- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #12.141
Moral olarak iyiyim tatlimilkay ya evciden sonra hiç geçmio günler sanki ?
böle durdu gibi ne biliyim
sende durum nası ?
aman allahımmonları delirten komutanlar da utansınn amaa nasıl ortam orası ya iğrendim valla duyduklarımdan sonra
Moral olarak iyiyim tatlimama dedigin gibi bazen bende de oluyor.. zaten sanki birlkkte donecekmisiz gibi hissettim ordayken, otelde falan.. gsabajlari gözümü actigimda onu gördüm, sanki tatildeymisiz gibi hissettim otelde :26: ama az kaldi diye teselli ediyorum kendimi
Yok canim komutanlar cildirtmamis gayet sacma sebepleri varmis.. baska bataryadan 4 kisi yine baska bataryadan bi skeri dovmusler, o askerde gelmis esimjn bataryasindaki uzun dönem cocuklara siginmis, bunlarda gaza gelmisler "intikam" diye bagirarak yürümeye baslamislar, tegmen izin vermemis o yuzden onu dovmuslerortaligi birbirine katmislar buyutmusler bi tanesi haftaya teskere alacakmis, digerinin 20 günü kalmis ama esim diyorki en az 6 ay uzatirlar askerliği dedi
Canım doktordalar işte.kulak için muayene oldu şimdi nöroloji bakacak bi de sonra sonuçlar belli olur
Canım bizimkiler 1 ay kaldı diye yollamak istemez çünkü otobüs saatleri çok ters bana gece falan garip yani, bi de merkez değil inip servise binmek gerekiyo falan artık 17 eylülü bekliycezŞeymammm çok geçmiş olsunnnncanını sıkma sen ona moral ver canım. az kaldı dayan bak olmazsa sen işlerini ayarlayıp bi ara yanına gidersin olmaz mıı :26:
şeymacım inşAllah nişanlın iyi olacak ve on gün hava değişimini de alacak bu gidemeyişinin telafi güzel olacak Allahın izniyle
tekrar geçmiş olsun.
Tubaengin arkadaşım sevdiğinin yazdığı şeyler cidden çok anlamlı çok kıymetli. Seni ne kadar çok sevdiği ve değer verdiği belli inşAllah tez vakitte kavuşursnz birbirinizin kıymetini bilin inşAllah ömür boyu Allah pişman ettirmesin hiç birimizi
Bu arada kızlar benim askeriminde tezkere tarihi netleşmiş 16 EYLÜL kavuşma günümüz olacak inşAllah.
Kıbrıstan İstnbula uçacak oradan da kayseriye uçacak diret sivasa olan uçak saatleri uymadığı için kayseriye aldık biletini kayseriden sivasa otobüsle geçecek ailesinin yanına gidiyor. Okuldan müdürü de 1 hafta ailesiyle kalmasına izin vermiş.
Bende ailemden izin alırsam - ki inşAllah alırım - Bursadan sabiha gökçene gidip kayseriye uçmadan onu görmek istiyorum
cnmmm inşş ii haberlerini alıcaksınn, bize de mutlaka haber verr..
Ayy valla hiç dayanılacak gibi bi yer değil çok zor çokkk.. kurunun yanında yaş da yanmasa bari. bence de uzatırlar askerliği çünkü teğmen dövmüşler.. nasıl gözleri döndüyse artıkMoral olarak iyiyim tatlimama dedigin gibi bazen bende de oluyor.. zaten sanki birlkkte donecekmisiz gibi hissettim ordayken, otelde falan.. gsabajlari gözümü actigimda onu gördüm, sanki tatildeymisiz gibi hissettim otelde :26: ama az kaldi diye teselli ediyorum kendimi
Yok canim komutanlar cildirtmamis gayet sacma sebepleri varmis.. baska bataryadan 4 kisi yine baska bataryadan bi skeri dovmusler, o askerde gelmis esimjn bataryasindaki uzun dönem cocuklara siginmis, bunlarda gaza gelmisler "intikam" diye bagirarak yürümeye baslamislar, tegmen izin vermemis o yuzden onu dovmuslerortaligi birbirine katmislar buyutmusler bi tanesi haftaya teskere alacakmis, digerinin 20 günü kalmis ama esim diyorki en az 6 ay uzatirlar askerliği dedi
o zaman napalım canım hayırlısı olsun ..artık sen de işlerim yoğun diyorsun ,çok çalışırsın, zaman daha hızlı geçer tamammm mııı üzme kendiniiiCanım bizimkiler 1 ay kaldı diye yollamak istemez çünkü otobüs saatleri çok ters bana gece falan garip yani, bi de merkez değil inip servise binmek gerekiyo falan artık 17 eylülü bekliycez
Canım teşekkürler dua edin de gelsinnn:26: Kayseri benim memleketimmmmsiz tam olarak ne zaman görüşeceksiniz pekii.sadece hava alanında mı görüşeceksiniz.Allahtan biz aynı şehirdeyiz şükrediyoruummm gelince hep beraberiz
Canım bizimkiler 1 ay kaldı diye yollamak istemez çünkü otobüs saatleri çok ters bana gece falan garip yani, bi de merkez değil inip servise binmek gerekiyo falan artık 17 eylülü bekliycez
Canım teşekkürler dua edin de gelsinnn:26: Kayseri benim memleketimmmmsiz tam olarak ne zaman görüşeceksiniz pekii.sadece hava alanında mı görüşeceksiniz.Allahtan biz aynı şehirdeyiz şükrediyoruummm gelince hep beraberiz
Kusum döktürdum ama ben de döküldümOyy kiyamam, onlar gidince yatarsin artik kuzummutfakta dokturmussundur sen yine
ilknurr sana msj attım canım
ekledim twitterdan
Tamam canım 1.30da mr a girecek işte kan sonuçları falan çıkacak.
seymaa haber yok mu canım
uf kızlar zaman durdu sanki geçmio gibi
Kızlaarr selam....
