebek annesi de pembe pembe gitdirmiş iyice çirkin olmuş :emir_bebek::emir_bebek: Rabbim isteyen herkese bizlere de en kısa zamanda nasip etsin:16:

cnmmm Allah analı babalı büyütsn inş, ne güzel bir duyguuuu :) isteyen herkese de nasip olsunn inş :) kız çocuuğu ben dee çok istiorummmm :1:

selam kızlar, benim erkek arkadaşımda 351. dönemde gitti uzun dönem asteğmen olarak yapıyor :/ sizin hepnizin kısa dönem sanırsam ne guzel cook az kalmış ben şafak kaç saymaya bile korkuyorum :(

sizi de Allah kavuştursunnn, sizin de akşamları fln görüşme belki daha rahat oluodur, mesai saatlernde çalışıolar dimi? sizin için dee zaman hızlı geçsnnn inşş

cnmm önceden ayarlaynca daa indirimlerr oluooo bidee artıkk fırsatları yakaladığın zmnn aynı paraya da gelioo, inş siz dee en kısa zaman da gönlünüze göree ayarlarsnzzz gidersnzzz
Evet canım inş. bi düzenimiz otursunda
oooo zaten yeteneği olmayan biri nasıl tasarım yapsın dimi:1: ama nişanlının mesleğini orda konuşturması iyi olmuş

Yani kuzum:1: oo pek sever kendini göstermeyi.hem vakit geçiyo diyo.Üniv.deyken bu işten harçlıklarını cıkarırmış sevdiceğim:16:

Son düzenleme:

Hoş geldin canım evet bizimkiler kısa dönem, üzülme ama size de maddi getirisi olur uzun dönemin herşeyde vardır hayır:31: buraya gel sıkça vakit gecer bak

cnmmm Allah analı babalı büyütsn inş, ne güzel bir duyguuuu :) isteyen herkese de nasip olsunn inş :) kız çocuuğu ben dee çok istiorummmm :1:

amiiin cnm :nazar: bende istiyorum cinsiyeti hiç farketmez sağlıklı bir bebiş gelsin yeter diyorum bi görsen minicik öyle duygulandım ki görünce:25:
kız çocuklarını giydirmek çok daha güzel tabi bir sürü elbiseler taytlar var renkli renkli tokalar bantlar ben bile heyecan yaptım:21:

amiiin cnm :nazar: bende istiyorum cinsiyeti hiç farketmez sağlıklı bir bebiş gelsin yeter diyorum bi görsen minicik öyle duygulandım ki görünce:25:
kız çocuklarını giydirmek çok daha güzel tabi bir sürü elbiseler taytlar var renkli renkli tokalar bantlar ben bile heyecan yaptım:21:

cnm aynenn sağlıklı olsunn daaa diorum amaa kız çocukları kendilerini daha da sevdiirio onu gydircnn çok şekerr :) kız çocukları için daha da çeşitli kıyafet oluooo :)

mrb kızlar ben geldim.

Dünki umutsz özlem trafiğimden sıyrıldım.

Askerimin günaydın mesajıyla uyanmak çok güzeldi :31::38:

balayı için bnde bozburunda bir otel beğendim otele kara ulaşımı yok limandan sizi özel tekneyle götürüyorlarmış çok değişik geldi bna iyi bir tatil olur diye düşünüyorum oraya gitmek. Askerim gelsin iyice netleştireceğiz bu işi :34:

Bebeğinizde hayırlı olsun bu arada canım. Analı-babalı sağlıkla büyüsün inşAllah minik prenses :emir_bebek:

ağladın yaa kıyamam dönerim nedensiz ağladınya inadım geçiyor bedelsız gözyaşınlaaa bir acı bitiyor sonunda ağla şimdi istiyorsan mutluluktaaaannnn:14::14::14:
Şarkıların hepsi içime dokunuyor...Offf o kadar özledim ki şu an bi sarılabilmeye neler vermezdim:43:

cnm netten bakmaya başladım, paris amsterdam brüksel, benelux şeklinde de var yedi gece sekiz gün, iice araştırmak gerek. tayland ben de çok isterim görmeyii inşş oraya da gtmek nasip olur da giderizzz

Aslında avrupa turu çok daha güzel canım ama nişanlım soğuk buluyor insanlarını da mimarisini de,brezilya da kanımız kaynayacak:52:

Evet canım haberdar olmak lazım olmadı tur şirketlerine gider sorarız, kasımda balayı yazında yurt dışı olur belki:52: Şu düğünden sonra önümüzü görelim de bir.:31: Ortak hesabınız olması ne güzel.Bizimde ortak bazı harcamalarımız var ama hesap yok:1: benim en çok görmek istediğim yer venedik:16:

Aşk şehri venedik:16:biz tanıştıktan 6 ay sonra ortak hesabımızı açtık tatlım çok iyi oldu,evimiz ve balayı için kullanacağız:31:

amiiiiin cnm :) evet uzun bir kız olucak sanırım annesi de babası da 1.80 üstü ztn şaşırmadık minik kızımıza o yüzden :emir_bebek:
seninde boyun maşallahı varmış cnm selvi gibi ne güzel keşke bende olabilseydim senin gibi uzun :) ben anca 1.70 :1:

Bizim bebeğimiz de uzun olur herhalde :emir_bebek:nişanlım da 1.83 boyunda :1:senin de boyun gayet ideal tatlım ve en önemlisi elimiz,ayağımız sağlıklı :31:

sizi de Allah kavuştursunnn, sizin de akşamları fln görüşme belki daha rahat oluodur, mesai saatlernde çalışıolar dimi? sizin için dee zaman hızlı geçsnnn inşş

saolun sizide inşallah, görüşmeyle ilgili pek sorunum yok her dakika gorusebiliyorum bilgisayarı yanında camda acıyor. evet mesai saatlerinde çalışıyor normalde ama şuan gorevde asıl olması gereken yer diyarbakır ama göreve gönderildi kayseriye cumartesileride çalışıyor o yuzden her ay 1 hafta tatili var kasıma kadar şimdilik iyi yani hissetmiyorum başka şehirde yaşıyormuş gibi sadece :)
ama kasımda diyarbakıra gidicek nisana kadarda orda olucak ozaman daha iyi hissedicez askerde olduğunu :/

Hoş geldin canım evet bizimkiler kısa dönem, üzülme ama size de maddi getirisi olur uzun dönemin herşeyde vardır hayır:31: buraya gel sıkça vakit gecer bak

Hoşbulduk canım, giderken cok üzülmüştüm ama şuanki halde dua ediyorum yine halime 15 ay gidip doğru duzgun goremeyenler var diyip avunuyorum işte :) yeni keşfettim burayı sık sık gelicem gibi :) allah kavuştursun hepinize hayırlı teskereler inş.

saolun sizide inşallah, görüşmeyle ilgili pek sorunum yok her dakika gorusebiliyorum bilgisayarı yanında camda acıyor. evet mesai saatlerinde çalışıyor normalde ama şuan gorevde asıl olması gereken yer diyarbakır ama göreve gönderildi kayseriye cumartesileride çalışıyor o yuzden her ay 1 hafta tatili var kasıma kadar şimdilik iyi yani hissetmiyorum başka şehirde yaşıyormuş gibi sadece :)
ama kasımda diyarbakıra gidicek nisana kadarda orda olucak ozaman daha iyi hissedicez askerde olduğunu :/

Hoşbulduk canım, giderken cok üzülmüştüm ama şuanki halde dua ediyorum yine halime 15 ay gidip doğru duzgun goremeyenler var diyip avunuyorum işte :) yeni keşfettim burayı sık sık gelicem gibi :) allah kavuştursun hepinize hayırlı teskereler inş.

Canım maşallah ne güzel bak kasıma kadar görüşürsünüz sonra iyice azalmışş olurrr:21: Bende kayserideyim su an..ne cok isterdin demi burda olmayı...:26: bende gölcükte olmayı cok isterdim su an:14:

Son düzenleme:
Canım maşallah ne güzel bak nisana kadar görüşürsünüz sonra iyice azalmışş olurrr:21: Bende kayserideyim su an..ne cok isterdin demi burda olmayı...:26: bende gölcükte olmayı cok isterdim su an:14:

cok isterdim ya :) diyarbakıra donmeden kayserideyken mutlaka gelicem zaten kayseriyide merak ediyorum nevşehirede cok yakınmış kapadokya ya gitme planımız var bakalım inş gelicem :)

cok isterdim ya :) diyarbakıra donmeden kayserideyken mutlaka gelicem zaten kayseriyide merak ediyorum nevşehirede cok yakınmış kapadokya ya gitme planımız var bakalım inş gelicem :)

Aaaaaah ahh kapadokya mı:16::16::16:
Bizim aşk yuvamızdı orası yeri ayrıdır bende mutlaka gidin çok güzeldir:31: Yarama dokundun bak eski günleri hatırladım:50:

Aslında avrupa turu çok daha güzel canım ama nişanlım soğuk buluyor insanlarını da mimarisini de,brezilya da kanımız kaynayacak:52:

Aşk şehri venedik:16:biz tanıştıktan 6 ay sonra ortak hesabımızı açtık tatlım çok iyi oldu,evimiz ve balayı için kullanacağız:31:

Bizim bebeğimiz de uzun olur herhalde :emir_bebek:nişanlım da 1.83 boyunda :1:senin de boyun gayet ideal tatlım ve en önemlisi elimiz,ayağımız sağlıklı :31:

cnmm bayaa kanınız kaynacakkk :52: bizim de kasım ayındaaa kanımızz donacakkkk ordaaaa:52:

kasımdan sonra da baya siizn şafakta azalmışş olucakkk zatenn gene zaman su gbi geçer bakmışssn gelmişş yanına askerin :)

Back
X