- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #12.181
Açılış mııı
oyy kuzum benimmm sen de iyi ki varsınnnKızlaarr selam....
Askerim hava değişimi almadı ama birşey çıkmadı çooook şükür...Mr tomografi ne varsa hepsi yapıldı, özel hastanede güzelce bakmışlar, askerim yemek yiyemediği için bakımsız kalmış 7 kilo verdi zaten, biraz da evham var biliyosunuz bi hastlandı geçmeyince biraz kafaya taktı, kafaya taktıkça geçmedi, geçmedikçe kafaya taktı bi döngü olmuş yani...Doktor aşırı stresten olmuş hiçbir rahatsızlığın yok moralin yüksek olacak demiş.burada bana çok iş düşüyor tabi seni üzdümmü aşkım ondan mı böyle oldu dedim yok aşkım kesinlikle öyle birşey yok, sen olmasan bu askerlik bitmezdi dedi velhasıl böyle...Ama babamları falan görmek çok iyi oldu dedi, sen olmadan cok üzüldüm ama bu bile iyi geldi aşkım dedi,Hastaneden sonra gezdiler tozdular. babam 'damat böyle olursan düğünü ertelerim haaa' diye espri yapmış gülmüşler falan Bende rahatladımmm artık çok şükür sağlığında birşey yok ya.gidememek içimde yara tabi ama napalım:26: bende işten sonra arkadaşımla dışarı çıktım yeni geldim sayılr, bende bunalmşım 4 aydır çıkmıyodum bi işim olmadığı zaman, arkadaşımla dertleşmek iyi geldi Turn, bennur, ilkay, ilknur, betül, buket, tuba, inzar, seda...hepinize teşekkür ederim başka yazmayı unuttuğum biri varsa affola desteklerinizle iyi ki varsınızzz
Dünden daha iyiyim daha iyi olucam inş.
canım sayfanın sağ üst tarafında kullanıcı kontrol panelinden "profili düzenle"yi seçiyorsun orda en aşağılara doğru in. teskere tarihini yazKızlar mesajlarınızın altında ki kalan gun sayısını gösteren cetveli nereden yapıyoruz link var mı acaba?
son 10 gelseee hemennn, sadece tek bir rakam görsekkkkdüşünmesi bileee nasıı mutluu ediooo çok fazlaa gezip tozamayızz düğün hazırlığı olucak yaa amaa düğün geçsnnnn nasılll güzell olucakkk her şeyy inşş :)
aynen canım yaa benim de çok dökülüyor bu aralar. banyoda ayrı dökülüyor , evde iş yerinde ayrı dökülüyorkızlarrr saçlarımm çok fazlaa dökülüoo, çok moralimii bozdu.. bugn saat bire dermatologtan randevu aldımm, bakalım ne dyckkk:44:
oyy kuzum benimmm sen de iyi ki varsınnngeçmiş olsun bak ne güzelllll dualarla atlattıı senin de çok destek olman lazım bence de .. bi de her şeyi kafaya takmasın ya stres insanın en büyük düşmanı
canım sayfanın sağ üst tarafında kullanıcı kontrol panelinden "profili düzenle"yi seçiyorsun orda en aşağılara doğru in. teskere tarihini yaz
son 10 muuallahımmm kulağa ne hoş geliyor. hani şimdi 1 ay diyoruz ama o zaman ssadece sayılı günler kalacakk süper düğün hazırlığı daha heyecanlı vallaa
aynen canım yaa benim de çok dökülüyor bu aralar. banyoda ayrı dökülüyor , evde iş yerinde ayrı dökülüyordermatolog kan değerlerine bakar eğer hormonların normalse stresten hava kirliliğinden falan der
Seymacim nisanlinin iyi olmasına sevindim.Tekrar geçmiş olsun.
Ne güzel planlar yapilmaya başlanmış kızlar artık sona geliyoruz çok şükür. Ben de bir haftadir şeker hamurundan pasta ve kurabiye deniyorum, evde herkesin içi dışı pasta kurabiye olduen iyisini ogrenene kadar devam edeceğim.
Biz bozcaada'ya gideceğiz nisanlimla,ikimize de çok iyi gelecek.Kurabiyeleri de k.validem mevlüt okutacak o zaman dagitacagim. Pasta ve diğer suprizlerde ikimize özelçok heyecanliyim son zamanlarda değişik değişik fikirler geliyor aklıma algilarim açıldı :-D
Tatil tatilbende surprizlerin bi kismini yazdim aklimda daha neler vaar evet insan biraz yogunlasinca aklina geliyor .. ben bazen bloglari gezerken guzel seyler goruyorum hemen telefonuma fotosunu cekiyorum, bunu surda kullanirim diyorum galerim bilgisayardan cektigim fotograflarla dolu
hobaa sonunda sonlara yaklastikca moralerimizde artiyor bende askerimle bi kac gün kafa dinlemek icin bi yerlere gitmeye karar verdim ama cok kararsiz kaldim kizlar istanbula yakin kafa dinleyebilecegimiz tavsiyedebileceginiz bi yer varmi sapanca veya agva geciyordu aklimdan ama mesafe olarak uzak geldi :26:
selam kızlar
biz 19 eylül sabahı antalyaya uçuyoruz
valla hiç süpriz filan düşünmedim ya bana da söyleyin
Koca yazidan acilisi cekmis olmanda bana algida seciciligi dusundurdu seymaaaa
Aaa seda bizde 19 yada 20eylul sabahi antalyaya gitmeyi düşünüyoruz:13: bizim surprizlerden kopya cek yukarida yazdik ya
biz aldık biletlerimizi otelimizi ayırttırdık hemde yemin töreninde ))))))))
artık nası sıkıldıysa hemen otel baktık :)
Ne guzel erken rezervasyondan ucuza halletmissinizdirbiz hangi otele gidecegiz bakalim, sabah erkenden arabamizla cikacagiz, aaaay cok heyecanli yeniden yolculuk yapacağız kocisimle
Annemler bize tatil için izin vermezlernapalım bizde evlenince balayına gideriz artık
Kızlaaarr ne giyiceezz yaaa:44:
Evet erken rezervasyon ile aldık ))))
istanbul antalya cok uzun az vaktimiz var seneye arabayla dolaşa dolaşa gideriz insallaaaaaaaaaah :)))))
bu hafta hiç geçmedi safak atmıo gibi gelio
Balayiniz cok yakin üzülme canimben hic ne giyecegimi düşünmüyorum:44: giyerim biseylernyaaa zaten almaya gidersek esofman giymis olacagim, cok seksi
evet allahtan artık evlenicezNeden eşofman bazılarına çok yakışıyor bana hiç yakışmaz hemde rahat ayy almaya gitmek çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?