Askerim hava değişimi almadı ama birşey çıkmadı çooook şükür...Mr tomografi ne varsa hepsi yapıldı, özel hastanede güzelce bakmışlar, askerim yemek yiyemediği için bakımsız kalmış 7 kilo verdi zaten, biraz da evham var biliyosunuz bi hastlandı geçmeyince biraz kafaya taktı, kafaya taktıkça geçmedi, geçmedikçe kafaya taktı bi döngü olmuş yani...Doktor aşırı stresten olmuş hiçbir rahatsızlığın yok moralin yüksek olacak demiş.burada bana çok iş düşüyor tabi seni üzdümmü aşkım ondan mı böyle oldu dedim yok aşkım kesinlikle öyle birşey yok, sen olmasan bu askerlik bitmezdi dedi velhasıl böyle...Ama babamları falan görmek çok iyi oldu dedi, sen olmadan cok üzüldüm ama bu bile iyi geldi aşkım dedi,Hastaneden sonra gezdiler tozdular. babam 'damat böyle olursan düğünü ertelerim haaa' diye espri yapmış gülmüşler falan Bende rahatladımmm artık çok şükür sağlığında birşey yok ya.gidememek içimde yara tabi ama napalım:26: bende işten sonra arkadaşımla dışarı çıktım yeni geldim sayılr, bende bunalmşım 4 aydır çıkmıyodum bi işim olmadığı zaman, arkadaşımla dertleşmek iyi geldi Turn, bennur, ilkay, ilknur, betül, buket, tuba, inzar, seda...hepinize teşekkür ederim başka yazmayı unuttuğum biri varsa affola desteklerinizle iyi ki varsınızzz
Dünden daha iyiyim daha iyi olucam inş.
Kızlaarr selam....
Askerim hava değişimi almadı ama birşey çıkmadı çooook şükür...Mr tomografi ne varsa hepsi yapıldı, özel hastanede güzelce bakmışlar, askerim yemek yiyemediği için bakımsız kalmış 7 kilo verdi zaten, biraz da evham var biliyosunuz bi hastlandı geçmeyince biraz kafaya taktı, kafaya taktıkça geçmedi, geçmedikçe kafaya taktı bi döngü olmuş yani...Doktor aşırı stresten olmuş hiçbir rahatsızlığın yok moralin yüksek olacak demiş.burada bana çok iş düşüyor tabi seni üzdümmü aşkım ondan mı böyle oldu dedim yok aşkım kesinlikle öyle birşey yok, sen olmasan bu askerlik bitmezdi dedi velhasıl böyle...Ama babamları falan görmek çok iyi oldu dedi, sen olmadan cok üzüldüm ama bu bile iyi geldi aşkım dedi,Hastaneden sonra gezdiler tozdular. babam 'damat böyle olursan düğünü ertelerim haaa' diye espri yapmış gülmüşler falan Bende rahatladımmm artık çok şükür sağlığında birşey yok ya.gidememek içimde yara tabi ama napalım:26: bende işten sonra arkadaşımla dışarı çıktım yeni geldim sayılr, bende bunalmşım 4 aydır çıkmıyodum bi işim olmadığı zaman, arkadaşımla dertleşmek iyi geldi Turn, bennur, ilkay, ilknur, betül, buket, tuba, inzar, seda...hepinize teşekkür ederim başka yazmayı unuttuğum biri varsa affola desteklerinizle iyi ki varsınızzz
Dünden daha iyiyim daha iyi olucam inş.
Canım biraz evham var bizimkinde yani neden hastalandım neyim var diye kendini çok dinliyor...Ama allahtan bişey çıkmadı şükürler olsunnnn.Tabiki bizler en iyi ilaçlarıyız onların
ya gördün mü canım RAbbim ne büyük hiç bişiyi çıkmadı şükür.
Sende kndini yıprattın ağladın okadr.
Nişanlın biraz stresli biri sanırım doktorun dediği gibi moral lazım ona veonun en iyi tek ilacı sensin ona göre öyle ağlama üzülme yok zaten az kaldı. Sağlığı iyi olsun da hava değişimi olmasın, sağlık her şeyden önemli kıymetli.
ÇOk sevindim sizin için canım. Ayrıca ne demek destek olacağız tabi birbirimize sanalda olsa bir dostluğumz var askerlerimizi beklemişliğimiz var birlikte iyi günde kötü günde dost olduysak ne mutlu bizenazar değmesn sizede inşAllah sağlıkla hep mutlu olun inşAllah
Evet bennurcum şafak fazla sıkıştırdı kendimizi hastanede buldukiyi olmasına çok sevindim cnm artık sona yaklaştık iyice sıkıldı stres yaptı tabi şükür temiz çıkmış herşey :) seninde arkadaşlarınla çıkman iyi olmuş seninde morale ihtiyacın vardı cnm iyi gelmiş sana da son 5haftayı da en iyi şekilde geçirrsiniz artık bu moralle sonra herşey çok daha güzel olucak :) sıkılmak üzülmek yok iyi bak kendine askerine de moral olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?